Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Haziran Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Haziran Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Didem
29.06.2022 - 21:03

30 Haziran Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 30 Haziran Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Sevgili Koç, hayatınla hem arkadaşlık hem de aşk anlamında yeni kararlar alacak veya bazı kararlarını tekrar sorgulayacaksın. Çevren biraz yoğun ve insanlarla çevrili olabilir.  Etrafındaki herkesi kendine aşık ediyorsun ve sana imreniyorlar.  Yarına kadar kendine çok iyi bak, hoşça kal.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Hoş geldin sevgili Boğa, bugün daha önce planlarını yaptığın ve iş nedeniyle iptal ettiğin planlar gündemine gelebilir. Bugün daha çok iş hayatınla meşgul olacaksın. Maddi açıdan elinin bollaşacağı bir döneme gireceksin. Beklemediğin bir yerden eline para geçebilir. Yarına kadar kendine çok iyi bak, hoşça kal.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler, geçmişte seni üzen bir konu bugün tekrar gündemine gelebilir. Etrafındaki insanlara bazen aşırı korumacı tavırla yaklaşman onları bunaltabiliyor. Lütfen bu dengeyi ayarla. Geleceğinle ilgili yeni adımlar atma isteği içinde olacaksın.Yarımda bıraktığın planlarına geri dönmek ve bu konular ile ilgili kararlar alman çok daha doğru olur. Yarına kadar kendine çok iyi bak, görüşürüz.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Hoş geldin sevgili Yengeç, şu sıralar geçmişte yarım bıraktığın konuların tekrar gündeme gelmesi muhtemel. Yarım bıraktığın işi tamamlamanın tam sırası. Yeni başlangıçlar yapmak için pek de iyi bir dönem değil senin için. Aile arasında ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Lütfen sözlerini seçerken dikkatli davran. Yarına kadar kendine çok dikkat et, sağlıcakla kal.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan, bugün uzun süredir görmediğin bir dostunla görüşebilirsin. Ayrıca bugün eski sevgili konuları gündeme gelebilir. Aman dikkat. Daha önceden planladığın ancak yapamadığın seyahatler veya katılmak istediğin kurslara tekrar katılmak için planlar yapabilirsin. Yarın tekrar görüşürüz, kendine çok iyi bak, sağlıcakla kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Sevgili Başak, bugün harcamalarınla ilgili planlar yapmalı gereksiz harcamalar yapıp borca girmemelisin. İlerleyen günlerde maddi açıdan rahatlayacaksın. İş ve aşk hayatında geçmişle ilgili konular bugün gündemine gelebilir. İyice düşünmeli, kararlar alırken fevri davranmamalısın. Yarına kadar kendine çok iyi bak, sağlıcakla kal.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi, günü kendine ayırma isteği taşıyacaksın. Kişisel bakım ile ilgili konularla ilgileneceksin. Hep iş hep iş olmaz öyle değil mi? Kendinle geçireceğin kaliteli vakitler, yaptıracağın veya yapacağın bakımlar havana hava katacak. Şu sıralar yeni ortaklıklar yapma ve yeni anlaşmalar imzalamak için uygun bir zaman değil. Aklında bulunsun. Mevcut planlarını daha da iyileştirecek kararlar alman çok daha doğru olur. Yarına kadar kendine çok dikkat et, hoşça kal.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep, iş hayatında kuyunu kazmak isteyen insanlara dikkat et. Bugün kendinle baş başa vakit geçirmen ve iş hayatındaki çevrenden uzak olman çok daha iyi olacak. Duygusal olarak kendini kötü hissedersen sevdiğin kişiden veya ailenden destek alman çok daha iyi. Yarına kadar kendine çok iyi bak, hoşça kal.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Sevgili Yay, bugün sevdiklerinle bir araya gelmek isteyeceksin. Ayrıca geçmiş ilişkilerin yani ex aşkların bugün sana mesaj atabilir veya arayabilir. Ancak çok sert konuşmamanı ve tartışmalardan uzak durmanı öneririm.  Yarına kadar kendine çok ama çok dikkat et, görüşürüz.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak, bugün yarım kalmış gündelik işlerin tekrar gündemine gelebilir ve bunları belli bir düzene sokabilirsin. Yine Merkür Retro döneminin getirisi olarak yeni başlangıçlar ve yatırımlar için uygun bir dönemde değilsin. Yarım bırakılanları tamamlamanın ise tam sırası. Yarına kadar kendine çok dikkat et. Hoşça kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Sevgili Kova, eğitim, iş ve seyahat konularında daha önceden beri planladığın konular tekrar gündemine gelecek. Bugün ex aşk ile ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim isteği içinde olabilir veya karşı taraftan mesaj alabilirsin. Yarın yine görüşelim. Öpüyorum.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Sevgili Balık, bugün maddi kazançlarının arttığını görebilir ve maddi kaynakların açısından fırsatlarla bir gün olacak. Ancak bu kaynaklarındaki artışı şu sıralar yatırım için kullanmamalısın. Geçmiş ile ilgili konular ve ex aşklar senin de gündeminde olacak. Yarın yine görüşelim. Öpüyorum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın