Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 7 Şubat Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 7 Şubat Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
06.02.2023 - 18:40

7 Şubat Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 7 Şubat Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında işin, sağlığın ve sorumlulukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde ise işin, gelirlerin ve kazançlarınla ilgili şanslı etkilerin var. Para girişlerin olabilir. Aynı zamanda, sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerinin olması ve doktor görüşmeleri yapman da mümkün. Akşam saatlerinde ise yakın çevrenle, dostlarınla ya da kardeşlerinle görüşebilir, iletişim halinde olabilirsin. Solunum yolları hassasiyetlerine dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, ikili ilişkilerin ve aşk hayatın açısından destekleyici etkiler altında olabilirsin. Fakat bir yandan da sağlığınla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise partnerinden ya da ilgi duyduğun birinden bir haber alabilirsin. Çocuğunla iletişiminde gerginliklerin olması da mümkün. Aynı zamanda, para harcama eğilimin de fazla olabilir. Gereksiz harcamalara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde de senin veyahut aile bireylerinin sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Evinle, ailenle ilgili sorumluluklarını yerine getirebilirsin. Aynı zamanda sosyal çevren ve sosyal hayatınla ilgili birtakım huzursuzlukların da olabilir. Evde olmak ve sosyalleşmek arasında ikilem yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle görüşebilir, haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında kardeşlerin, yakın çevren, dostların, ilişkilerin, ticaret girişimlerin ve eğitim hayatın yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde de sosyal çevrenle, dostlarınla görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Aynı zamanda ticari işlerinle, kariyerinle ilgili birtakım huzursuzlukların da olabilir. Akşam saatlerinde ise solunum yolları ile ilgili birtakım hassasiyetlerin söz konusu. Ayrıca zihninin, düşüncelerinin ve iletişiminin yoğun olabileceği bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında maddi konular, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Aynı zamanda seyahatle, yayıncılıkla ya da hukuki konularla ilgili birtakım huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın ve iletişimin hareketleniyor. Fakat iletişimde olduğun insanlarla anlaşmazlıkların ya da öz değer algını sorgulayabileceğin durumlar yaşanabilirsin. Gereksiz harcamalara da dikkat etmen gereken bir zaman dilimi söz konusu. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında seyahat, ticaret ve kariyer konuları yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, seyahat ve ticaretle ilgili gündemlerin olabilir. Aynı zamanda yakın çevrenle iletişim halinde olabilirsin. Bir yandan da miras, vergi ve nafaka konularıyla ilgili birtakım huzursuzluklarının olması mümkün. Akşam saatlerinde ise enerjin ve iletişimin artabilir. Artan bu enerjiyi, fiziksel hareketle üzerinden atmazsan gergin bir gün geçirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında sağlığın ve geri planda kalmış olan konular yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, sağlığınla ya da finansal konularla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda ikili ilişkilerinle, diğer insanlarla ilişkilerinle alakalı bazı huzursuzlukların da olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ilgili hassasiyetler veyahut baş ağrısı yaşaman mümkün. Eğitimle veyahut uzaktaki tanıdıklarınla ilgili konular da önüne gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sosyal hayatın ve sosyal çevren yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde partnerinle, arkadaşlarınla ilişkilerin ve sosyal hayatın açısından destekleyici etkilerin var. İletişiminin ve görüşmelerinin aktif olabileceği bir zaman dilimi. Bir taraftan da sağlığın ya da işinle ilgili bir huzursuzluk yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise çevrenle olan iletişiminde bir miktar tepkisel olabilirsin. Para harcama eğilimin de fazla olabilir, dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, işinle ilgili ya da sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Ancak destekleyici etkiler altında olacaksın. Bir yandan da aşk hayatın ya da çocuklarınla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Çözümsüzlük hissedebilirsin. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise ikili ilişkilerin hareketlenecektir. Görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Partnerinle ya da sosyal çevrenden insanlarla bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında seyahat, eğitim ve hukuki konular yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, çocuğunun eğitimi ya da aşk hayatınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Destekleyici etkiler altında olacaksın. Bir yandan da evin veya ailenle ilgili birtakım huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlığın ya da işinle ilgili kafanı kurcalayan konular gündemine oturabilir. Koşturmacan, günlük işlerin ve sorumlulukların da sana fazla gelebilir ve seni yorabilir. Akşam saatlerinde sakin kalmanda fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında finansal konular ve sağlığın yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde aile bireylerinin sağlığı, gayrimenkul yatırımı veyahut miras, nafaka gibi konular açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Bir yandan da, kardeşlerin veyahut yakın çevrenle ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise partnerinin ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir. Partnerinle, maddi konularla ilgili bazı görüşmeler de yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında evliliğin ve ikili ilişkilerin yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde ikili ilişkilerin, partnerinle iletişimin ve ticari işlerin açısından destekleyici etkiler altında olabilirsin. Görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle ilişkilerin, iletişimin hareketli fakat bir miktar da gergin olabilir. Tepkisel yaklaşımlara ve ufak tefek ev sakarlıklarına dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın