Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 5 Ekim Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 5 Ekim Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
04.10.2022 - 18:16

5 Ekim Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 5 Ekim Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde sosyal ve ikili ilişkiler adına uyumlu ve güzel etkiler devrede olacak. Arkadaşlarınla ilişkilerinde ya da partnerinle ilişkilerinde güzel bir akış söz konusu. Öğle civarı saatlerinde ise sosyal hayatın için fazla para harcama eğilimin, gereksiz alışverişlerin olabilir. Sosyal çevrenle ilişkilerinde de bazı stresli durumlar yaşanabilir. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınla ilişkinde bazı engellerle karşılaşabilirsin. Biraz mesafeli ve soğuk davranışlara maruz kalabilirsin. Sosyal çevrenle ilişkilerinde kendini değersiz hissetmen mümkün. Plan programların varsa da iptal de olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde işinle, kariyerinle ve sağlığınla ilgili güzel etkilerle güne başlıyorsun. Enerjin yüksek olabilir, kendini iyi hissedebilirsin. İşinle ilgili önemli görüşmeler yapabilirsin. Öğle saatlerinde ise ikili ilişkilerinde, partnerinle veya ortaklarınla ilişkilerinde biraz stresli durumlar olabilir. Akşam saatleri ise bazı engellerle karşılaşabilirsin. Duygusal olarak biraz mesafeli, soğuk ve sıkışık hissedebilirsin. Aynı zamanda ani gelişen, beklenmedik durumlara da açık olan bir zaman dilimi. Tepkisel çıkışlara, yaklaşımlara dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde çocuğunun eğitimi ile ilgilenebilir, partnerinle seyahat planları yapabilir veyahut uzaklardaki yakınlarınla görüşebilirsin. Öğle saatlerinde işinle, sorumluluklarınla veya sağlığınla alakalı bir miktar stresli durumlarla karşılaşabilirsin. Akşam saatlerinde ise uzaklardaki bir yakınının sağlığıyla alakalı bir haber alabilirsin. Günün ikinci yarısında sen de sağlığına dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde finansal konularla, ödeme ve yatırımlarına veya sağlığınla alakalı konular için ailenle görüşüp destek alabilirsin. Öğle saatlerinde ise aşk ve sosyal ilişkilerinde ilgili biraz stresli durumlar oluşabilir veyahut aşırı harcama yapma eğilimin olabilir. Bütçeni aşmamaya dikkat et. Akşam saatlerinde ise öncelikle sağlığına dikkat edersen iyi olur. Bunun yanında finansal konularla alakalı bazı engellerle ve beklenmedik durumlarla karşılaşman mümkün. Bir arkadaşınla ilgili ani gelişen bir durum olabilir, biraz karamsarlık ve endişe olarak mesafe hissedebilirsin. Gizlediğin, sakladığın bazı duygular tetiklenebilir. Tepkisel yaklaşımlara, çıkışlara dikkat. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde yakın çevrenle, dostlarınla, eşinle, partnerinle iletişimin yoğun olabilir. Aynı zamanda ticari işler, sözleşme, anlaşma ve imzaların da olabilir. Öğle saatlerinde partnerinle ilişkin veya  ortaklarınla ilişkinde ufak tefek stresler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde de ikili ilişkilerinde bir takım sorunlar, mesafe ve soğukluklar yaşanabilir. Tepkisel yaklaşımlara, ani çıkışlara dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde işinle, finansal konularla alakalı görüşmeler yapabilirsin, para girişlerin olabilir. Öğle saatlerinde de işinle, sağlığınla, ticari işlerle veya yakın çevrenle alakalı bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlığınla, işinle ilgili bazı pürüzlerle ve engellerle karşılaşman mümkün. Sorumlulukların üzerinde biraz baskı yaratabilir ve özgürleşmek isteyebilirsin. Bunun yanında seyahat veya yurtdışı ile ilgili bazı ani gelişen durumlar olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde partnerinle veya çocuğunla güzel ve uyumlu ilişkiler içinde olabilirsin. Çocuğunun sağlığıyla ilgili güzel gelişmeler de söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde finansal konularla alakalı bazı kaygıların veya partnerinle ilişkinde bazı stresli durumlar gelişebilir. Akşam saatlerinde ise partnerinle veya çocuğunla ilişkinde bazı soğukluklar, mesafeler oluşabilir. Finansal konularla alakalı karamsarlıkların, endişelerin artabilir. Günün ikinci yarısı biraz keyfin kaçabilir, sağlığına ilgili veya parasal konularla alakalı beklenmedik durumlara da açık bir etki var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah erken saatlerde aile bireylerinin sağlığıyla alakalı olumlu gelişmeler olabilir ya da evinle ilgili geri plandaki bazı konuları halledebilirsin. Öğle saatlerinde, evle, ailenle veya ikili ilişkilerinle ilgili bir stres yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise evle veya ailenle ilgili sorumlulukların biraz üzerinde baskı yaratabilir, ağır gelebilir, bunalabilirsin. Ayrıca ikili ilişkilerinde beklenmedik durumlar gelişebilir, tepkisel yaklaşımlarla karşılaşabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde arkadaşlarınla, yakın çevrenle uyumlu ilişkiler içinde olabilirsin. İletişim trafiğin yoğun olabilir. Öğle civarında yakın çevrenden biriyle veya kardeşinle ilgili bir stres yaşaman mümkün. Ticari işlerle, sözleşmelerle, anlaşmalarla ilgili bir pürüz de çıkması mümkün. Akşam saatleri ise kardeşinin, senin veya yakın bir arkadaşının ani gelişen bir sağlık durumu olabilir. Kardeşlerin ve arkadaşlarınla ilgili sorumlulukların ağır gelebilir, üzerinde baskı hissedebilir, biraz bunalabilirsin ama bu durum çok sürmeyecek. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde iş ve finansal konularla alakalı destekleyici etkilerin var. Kazançlarınla ilgili önemli görüşmeler yapabilirsin. Öğle saatlerinde aşk hayatın, sosyal hayatın ve parasal konularla ilgili bir stresin olabilir. Çocuğunun masrafları ile ilgili de bir gündem verebilir bugün sana. Aynı zamanda aşk ve sosyal ilişkilerinde kendini değersiz hissetmen mümkün. Akşam saatleri ise bazı finansal engeller veya sürpriz masraflar çıkabilir. Aşk hayatında da beklenmedik durumlar, tepkisel yaklaşımlarla karşılaşabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde uzaklardaki yakınlarınla görüşüp destek görebilirsin. Öğle saatlerinde de evle, ailenle, işinle veya gayrimenkul ile ilgili bazı streslerin olabilir. Gayrimenkul konularında ailenle ters düşebilirsin. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle bazı gerginlikler yaşanabilir. Beklenmedik durumlar, tepkisel yaklaşımlar söz konusu olabilir. Ailenle ilgili bazı sorumluluklar sana yük gibi gelebilir ve duygusal olarak biraz bunalmış hissedebilirsin. Yalnız kalma ihtiyacın artabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde sağlık açısından güzel etkiler altındasın. Sağlık kontrollerini yaptırabilir, tedavi yolları bulabilirsin. Aynı zamanda, finansal konularla ilgili de destekleyici bir zaman dilimi. Öğle saatlerinde yakın çevrenden birinin, kardeşinin, arkadaşının ya da bir akrabanın sağlığıyla ilgili haber alabilirsin. Seyahatle, ticaretle, çocuğunun eğitimi ile ilgili bir konuda stres yapabilirsin. Akşam saatleri ise beklenmedik bir haber alabilir, yakın çevrenle ilgili bir gerilim yaşayabilirsin. İç dünyanda biraz yorgun hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
3
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın