Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 29 Mayıs Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 29 Mayıs Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Didem
28.05.2022 - 19:10

29 Mayıs Pazar günü burçları neler bekliyor? Peki, günlük burç yorumuna göre 29 Mayıs Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Hoş geldin sevgili Koç. Bugün psikolojik olarak kariyerinde büyük bir sorumluluk duyarak daha çok çalışmak isteyeceksin. Çevrendeki kişiler senin bu çalışkanlığına gıpta ediyorlar.. Lider ruhlu olman çok güzel. Bugün hem iş ve akademik hayatın açısından hem de sosyalliğin açısından baktığımızda güzel geçecek. Yarın görüşene kadar kendine iyi bak.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa, hoş geldin seni görmek çok güzel. Bu aralar sosyalleşmek için eskisi kadar vakit bulamadığına canın sıkılıyor olabilir. Bunun yanında meslek hayatında birlikte çalıştığın kişiler ile iyi bir ekipsin. Böylece işleriniz tıkırında ilerliyor. Çalışma arkadaşların seninle olmaktan çok mutlu. Yeni heyecanlar arıyor, bir şeylere tutkuyla bağlanmak isteği taşıyorsun. Çok yakında kendinle ilgili daha önce keşfetmediğin özellikleri göreceksin. Kendine çok iyi bak, yarın görüşürüz.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler. Günler çok kısa öyle değil mi?  Yoğun bir hayatın var. Genelde işlerine odaklı yaşıyorsun. Bazı zamanlar yoğun hayatının getirdiği stres ve baş ağrısı gündemini meşgul ediyor. Böyle zamanlarda kendine müsaade et. Son zamanlarda yaşadığın bazı ufak tefek olayları önemsemiyor gibi yapıp adeta 'halının altına süpürmüşsün' işte bu meseleler gün yüzüne çıkıp seni tedirgin edebilir. Bunları iyice düşün ve kabullen. Seni seviyorum, kendine çok iyi bak.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Nasılsın sevgili Yengeç? İlişkin gün geçtikçe sağlamlaşıyor. Partnerinle birbirinize tutkuyla bağlanıyorsunuz. Bugün iş arkadaşlarınla toplantı yapıp ekip ruhunuzu ortaya koyabilirsiniz. Yine ailen ya da dostlarınla birlikte güzel bir akşam sofrasında buluşabilir, kaliteli vakitler geçirebilirsin. Günün pozitif ilerleyecek. Yarın tekrar görüşene dek hoşça kal.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan. Tekrar hoş geldin. Dün hayalperesttin bugün ise eğlenmek istiyorsun. Sorumluluklarından uzaklaşıp dilediğince eğlenmek sana çok iyi gelecek. Aklına koyduğun hedefler için sağlam ve riskli adımlar atmayı seçebilirsin. Gözü kara oluşundan etkilenmemek elde değil. Hayatınla ilgili değişimlere hazırlıklı ol. Yarın tekrar görüşelim. Öptüm.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Bugün mükemmeliyetçi ve ayrıntılara takık kişiliğini yansıtacağın bir gün olacak sevgili Başak. Hangi iş olursa olsun en mükemmelini yapmaya çalışıyorsun. Bazen çevreni bu konuda bunaltıyor olabilirsin. Daha dikkatli olmaya çalış. Bunun dışında kişisel gelişimin için yeni bilgiler öğrenmek, belki seminerlere ya da workshoplara katılmak istediğin ya da bunun planlarını yapmaya başladığın bir gün olabilir. Kendine iyi bak, yarın tekrar görüşürüz.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Selam sevgili Terazi. Nasılsın? Umarım çok iyisindir. Bugün çalışma hayatında yapacağınız iş birlikleriniz gündemde. Günün güzel haberi ise yaptığınız iş birliklerinizden kazançlı çıkacaksınız. Dağınık bir ruh hali içinde olabilirsin. Dingin bir gün geçirmek istiyorsun. Durulmaya ihtiyacın var. Kendine izin ver. Yeni kararlar alman gerekebilir bu konuda ne çok duygusal davran ne de sadece mantığını kullan. Dengede olmaya özen göster. Yarın görüşene kadar, kendine çok iyi bak.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Merhaba sevgili Akrep. Dün ilişkinde ufak tartışmalar yaşayacağını ve bu tartışmayı alttan alman gerektiğini söylemiştim. Bugün ise iş hayatında ufak tefek anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Fikirlerini ortaya koymaktan çekinme. Ne kadar kararlı olduğunu göster. Bunun dışında her şey yolunda görünüyor. İlişkilerin düzene giriyor. Sağlıklısın, daha ne olsun? Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak. Öpüyorum.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Yarın tekrar görüşelim demiştim ve nihayet geldin. Hoş geldin. Bugün iş hayatında ya da sosyal hayatında karışıklıklar yaşayacağın bir gün. Yoğun geçen haftalardan sonra bu çok normal. İş hayatından bunalmış olabilirsin. Sadece kendinle vakit geçirmek istiyorsun. Hepimizin böyle zamanları olur. Tüm bu yoğunlukların ardından kendinle baş başa kalacağın ve planlar yapacağın günler çok yakın. Şimdilik benden bu kadar. Kendine çok iyi bak.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Bugün nasıl hissediyorsun sevgili Oğlak? Seni biraz yorgun gördüm. Hayatın akışında dur durak bilmeden sürekli geleceğimiz ve sevdiğimiz insanlar için çabalıyoruz. Çoğu zaman kendimizi göz ardı ettiğimiz oluyor. Kendine gereken değeri vermeyi sakın unutma. İş hayatında ise yeni projeler seni bekliyor.  Yetenekli kişiliğin, parlak fikirlerin ve tecrübelerini aktaracağın bu işte kazançlı çıkacaksın. Seni seviyorum, yarın görüşürüz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Selam canım Kova, yoğun bir çalışma ve okul hayatın olabilir. Hedeflerin için planlı ve programlı hareket etmen bu tempoyu idare edilebilir kılıyor. Güçlüsün ve kendi ayakların üstünde durman sana inanılmaz mutluluk veriyor. Tüm bunların yanında ruhunu beslemen ve çok daha verimli olmak için ufak molalar. Şu sıralar varsa borçlarından teker teker kurtulacaksın. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Merhaba Balık. Bugün telefonu uçak moduna alıp uzun süredir aklından geçen projelere odaklanacaksın. Dikkatini sadece bu konu üzerinde yoğunlaştırman yaratıcı yönünü daha iyi kullanmana yarar sağlayacak. Başarıların sana yeni teklifler getirecek. Bu teklifleri iyi değerlendir. Bu aralar paranı çar çur etmemeye özen göster. Maddi açıdan ufak bir sıkıntı yaşayabilirsin. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak öpüyorum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın