Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 5 Nisan Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 5 Nisan Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
04.04.2023 - 18:14

5 Nisan Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 5 Nisan Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında diğer insanlarla ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Öğle saatlerinde aile bireylerinle görüşebilir, haberleşebilirsin fakat gerginliklere müsait bir zaman dilimi olduğunu da unutmamalısın. Fevri çıkışlara dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda gayrimenkul konularınla ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde, sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerin de olabilir, doktor kontrollerini ihmal etmemelisin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında sağlığın, günlük işlerin ve sorumlulukların yer alıyor. Öğle saatlerinde yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle iletişimin ve görüşmelerin yoğun olabilir. Sağlığınla, ticari işlerinle, iletişimle, ulaşımla ya da yakın çevrendeki kişilerle ilgili birtakım streslerin olabilir. Gün genelinde psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili gündemlerin, hastane işlerin veyahut enerji düşüklüğün olabilir. Solunum yolları hassasiyetlerine de dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Öğle saatlerinde partnerinle ya da çocuklarınla ilişkinde, iletişiminde birtakım pürüzler ve gerginlikler yaşaman mümkün. Aynı zamanda çocuklarının sağlığıyla, maddi konularınla ilgili de streslerin olabilir. Gün genelinde, sosyal çevrenden bazı kişilerin sağlığı ile ilgili de gündemlerin olabilir. Arkadaşlarınla, çevrendekilerle ilişkilerinde pürüzler yaşayabilir, bağlarını sorgulayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Öğle saatlerinde, gayrimenkul konularınla ilgili hareketli gündemlerin olabilir. Aynı zamanda aile bireyleriyle ilişkilerinde ve iletişiminde bir miktar stres yaşayabilirsin. Gün genelinde, sağlığınla ilgili hassasiyetlerin veyahut kariyerinle ilgili streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise maddi konularınla ya da sağlığınla ilgili bir kadınla görüşme yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında kardeşlerin, yakın çevren, iletişimin, ticari işlerin ve eğitim hayatın yer alıyor. Öğle saatlerinde sağlığınla, solunum yollarınla ilgili hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerinde bazı stresler de yaşayabilirsin. Gün genelinde eğitimle, ticaretle, seyahatle ya da uzakta yaşayan bir tanıdığının sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin ve streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında maddi konular, gelirlerin, kazançların ve sağlık konuların yer alıyor. Öğle saatlerinde maddi konularınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda para girişlerin hareketli olabilir. Kendi sağlığınla ya da sosyal çevrenden bir kişinin sağlığıyla ilgili de gündemlerin olabilir. Gün genelinde, sağlığınla ve de finansal konularınla ilgili streslerin olabilir. Tepkisel olmak yerine uzlaşmacı olmayı deneyerek günü iyi yönetebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün Ay, burcunda ilerlerken enerjin ve motivasyonun yüksek olacaktır. Öğle saatlerinde kariyerinle, işinle ilgili bazı streslerin olabilir. Aynı zamanda sağlığınla ilgili de gündemlerin olabilir. Gün genelinde diğer insanlarla ilişkilerinde, evliliğinde, ortaklıklarında birtakım pürüzler yaşayabilirsin. Partnerinin ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili de gelişmeler yaşanabilir. Gerginliklere, fevri çıkışlara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sağlığın ve geri planda yürüttüğün işlerin yer alıyor. Öğle saatlerinde akademik hayatınla, hukuki konularınla, yayıncılıkla, eğitiminle ve seyahatlerinle ilgili birtakım gündemlerin ve hareketlilikler olabilir. Duygusal olarak kendini gergin hissedebilirsin. Gün genelinde de psikolojik ve fiziksel sağlığın ile ilgili bazı gelişmeler yaşanabilir. Birlikte çalıştığın bir kadından destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında sosyal hayatın ve sosyal çevren yer alıyor. Öğle saatlerinde maddi konularla, sağlığınla ya da sosyal çevrendeki insanlarla ilişkilerinde bazı sorunların ve streslerin olabilir. Senin için gergin bir zaman dilimi olabilir. Gün genelinde de partnerinle, çocuğunla ilişkinde birtakım pürüzler yaşaman mümkün. Çocuğunun sağlığıyla ilgilenmen de gerekebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Öğle saatlerinde insanlarla olan ilişkilerinde, partnerinle ilişkinde ya da ortaklarınla plan iletişiminde birtakım streslerin olabilir. Kariyerinle ilgili de hareketliliklerin olabilir. Gün genelinde, aile bireylerinin sağlığıyla veyahut aile bireyleriyle ilişkilerinle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsin. Günün ikinci yarısında ise finansal konularla ilgili bir kadınla görüşme yapabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında uzaktaki tanıdıklar, seyahat, yurtdışı bağlantılı konular, yayıncılık, ticaret ve eğitim yer alıyor. Öğle saatlerinde sağlığınla, ticari işlerinle, eğitiminle ve hukuki konularınla ilgili bazı gündemlerin ve streslerin olabilir. Aynı zamanda uzakta yaşayan tanıdıklarınla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Gün genelinde, kendi sağlığın ya da yakın çevrendeki kişilerin sağlığıyla ilgili gelişmeler olabilir. Ulaşımda aksaklıklara, solunum yollarına ve boğaz bölgesi hassasiyetlerine dikkat etmende de fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında sağlık durumun ve finansal konuların yer alıyor. Öğle saatlerinde aşk hayatınla, finansal konularınla, çocuğunun sağlığıyla, miras ve nafaka konularıyla veyahut maddi konularınla ilgili bazı gündemlerin ve streslerin olabilir. İlişkinde öz değer algını sorgulayabilirsin. Gün genelinde de maddi konularla ya da sağlığınla ilgili hassasiyetlerin, streslerin olabilir. Odağını, başkalarından ziyade kendine yöneltirsen daha rahat edersin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın