Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Ocak Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Ocak Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
30.01.2023 - 19:03

31 Ocak Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 31 Ocak Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında yakın çevre, iletişim, eğitim, kardeşler, ticaret ve seyahat yer alıyor. Bilgi akışının yoğun ve zihninin hızlı olabileceği bir gün. Güne erken ve hareketli başlayabilirsin. Sabah saatlerinde de enerjinin yüksek olabilir. Hızlı kararlar alabilir, görüşmeler yapabilirsin. Fikrine önem verdiğin kişilerle görüşebilir ve ticari girişimlerde bulunabilirsin. Sosyal çevrenle de bir araya gelebilirsin. Günün ilk yarısında konuşmaların, görüşmelerin yoğun olacaktır. Akşam saatlerinde ise kariyerinle veyahut sağlığınla ilgili bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Karamsar düşünceleri kapılmamaya dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında maddi konuların, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Sabah saatlerinde hareketli ve hızlı bir şekilde güne başlayabilirsin. Aynı zamanda, kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Günün ilk yarısında da işin ve ve kariyerin ile ilgili önemli görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise yayıncılıkla, hukuksal konularla ya da kardeşlerin ve uzaklarda yaşayan bazı tanıdıklarınla ilgili bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Gün genelinde ise iletişimin, konuşmaların ve görüşmelerin yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında kariyer, yayıncılık, eğitim, hukuki konular ve uzakta yaşayan tanıdıkların yer alıyor. Güne oldukça hızlı, hareketli ve iletişim odaklı başlayabilirsin. Sabah saatlerinde görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Zihninin çok aktif olabileceği bir gün. Günün ilk yarısında ise yayıncılıkla, hukuki konularla ya da uzak şehirlerde yaşayan tanıdıklarınla ilgili birtakım önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsin. Aynı zamanda seyahate de çıkabilir ya da seyahat planları yapabilirsin. Akşam saatlerinde de maddi konularınla ya da sağlığınla ilgili bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında sağlığın ve geri planda yürüttüğün işlerin yer alıyor. Güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili birtakım tetkikler ve görüşmeler yapmam mümkün. Güne erken ve hareketli bir şekilde başlayabilirsin. Aynı zamanda, maddi konularla veyahut geri planda yürüttüğün işlerle ilgili de birtakım konuşmalar, görüşmeler yapabilirsin. Fikrine önem verdiğin bazı kişilerle bir araya gelebilirsin. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkilerinle alakalı ya da sağlığınla alakalı bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Gün genelinde de yapacağın görüşmelerden güzel sonuç alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında sosyal çevren, sosyal hayatın, arkadaşların ve ikili ilişkilerin yer alıyor. Sabah saatlerinde yoğun bir iletişim halinde, görüşmelerle ve konuşmalarla güne başlayabilirsin. Sosyal hayatının hareketli olabileceği bir gün. Günün ilk yarısında sosyal çevrenden fikirlerine önem verdiğin bir kişiyle görüşme yapabilirsin. Partnerinden de destek görebilirsin. İkili ilişkilerin adına destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ya da bir yakınının sağlığı ile ilgili çözümsüzlük hissedebilirsin. Sosyalleşmek ve sağlığın arasında bir ikilem yaşaman da mümkün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, güne hareketli ve iletişimin yoğun bir şekilde başlayabilirsin. Kariyerinle ilgili bazı hareketli gündemlerin, görüşmelerin ve konuşmaların olabilir. Fakat gerginliklere, tepkisel yaklaşımlara ve ani parlamalara dikkat etmende fayda var. Girişimlerin ve başlangıçların için uygun bir gün. Günün ilk yarısında işin ve kariyerinle ilgili ya da sağlığınla ilgili önemli görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise aşk hayatınla ilgili ya da çocuğunla ilgili bir çözümsüzlük hissedebilirsin. İşin ve eğlence hayatın arasında bir ikilem yaşaman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında yayıncılık, eğitim, seyahat, hukuki konular ve uzaklarda yaşayan tanıdıkların yer alıyor. Sabah saatlerinde, uzaklarda yaşayan tanıdıklarından haber alabilir ya da bir araya gelebilirsin. Hukuki bir konu için ya da yayıncılıkta ilgili bir konuda harekete geçmen, girişimlerde bulunman mümkün. Günün ilk yarısında aşk hayatınla ya da çocuklarınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Partnerinden bir haber alabilir ya da çocuğunun eğitimi ile ilgili görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle, kardeşlerinle ya da gayrimenkul konuları ile ilgili bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Evde olmak ile sosyalleşmek arasında da ikilem yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sağlığın ve finansal konuların yer alıyor. Güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Sabah saatlerinde, maddi konularla ya da sağlığınla ilgili birtakım girişimlerin olabilir. Bankalarla, kredilerle, miras ve nafaka konuları ile ilgili hareketlilikler yaşayabilirsin. Aynı zamanda doktor kontrollerini de yaptırman mümkün. Günün ilk yarısında miras konuları ile ilgili ya da gayrimenkul yatırımı ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Aile içinden fikrine güvendiğin kişilerle bir araya gelebilirsin. Aile bireylerinin sağlık kontrolleri de söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise kardeşlerinle, yakın çevrenden biriyle ilgili bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Sabah saatlerinde, partnerinle ya da diğer insanlarla yoğun iletişim halinde güne başlayabilirsin. İletişimde olduğun insanlarla aranda birtakım gerginlikler de olabilir. Tepkisel ve agresif olmaya eğilim gösterebilirsin. Fiziksel hareket, ruh halini dengeleyecektir. Günün ilk yarısında ise yakın çevrenle, dostlarınla, kardeşlerinle ve partnerinle iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Seyahatle ilgili de gündemlerinin olması da mümkün. Ticari işlerin, sözleşmelerin, anlaşmaların açısından destekleyici etkiler altında olacağını da söyleyebilirim. Akşam saatlerinde de maddi konularla ilgili ya da bir yakınının sağlığı ile ilgili bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Eşinle ya da partnerinle ilişkinde öz değer algını sorgulayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında sağlığın, işin ve sorumlulukların yer alıyor. Güne oldukça hareketli bir şekilde başlayabilirsin. Sağlığınla, işinle veyahut çocuğunla ilgili bir konuda bir girişimin, başlangıcın olabilir. Günün ilk yarısında işin ve gelirlerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Maddi konularla, kazançlarınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin ve sonuç alabilirsin. Sağlığınla ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili de doktor kontrolleri ve görüşmeler yapman mümkün. Akşam saatlerinde ise sağlıkla ya da işle ilgili bir konuda çözümsüzlük hissedebilirsin. Solunum yolları hassasiyetlerine dikkat etmende de fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Sabah saatlerinde, partnerimle iletişimin yoğun olabilir. Fakat tepkisel ve agresif tutumlara da açık etkilerin var. Kontrollü olmanda fayda var. Gününü ilk yarısında, çocuklarının eğitimi ile ilgili görüşmeler yapabilirsin. Partnerin ile de bir araya gelip sorun olan konularda uzlaşma sağlayabilirsiniz. Duygularının ve mantığının uyum içinde ve dengede olacağı bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Akşam saatlerinde ise sosyal aktiviteler ve tek başına olmak arasında ikilem yaşayabilirsin. Aynı zamanda, ilişkinle alakalı kendi içinde bazı sorgulamaların ve kaygıların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde evinle ya da aile bireylerinle ilgili birtakım hareketli gündemlerin olabilir. Aileden bir kişinin sağlığı ile ilgili de gelişmelerin olabilir. Doktor kontrolleri ve hastane işleri ile ilgilenmen gerekebilir. Gayrimenkul ile ilgili konularda da yapacağın görüşmelerden güzel sonuç alabilirsin. Fakat aile bireyleri ile iletişiminde kızgınlıklara ve öfkeli yaklaşımlara dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise evde olmak ve sosyalleşmek arasında ikilem yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın