Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Ağustos Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Ağustos Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
30.08.2022 - 18:06

31 Ağustos Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 31 Ağustos Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında ikili ilişkilerin ve ortaklıkların var. Sabah güne biraz uykulu başlayabilir, odaklanmada sorun yaşayabilirsin. Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinde ve çocuklarınla olan ilişkinde uyumlu, samimi ve sıcak diyaloglar kurman olası görünüyor. Fakat bir taraftan da bu saatlerde kafa karışıklıkları, dalgınlıklar yaşaman mümkün. Öğleden sonra ise güç çekişmelerine, hırslı yaklaşımlara ve öfke patlamaları da açık bir etki var. Gün geneli ise yarım kalan işleri tamamlamak için uygun ama başlangıçlarını 20.00 ve sonrasına denk getirmen daha sağlıklı olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında sorumlulukların, işin ve sağlığın var. Sabah saatlerinde fiziksel olarak kendini çok iyi hissetmeyebilirsin ama bu durum uzun sürmeyecek, merak etme. Yine sabah saatlerinde ailenle uyumlu ve sıcak ilişkiler içinde olabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise gerek iş yerinde, gerekse günlük hayatında diyalog kurduğun kişilerle aranda bazı güç çekişmeleri, inatlaşmalar, gerginlikler yaşanabilir. Aynı zamanda sağlığın ile ilgili de bazı pürüzler yaşanabilir bugün. Yapacağın girişim ve başlangıçlar için 20.00 ve sonrasını öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında aşk hayatın, ilişkilerin ve çocukların yer alıyor. Sabah saatlerinde gerek partnerinle, gerekse çocuklarınla iletişimin sıcak ve samimi etkiler barındırıyor. Fakat gün içinde işle ilgili bazı belirsizlikler seni huzursuz edebilir. Öğleden sonra ise mevcut ilişkinde bazı çekişmeler, inatlaşmalar ve ego savaşları yaşanabilir, dikkat etmende fayda var. Sonuçlarını düşünerek yaklaşırsan iyi olabilir. Saat 20.00’a kadar da elindeki işleri tamamlayabilir, bitirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuları var. Sabah saatleri ailenle ilişkilerin sıcak ve samimi etkiler barındırıyor. Gün içerisinde ailenden maddi destek görmen mümkün. Gayrimenkulden para da kazanabilirsin. Öğleden sonra ise eşinle aranda bazı çekişme, inatlaşma ve hırslı yaklaşımlar olabilir. O zaman aralığında ise sakin kalmaya özen gösterirsen iyi olur. Yenilikler ve başlangıçlarını 20.00 ve sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün gündeminde yakın çevre ilişkileri, dostlar, iletişim, eğitim, seyahat ve ticaret konuları yer alıyor. Sabah saatlerinde genel ruh halin iyimser ve iletişim dilin sevgi dolu, samimi olabilir. Öğleden sonra ise bir şeyleri takıntı yapabilirsin, yakın çevrenle güç çekişmeleri yaşayabilirsin. Bu saatlerde biraz kendini, zihnini rahatlatmanı öneririm. Akşam saatlerini evde geçirmek isteyebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında finansal konular ve gelirler yer alıyor. Sabah saatlerinde ilişkinle veya evliliğinle alakalı bazı huzursuzlukların gündemine oturabilir. Yine sabah saatlerinde, beklediğin bazı paralar gelebilir sevgili Başak. Öğleden sonra ise partnerinle veya çocuğunla aranda bazı stres durumları, çekişmeler olabilir. Partnerin sana baskı uygulayabilir ya da ilişkinle alakalı bir konuyu, bir kişiyi takıntı haline getirebilirsin. Manipülatif yaklaşımlardan uzak durmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, Ay bugün burcundan ilerliyor. Sabah saatlerinde ruhsal veya fiziksel olarak kendini biraz zayıf hissedebilirsin. Aynı saatlerde sosyal çevrenden destek görmen de mümkün. Arkadaşlarınla iletişimin sıcak ve samimi ilerleyecek. Öğleden sonra ise aile içinde bir takım güç çekişmelerine, inatlaşmalara ve baskıya açık bir etki var. O saatlerde sakin ve kontrollü ilerlersen iyi olur. Sağlığına da dikkat etmen gereken bir gün olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için biraz içe dönük etkiler söz konusu. Gizli saklı konular, sağlığın, iç dünyan, maneviyatın ön planda olacak. Sabah saatlerinde aşk hayatında ilgili bir huzursuzluk, çözümsüzlük hissedebilirsin. Diğer taraftan, yine aynı saatlerde iş ve para konusunda desteklerin olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminde ise takıntı, şüphe ve saplantı gibi etkiler düşüncelerinde yer edinebilir. İletişimde ise manipülasyona, baskıcı tavırlara dikkat etmeni öneririm. Akşam 20.00 sonrası enerjin yükselecektir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında sosyal çevren ve arkadaşların var. Sabah saatlerinde evle, ailenle ilgili bir huzursuzluk gündemine gelebilir. Bir taraftan da yine aynı saatlerde, seyahatle alakalı planların veya gündemlerin olabilir. Çıkacağın bu yolculukta yeni insanlarla tanışabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise para ile ilgili, arkadaşlarınla bazı anlaşmazlıklar yaşayabilir ya da sosyal hayatın için fazla harcama yapabilirsin. Bazı dostlarınla aranda güç çekişmeleri, ego savaşları olabilir. Bugün, zaman yönetiminde kontrollü olmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün gündeminde işin ve kariyerin yer alıyor. Sabah saatlerinde yakın çevrenden biri ile ilgili veya planladığın bir seyahat ile ilgili huzursuzlukların olabilir. Yine sabah saatlerinde bankalar, krediler, miras, nafaka gibi ortak paralarla alakalı şansların, fırsatların olabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise bir takım güç çekişmelerine, takıntılara, manipülasyonlara, ego savaşlarına açık bir etki var, dikkat et. Saat 20.00 ve sonrası ise sosyal hayatın hareketleniyor. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında yurtdışı, seyahat, uzaklardaki kişiler ve akademik konular yer alıyor. Sabah saatleri parayla ilgili bazı kaygıların veya huzursuzlukların olabilir. Aynı zamanda birlikteliğinden, eşinden de destek göreceğin, uyumlu olacağınız bir zaman dilimi. Öğleden sonra ise içinde bastırdığın öfkelerle ve geri plandaki konularla yüzleşmen gerekebilir. Sağlığına da dikkat etmen bir gün seni bekliyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında banka, kredi, miras, nafaka gibi finansal konular ve paylaşımlı paralar yer alıyor. Sabah saatlerinde işinle ve sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altındasın. İşten para gelebilir, başvurduğun kredin onaylanabilir ya da beklediğim bir para varsa gelebilir. Öğleden sonra ise sosyal çevrenle alakalı bazı baskılara, güç çekişmelerine, manipülasyonlara maruz kalabilirsin ya da bir arkadaşınla alakalı bir konuyu takıntı haline getirebilirsin. Bu saatleri biraz sakin geçirmende fayda var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın