Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Eylül Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Eylül Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
27.09.2022 - 18:06

28 Eylül Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 28 Eylül Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında finans ve sağlık konuları yer alıyor. Bankalar, krediler, alacaklar, ödemeler, miras ve ortak paralarla alakalı gündemlerin olabilir. Gün genelinde sosyal ilişkilerin hareketli ve iletişimin yoğun olabilir. Arkadaşlarınla plan ve programlar yapabilir, kardeşlerinle görüşebilirsin. Aynı zamanda, ticari girişimlerin ve seyahat için de son derece uygun bir gün. Sağlığın, işin ya da para ile ilgili bir konuda bir tamamlanma veya sonuç alma söz konusu olabilir. Bu gece rüyalarının da yoğun olacağını söyleyebilirim. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında evliliğin, ikili ilişkilerin ve ortaklıkların var. Gün genelinde, kariyerin, işin ve finansal konularla ilgili desteklerin olacak. Yapmak istediğin işle ilgili gerekli finansal kaynağı bulabilir ya da işinden kazanç elde edebilirsin. İş girişimleri açısından da destekleniyorsun bugün. Aynı zamanda, aşkla ilgili, ilişkilerinle ilgili konularda bazı tamamlanmalar yaşayabilirsin. Çocuğunun sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise ikili ilişkilerinle veya partnerinle ilgili kafana bazı şeyleri takabilir, stres yapabilirsin. Erken uyumaya çalışırsan iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında günlük işlerin, sağlığın ve sorumlulukların var. Gün genelinde eğitim, seyahat, yurtdışı, hukuksal konular ve yayıncılık ile ilgili harekete geçebilir, girişimlerde bulunabilirsin. Belki üniversite veya akademik konular, belki çocuğunun eğitimi, belki de bir seyahat planı söz konusu olabilir senin için. Aynı zamanda bugün içerisinde evle ilgili, gayrimenkulle ilgili veya ailenle ilgili bir konuda yapacağın görüşmelerden bir sonuç alabilirsin. Bir tamamlanma ya da sonuçlanma olabilir. Gece saatlerinde mide ile ilgili hassasiyetlerin olabilir ya da kafana bir şeyleri takıp uykunu kaçırabilirsin, dikkat. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında aşk ilişkilerin ve çocukların var. Gün genelinde finansal konularla, bankalarla, kredilerle, ödemelerle ilgili veya sağlığına ilgili konularda bazı girişimlerin olabilir. Aynı zamanda içinde tuttuğun ve geri planda kalmış kızgınlıklarını iyileştirmek, dönüştürmek için de destekleyici bir gün. Dostlarınla, yakın çevrenle, kardeşlerinle, eğitiminle veya ticaretle ilgili bir konuda bir tamamlanma yaşayabilirsin. Kardeşinle veya bir yakınınla arandaki bir konuyu sonuçlandırabilirsin. Gecenin ilerleyen saatlerinde aşk, ilişkiler veya çocuğunla ilgili bir konuyu kafana takman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında evin, ailen, emlak ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Gün genelinde ise sosyal ilişkiler ve ikili ilişkiler açısından destekleyici etkiler mevcut. Eşinle veya partnerinle sosyalleşebilir, keyifli vakit geçirebilirsin. Sosyal çevrenden biri ile de görüşüp yakınlaşabilirsin. Aynı zamanda, para ile ilgili bir konuda tamamlanma yaşayıp sonuç alabilirsin. Finansal konularla ilgili görüşmelerin var ise bugün sonuçlanabilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde evle veya ailenle ilgili bir konuyu da fazlaca kafana takabilirsin. Uykularını kaçırma. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında kardeşlerin, yakın dostların, akrabaların, ticaret girişimlerin, seyahat planların, iletişimin ve eğitimin yer alıyor. İletişim odaklı bir gün olacak senin için. Gün genelinde işin, kariyerin ve sağlığınla ilgili bazı girişimlerde bulunabilir, harekete geçebilirsin. Yeni ve kalıcı bir işe başlayabilirsin, yeni sorumluluklar üstlenebilirsin ya da sağlığınla ilgili yeni tedavilere başlayabilirsin. Yeni bir düzen oluşturmaya başlayabilirsin. Bazı Başaklar evcil hayvan evlat edinebilirler. Aynı zamanda bugün, ilişkilerinle ilgili bir tamamlanma, sonuç alma veya kapanış yaşayabilirsin. Gece saatlerinde kafan biraz geçmişe gidebilir, düşüncelere dalabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında parasal konular, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Gün genelinde aşk hayatın, ilişkilerin, çocuğunun eğitimi, hukuksal konular ve seyahat ile ilgili bazı girişimlerin olabilir. Uzaklardaki biri ile görüşüp yakınlaşabilirsin, partnerinle seyahat planlayabilirsin ya da eğitim ile ilgili bir girişimde bulunabilirsin. Gün genelinde ise sağlık, para veya ilişkilerle alakalı bir tamamlanma, sonuçlanma veya kapanış yaşayabilirsin. Gece saatlerinde de parasal konularla alakalı bir kaygı veya endişe yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün, Ay burcunda transit ederken odağında kendin ve ihtiyaçların olacak. Enerjin ve motivasyonun artacak gibi görünüyor. Gün genelinde gayrimenkul yatırımı, alım - satım, miras, nafaka veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili harekete geçmek konusunda destekleyici etkiler var. Aynı zamanda arkadaşlarınla ilişkin veya sosyal çevrenle alakalı bir konudan sonuç alabilirsin, bir konuyu kapatabilirsiniz. Gece saatleri biraz enerjin düşebilir, kafana bir şeyleri takabilirsin. Erken bir saatte uyumanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah yoğun rüyaların etkisiyle uyanmış olabilirsin. Gün içinde biraz içe dönük ve sezgisel olmana yol açabilir bu durum. Gün genelinde ikili ilişkiler, iletişim, seyahat ve yakın çevrenle alakalı harekete geçirici etkiler var. Yakın çevrenle konuşmalar yapabilir, arkadaşların aracılığıyla biriyle tanışıp yakınlaşabilir ya da sosyal medya aracılığıyla tanışıp görüştüğün biri ile bir başlangıç yapabilirsin. Aynı zamanda işle, parasal konularla ve kariyerinle alakalı görüşmelerinden bir sonuç alabilir, tamamlanma yaşayabilirsin. Bu gece de rüyaların çok yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında sosyal çevren ve arkadaşların yer alıyor. Arkadaşlarınla görüşebilir, grup aktivitelerine katılabilirsin. Gün genelinde, işin, sorumlulukların ve finansal konularla ilgili harekete geçirici etkiler var. İşinden kazanç sağlayabilirsin, yeni iş görüşmeleri yapabilirsin, iş kurabilir ya da işinden beklediğim paralar varsa alabilirsin. İş ve para açısından destekleyici bir gün. Aynı zamanda, eğitim, seyahat, uzak şehirler, yurtdışı veya hukuksal konular ile ilgili konularda bir sonuçlanma, tamamlanma veya kapanış yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında kariyerin, işin ve itibarın yer alıyor. Aşk hayatın, ilişkilerin ve çocuklarla ilgili bir konuda harekete geçmen de olası görünüyor. Sağlam ve kalıcı aşk ilişkilerine başlamak, kalıcı bir hobi edinmek ve sanatsal aktiviteler için de son derece destekleyici etkiler devrede. Aynı zamanda krediler, bankalar, ödemeler ve sağlıkla ilgili bir konuda, bir tamamlanma veyahut bir sonuçlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında uzaklar, seyahat, yurtdışı, eğitim ve hukuksal konular yer alıyor. Gün genelinde ailenle, evinle, gayrimenkul konularıyla ilgili harekete geçebilirsin. Kendi sağlığın ve aile bireylerinin sağlığı ile ilgili tedavileri açısından da destekleyici etkiler var. Aynı zamanda bugün, ilişkinle, evliliğinde ve ortaklığında ilgili bir konuda sonuçlanma, tamamlanma ve kapanış yaşayabilirsin. Bu gece rüya akışın da yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın