Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Mayıs Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Mayıs Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
29.05.2023 - 18:21

30 Mayıs Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 30 Mayıs Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında diğer insanlarla ilişkilerin, evliliğin, özel hayatın ve ortakların yer alıyor. Günün ilk yarısında ticari görüşmelerin, sözleşmelerin, anlaşmaların olabilir. Eğitim, ticaret ve iletişim konuları açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Aynı zamanda kardeşlerinle, akrabalarınla ve yakın dostlarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. İletişiminin yoğun olabileceği bir gün senin için. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında sağlığın, işin, sorumlulukların, günlük işlerin ve evcil hayvanların yer alıyor. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili ya da işinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. İşin ve kazançların açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın, para girişlerin olabilir. Duygularınız ve mantığınız arasında dengeyi sağlayabilirsiniz. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları yer alıyor. Günün ilk yarısında çocuklarınla ilgili, aşk hayatınla ilgili ya da sanatsal aktivitelerle ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Aile büyükleriyle ya da hayatındaki otorite figürleriyle bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilir ve keyifli vakit geçirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında evin ve ailen yer alıyor. Günün ilk yarısında, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir ve görüşmeler yapabilirsin. Ailenle geri planda yürüttüğün işler açısından ya da kendine saklamak istediğin işlerin açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında yakın dostların, kardeşlerin, ticari işlerin, eğitimin, seyahat planların ve iletişimin yer alıyor. Günün ilk yarısında sosyal hayatın, iletişimin, görüşmelerin aktif olabilir. Sosyal çevrenden, fikrine önem verdiğin kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsin. Ticari görüşmeler yapman da mümkün. İletişiminin yoğun olabileceği ve yapacağın görüşmelerden fayda görebileceğin bir gün senin için. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında maddi konuların, gelirlerin, kazançların ve öz değer algın yer alıyor. Günün ilk yarısında işinle, kariyerinle ya da sağlığınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. İş görüşmelerin ve finansal konularınla ilgili uygun bir zaman dilimi. Yeni kazanç fırsatların ve para girişlerin olabilir. Aynı zamanda sağlığınla ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün Ay, burcunda ilerliyor ve kendi ihtiyaçların, isteklerin ve beden sağlığın senin için ön plana çıkıyor. Dış görünüşünle ve bedeninle ilgilenebilirsin. Günün ilk yarısında da seyahatle, yayıncılıkla, eğitimle ya da hukuki konularla ilgili birtakım gündemlerin olabilir ve görüşmeler yapabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin ya da uzakta yaşayan tanıdıklarınla, akrabalarınla ya da aile büyükleriyle bir araya gelmen de mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında iç dünyan, geri planda yürüttüğün işlerin, psikolojik ve fiziksel sağlığın yer alıyor. Günün ilk yarısında finansal konularla, geri planda yürüttüğün işlerle ya da sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Gizli saklı yürüttüğün işlerle ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Yatırımların, ödemelerin, alacakların, psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında sosyal hayatın, sosyal çevren ve arkadaşların yer alıyor. Günün ilk yarısında ikili ilişkiler, özel hayatın, iş birliklerin, ortaklıkların ve ticari görüşmelerinle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Birtakım ticari görüşmelerin ya da sosyal görüşmelerin olabilir. İletişiminin, görüşmelerinin ve sosyal hayatının aktif olabileceği bir gün senin için. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Günün ilk yarısında işinle, kariyerinle ve sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. İş görüşmeleri ve iş başvuruları için uygun bir zaman dilimi olacaktır, değerlendirebilirsin. Aynı zamanda kendi sağlığın ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Yapacağın görüşmelerden fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında uzakta yaşayan tanıdıkların, uzun zamandır görmediğin yakınların, seyahat planların, eğitimin, uluslararası ticaret işlerin ve hukuki konuların yer alıyor. Günün ilk yarısında aşk hayatınla, sahne ve yayıncılıkla, çocuğunun eğitimi ya da seyahatlerle ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda uzun zamandır görmediğin yakınlarınla bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında finansal konular, bankalar, krediler, ödemeler, yatırımlar, miras konuları ve sağlık durumları yer alıyor. Günün ilk yarısında miras ve nafaka konularıyla ilgili, aile bireylerinin sağlığı ya da ailenle parasal ilişkilerinle ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Yapacağın görüşmelerden de fayda sağlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın