Görüş Bildir
Haberler
Güzelliğine Sense8'in Yıldızı Miguel Angel de Kayıtsız Kalamadığı Hande Erçel'in En Beğenilen Paylaşımları

Güzelliğine Sense8'in Yıldızı Miguel Angel de Kayıtsız Kalamadığı Hande Erçel'in En Beğenilen Paylaşımları

02.09.2022 - 07:49

Başarılı oyuncu Hande Erçel, bir röportajında ileride Sense8 oyuncusu Miguel Angel Silvestre ile rol almak istediğini söyledi. İspanyol oyuncu bunun üzerine ' Canım Hande, haydi hayallerimizi gerçekleştirelim! Ben de seninle çalışmak isterim.' cevabını verdi. Sosyal medyada oldukça dikkat çeken bu paylaşımdan sonra gözler tekrar Hande Erçel'e çevrildi. Haydi gelin, dünya çapında beğeni kazanan güzel oyuncunun en çok beğeni alan Instagram paylaşımlarına göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeğeni Mavi ile sıcacık bir fotoğraf.

Yeğeni Mavi ile sıcacık bir fotoğraf.

Hande Erçel'in ablasının kızı Mavi'ye düşkünlüğü herkes tarafından biliniyor. Ünlü oyuncu sık sık yeğeniyle vakit geçiriyor, oynuyor, tatile çıkıyor ve birlikte çekildikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Güzel oyuncunun bu doğal ve samimi fotoğrafı da gözlerden kalpler çıkaracak cinsten! Oyuncunun takipçileri de aynı düşüncede olacak ki gönderi çok kısa sürede milyonlarca beğeni ve yoruma ulaşmıştı.

Yeşiller içinde yine çok zarif.

Yeşiller içinde yine çok zarif.

Doğada zaman geçirirken bile fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyen Hande Erçel, yaptığı mini piknikten kalan keyifli fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Eşsiz yeşil renkli bluzu ile doğaya hoş bir uyum sağlayan güzel oyuncu, her an ve her ortamda ne kadar zarif olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Modern sanata da ilgisi var.

Modern sanata da ilgisi var.

Yoğun çalışma rutinine rağmen kültür ve sanat gezilerini ihmal etmeyen Hande Erçel, 'Tate Modern' açıklamasıyla yaptığı geziye ve eserlere dair keyifli kareleri Instagram hesabında paylaştı. Binlerce yorum alan gönderisiyle büyük beğeni topladı.

Günlük hayatında da çok şık.

Günlük hayatında da çok şık.

2014 yılında 'Çılgın Dershane Üniversitede' dizisiyle oyunculuğa adım atan ve o günden beri ününe ün katan Hande Erçel, oyunculuğunun yanı sıra tarzıyla da kendinden oldukça söz ettiriyor. Günlük hayatında spor şık bir stili benimseyen oyuncu her hâliyle 'Nasıl şık olunur' un cevabını veriyor. Paylaşımlarıyla birçok kişiye moda konusunda ilham olan genç oyuncu, daha uzun yıllar göz doldurmaya devam edecek gibi görünüyor.

Ona her şey yakışıyor.

Ona her şey yakışıyor.

Sık sık ünlü dergilerin kapak yüzü olan ve dergilere röportajlar veren 28 yaşındaki genç oyuncu Hande Erçel, dergiler için çekilen farklı konseptlerdeki fotoğraflarını takipçileriyle sık sık paylaşmayı ihmal etmiyor. Güzelliği ve farklı aurasıyla bir bakanın tekrar baktığı oyuncu, birçok farklı tarzdaki kostümleri de çok güzel taşıyor. Mankenlere taş çıkaran fiziği ile ister klasik giyinsin ister marjinal, ona her şey çok yakışıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pamuk gibi hissettiren bir fotoğraf.

Pamuk gibi hissettiren bir fotoğraf.

Özel hayatı çok merak edilen ünlülerin arasında yer alan Hande Erçel, profesyonel yaşamındaki paylaşımlarının yanı sıra günlük hayatından kareleri de zaman zaman Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşıyor. Oyuncunun evinde resim yaparken köpeğiyle paylaştığı bu kare, birçok takipçisi tarafından çok beğenildi ve yorum yağmuruna tutuldu. Resim yaparken benimsediği sade stiliyle de dikkat çeken Hande Erçel, patili dostu ve sanat çalışmalarıyla oldukça keyifli vakit geçirmiş görünüyor.

Ailesine de oldukça düşkün.

Ailesine de oldukça düşkün.

Asıl yükselişini 'Güneşin Kızları' dizisinde yakalayan ve o günden bugüne birçok başarılı projede yer alan Hande Erçel, ailesine en düşkün ünlü isimlerden biri. Ailesiyle zaman geçirmeye önem gösteren ve onlarla geçirdiği keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan Hande Erçel'in bir kız kardeşi bulunuyor. Instagram'ın fenomen isimlerinden olan ve kardeşi gibi güzelliğiyle dikkat çeken Gamze Erçel Yıldırım da sık sık paylaşımlarında Hande Erçel'e yer veriyor. İkilinin birbirine duydukları sevgi, fotoğraflarından bile kolaylıkla anlaşılıyor.

Çılgın ve eğlenceli.

Çılgın ve eğlenceli.

Ekranların aranan yüzlerinden olan ve bugüne kadar birçok farklı dalda ödül kazanan Hande Erçel, zaman zaman takipçilerini şaşırtmayı da seviyor. Her hâliyle beğeni kazanan oyuncu mavi peruğuyla ve çılgın kostümüyle eğlenceli fotoğraflarını hesabından paylaştı. Yüzünü kaplayan kocaman gözlüğüyle dikkat çeken oyuncu, bu paylaşımı için esprili bir dille 'budayaşanmıştı' hashtagini tercih etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
13
13
10
6
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın