Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Ağustos Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Ağustos Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
07.08.2022 - 18:10

8 Ağustos Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 8 Ağustos Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında eğitim, seyahat planları, yurtdışı ve hukuksal konular var. Sabah saatlerinde finansal konularda bir miktar stresli etkiler olsa da günün devamında bu etki dağılıyor. Öğle saatlerinde ise biraz uyuşukluk, dalgınlık ve kafa karışıklığı hissetmen olası bir durum. Hayallere dalıp gerçeklerden kopmamaya özen göstermen senin için iyi olur. Aynı zamanda aile içi ilişkilerde biraz uyumsuzluk, belki para ile alakalı bir huzursuzluk olabilir. Gün geneli; özellikle finansal konularda, yeni girişimlere ve başlangıçlara uygun değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün gündeminde finansal konular hakim görünüyor. Bankalar, borçlar, alacak verecek konuları var oldukça yoğun hissediliyor. Sabah saatleri enerjin biraz düşük olabilir, baş ağrısı, kas ağrısı gibi şikayetlerin olabilir fakat ilerleyen saatlerde bu etki dağılıyor. Gün geneli, dostluklar, arkadaşlıklar, sosyal çevre anlamında güzel etkiler barındırıyor. Fakat öğle saatleri, kardeşle veya bir yakınınla alakalı biraz huzursuzluk verebilir. Gün genelinde sağlığına ve enerjine önem göstermen senin için en iyisi olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün gündeminde ikili ilişkiler, evliliğin, ortaklıkların yer alıyor. Sabah saatlerinde kendini psikolojik olarak biraz huzursuz veya gergin hissedebilirsin, ya da fiziksel olarak güçlü hissetmeyebilirsin ama bu etki uzun sürmüyor. Öte yandan kariyer ve parasal anlamda şanslı bir gün geçirebilirsin. İş fırsatları, terfi ya da zam gibi fırsatların olabilir. Öğle saatleri yanılgılar, belirsizlikler, yanlış anlaşılmalar, kafa karışıklığı, uyuşukluk gibi etkiler olabilir. Eşinle de biraz huzursuzluk yaşayabilirsin. Gün içinde şartları çok zorlamamak iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün gündeminde işin, sağlığın ve günlük koşturmacan yer alıyor. Seni yoğun bir gün bekliyor diyebilirim. Sabah saatleri arkadaşlarınla alakalı kısa süreli bir stres ya da küçük bir sağlık sorunu yaşanabilir ama uzun sürmeyecektir. Endişelenmenize gerek yok, temkinli olmanız yeterli olacaktır. Bugün aynı zamanda uzaklardaki dostlarınla görüşebileceğin, sosyalleşebileceğin etkiler de var. Sosyal çevrenden fayda ve yardım görebilirsin. Bankalar, krediler, borçlarla alakalı bazı girişimlerinde birtakım pürüzler çıkabilir. Gün geneli yeni girişimler için uygun değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün gündeminde aşk hayatın, ikili ilişkilerin ve çocukların görünüyor. Hobilerine ve sanatsal aktivitelere yönelebilirsin. Sabah saatleri biraz yorgun hissetmen mümkün ama günün devamında enerjin yükselecektir. Öğle saatleri, finansal konularla alakalı biraz kafa karışıklıkları, belirsizlikler yaşaman ise oldukça mümkün. Aşk hayatın ve ilişkilerle alakalı da seni içten içe huzursuz eden bir şeyler olabilir ama akşama bu etkiler dağılıyor ve odağın değişiyor. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuları var. Sabah saatlerinde belki aile içi belki de yurtdışı ticaret veya hukuksal konularla ilgili küçük bir huzursuzluk, stres yaşanabilir ama kısa sürecektir. Bugün aynı zamanda eşinden, sosyal çevrenden ve arkadaşlarından çok destek ve yardım göreceğin bir gün olabilir. İş ve sorumlulukların açısından da sabah saatleri destekleyici görünüyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin gündeminde ise yakın dostların, yakın çevren ve haberleşmeler olacaktır. Eski dostların ve yakın akrabalarınla iletişim trafiğin artabilir, sosyal medyayı etkin kullanabilirsin. Sabah saatleri bankalar ve borçlarla alakalı ufak çaplı stresli anlar yaşanabilir fakat günün devamında bu etki dağılıyor. Öğle saatleri ise sağlığınla ilgili biraz kaygılı hissetmen veya kendini güçsüz hissetmen olası. Akşam saatleri ise odağın ailen ve evin oluyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün gündeminde finansal konular var. Sabah saatleri eşin veya ortağınla parasal konularla ilgili ufak huzursuzluklar yaşaman mümkün ama bu etki kısa süreli olacak. Öğle saatlerinde ise keyfi harcamalarına biraz dikkat etmen gerekebilir zira gerçeklikten uzak bir şekilde davranman ipin ucunu kaçırmana sebebiyet verebilir. Gün genelinde uzaktaki dostlarından, partnerinden destek ve yardımlar görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde yaşayacağın koşuşturmaca, sana biraz fazla gelebilir ve kendini biraz yorgun, halsiz hissedebilirsin. Ancak çabuk toparlayacağını söyleyebilirim. Gün genelinde finansal konularla alakalı ailenin desteğini, yardımını alabilirsin. Bugün bağışıklık sistemine, solunum yollarına ve hatta genel olarak sağlığına dikkat etmen senin için en iyisi olur. Sevgiyle kal

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün boyunca biraz içine kapanmak, yalnız kalmak isteyebilirsin. Sabah saatleri çocuğun veya partnerinle ilgili stresli anların ve endişelerin olabilir ama kısa sürecek. Gün genelinde eşin ve yakın dostlarınla iletişimin yoğun ve güzel olabilir, desteklerini hissedeceksin. Öğle saatleri biraz dalgınlık ve kafa karışıklıkların olabilir, uyku bastırabilir ama uzun sürmeyecektir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün gündeminde sosyal çevren ve arkadaş grupların var. Sabah saatlerinde gayrimenkul ile ilgili veya ailenden biri ile ilgili ufak çaplı endişelerin olabilir ama kısa sürüyor. Gün genelinde iş ve finansal konularla ilgili şanslı ve destekleyici etkiler altındasın. Yalnız öğle saatlerinde parasal anlamda yanılgılara, yanlış hesaplara ve gereksiz harcamalara müsait etkiler var. Sosyal çevrenden borç isteyen olursa hayır demeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün gündeminde iş ve kariyer konuların var. Sabah saatlerinde iletişim konusunun yanı sıra ticaret veya ulaşım ile ilgili ufak kriz anları yaşayabilirsin. Öte yandan boğazın, sesinle ilgili hassasiyetler de yaşayabilirsin fakat çabuk toparlanıyorsun. Gün genelinde çocukların ve aşk hayatın ile ilgili güzel ve destekleyici etkiler altındasın. Öğle saatleri ise biraz belirsizlik, yanılgı ve kafa karışıklığının etkisini hissedeceksin ama uzun sürmüyor. Akşam saatleri ise sosyal çevren ve arkadaşların odağına yerleşiyor. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın