Görüş Bildir
Haberler
Güzellik Rutinine Göre İlişkini Anlatıyoruz!

Güzellik Rutinine Göre İlişkini Anlatıyoruz!

luna
06.12.2022 - 12:07

Hazırsan seni teste alalım!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cildini her sabah ve akşam temizleyici bir jelle yıkıyor musun onu öğrenelim!

2. Peki sağlıklı besleniyor musun?

3. Egzersiz yapıyor musun diye sorsak?

4. Her duş sonrası cildini nemlendiriyor musun?

5. Yüzüne önce yağ bazlı sonra su bazlı bir temizleyici ile çift aşamalı bir temizlik yapıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. El ve ayak bakımı yapıyor musun?

7. Son olarak, güneş kremini ne sıklıkla kullanıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çok güzel giden bir ilişkin var!

Cildine ne kadar iyi bakıyorsan, ilişkine de o denli iyi bakıyorsun diyebiliriz! Çok güzel giden bir ilişkiniz var desek de doğruyu söylemek gerekirse mükemmel giden bir ilişkiniz var. İnsanları kıskandıran ve imrendiren bir ilişkiye sahip olmak ne kadar güzel olsa da iyi niyetli olmayan insanlara karşı dikkat etmenizde fayda var yoksa ilişkinizi sarsacak insanlarla karşılaşabilirsiniz. Unutmayın ki birbirinizi sevmeye ve güvenmeye devam ettiğiniz sürece kimse size zarar veremez!

Güzel giden bir ilişkin var!

İlişkiniz arada tartışmalar ve kavgalar olsa da güzel gidiyor. Birbirinizi çok sevdiğiniz için bu kavgalar pek uzun sürmüyor ve dayanamayıp hemen barışıyorsunuz. Biraz birbirinize zıt karakteriniz var gibi görünüyor fakat unutmayın ki zıt kutuplar her zaman birbirini çeker. Bu nedenle yaptığınız tartışmaların neden çıktığını, nasıl bir hale geldiğini oturup konuşmanızda fayda var yoksa bu kısa süreli tartışmalar büyüyerek ilişkinize zarar verecek bir noktaya gelebilir. Sizin sevginiz başkalarıyla boy ölçüşemeyecek türden, bunu unutmayın!

İlişkinizde çatlaklar var...

Bunu bizden duymanı istemezdik ama şu an ilişkinde rayında gitmeyen bir şeyler var. Birbirinize olan sevginiz tam fakat aranızdaki çözülemeyen bazı sorunlar sürekli gün yüzüne çıkıyor ve bu iki tarafı da oldukça rahatsız ediyor. Belki de birbirinizi anlamaya çok fazla çaba sarf etmiyorsunuzdur. Kim bilir belki de bir taraf sorunların çözülemeyeceğini ve bu şekilde kalacağını düşünüyordur. Bize kalırsa oturup dürüst bir şekilde içinizdekileri birbirinize anlatın ve çözüm yolu aramak için gayret gösterin. Her şey olacağına varır çünkü sizin sevginiz her şeyi çözmeye yetecek bir sevgi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
4
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın