Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 21 Ağustos Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 21 Ağustos Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
20.08.2022 - 18:07

21 Ağustos Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 21 Ağustos Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, güne sosyal aktivitelerle, dostlarınla yoğun bir iletişimle, kardeş ve yakın çevrenle sosyalleşerek başlayabilirsin. Aynı zamanda güçlü kişilerle tanışabilir, bir araya gelebilirsin. Gün genelinde sağlığına özen göstermen gerekiyor. Özellikle 17.00 civarı yediklerine, içtiklerine, sindirim sistemine ve solum yollarına dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda bugün hiçbir şey imzalamamanı, kandırılmalar ve dolandırılmalar konusunda uyanık olmanı öneririm. Sevgiyle Kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün sabah saatlerinde iş ve finansal konularla ilgili güzel etkilere sahipsin. Yapmak istediğin işlerle ilgili gerekli finansal desteği bulabilirsin ya da güçlü figürlerle bir araya gelip fikir alışverişi yapabilirsin. Gün genelinde ise özellikle aşk ve ilişkiler konusunda yanılgılara açık bir etki var. Zihnindeki düşünceler buğulanabilir, kafa karışıklıkları yaşayabilirsin, bir takım hayal kırıklıkları gündemine taşınabilir. Bugün ne aşk ilişkileri ne de sosyal ilişkiler konusunda keskin kararlar almanı önermem. Ayrıca çocuğu olan bir boğaysan, çocuğunun bir sağlık gündemi olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, güne enerjin yüksek başlayabilirsin. Sabah saatlerinde, eğitim, seyahat, yurtdışı ve hukuksal konularla alakalı güçlü destekler alabilirsin. Aynı zamanda sabah saatlerinde kuracağın kontaklar sana fayda sağlayabilir. Diğer taraftan da gün boyunca yanıltıcı etkiler altında olduğunu söyleyebilirim. Özellikle 17.00 civarı yanılgılara, belirsizliklere, karışıklıklara müsait bir zaman dilimi geçireceksin. Odaklanman ve dikkatini toplaman zor olabilir. Trafikte, iletişimde ve yeme içmede biraz daha dikkatli olmanda da fayda var. Ailendeki bireylerin sağlıkla ilgili gündemleri de kafanı meşgul edebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün yoğun rüyalarla uyanmış olabilirsin. Sabah saatlerinde gerek psikolojik gerekse fiziksel sağlık konularıyla ilgili güçlü destekler altındasın. Aynı zamanda finansal konularla alakalı da destekleniyorsun. Fakat bugün gün genelinde kandırılmalara, aldatılmalara, yalanlara, entrikalara, kafa karışıklıklarına çok dikkat etmen gerekiyor. Hiçbir söylenenden emin olma, her duyduğuna inanma, herhangi bir imza atma ve kimseye söz verme. Bırak bugün bir geçsin. Aynı zamanda boğaz enfeksiyonlarına da dikkat. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında sosyal çevren, arkadaşların ve iletişim var. Sabah saatleri eşinle iletişimin,  evliliğinle, ilişkinle ilgili sorumlulukların açısından sosyal çevrenden destek görebilirsin. Gün genelinde sağlığına ve finansal konulara dikkat etmende fayda var. Gereksiz harcamalar yapmamanı ve fiziksel olarak yorgunluklara, halsizliklere dikkat etmeni öneririm. Hatta bugün mümkünse, acil olmayan hiç bir şey satın alma ve sosyal çevrenden de kimseye borç verme. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde iş, kariyer ve sorumluluklarınla alakalı destekleyici bir etki söz konusu görünüyor. Sosyal çevrenden birileri için sorumluluk da üstlenebilirsin. Gün genelinde ise ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarla alakalı yanılgılar ve hayal kırıklıkları yaşaman mümkün. Bugün hiçbir şeyi net göremeyebilirsin, o sebeple keskin yargılardan, çıkarımlardan ve kararlardan uzak durmanı öneririm. Kısacası, bugün kendi aklına dahi güvenme. Ayrıca kimseye yalan söyleme, tutamayacağın sözler verme. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, güne rüyalarının etkisinde başlamış olabilirsin. Sabah saatlerinde kalıcı ilişkiler kurmak, partnerinle ilişkini sağlamlaştırmak adına güzel etkilere sahipsin. Fakat bugün sağlığına dikkat etmen, özen göstermen gereken bir gün seni bekliyor. Hem psikolojik hem fiziksel sağlığınla ilgili olumsuz etkiler söz konusu. Kuruntulardan, endişeden, evhamdan uzak durursan günü iyi geçirirsin. Ayrıca entrika ve dedikodu da gün genelinde dikkat etmen gereken konulardan biri. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün sabah saatlerinde, ailenden bir takım finansal destekler görebilir, gayrimenkul yatırımı veya mirasla ilgili konuları görüşebilirsin. Ayrıca ailende birilerinin sağlık gündemi varsa o açıdan da destekleyici etkiler altındasın. Gün genelinde, sosyal çevren ve aşk hayatınla ilgili kaotik etkiler altındasın. Bugün ilişkilerinde alakalı önemli kararlar vermemeni öneririm. Sis bulutunun dağılmasını ve önünü görebilmeyi beklesen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde ilişkin ve evliliğinle alakalı yakın çevrendeki güçlü birilerinden fikir alabilir, destek görebilirsin. İletişim, eğitim ve ticaret konusunda destekleyici etkiler altındasın. Aynı zamanda, gün genelinde bazı konularda kafa karışıklığına, belirsizliklere ve yön bulmada zorlanmaya açık bir etki altındasın. Bugün önemli kararlar almak, imza, anlaşma, sözleşme yapmak için uygun bir gün değil. Dinlenerek ve kendine odaklanarak vaktini geçirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında sorumlulukların var. Sabah saatlerinde iiş ve finansal konularla alakalı destekleyici etkiler altındasın. Gün genelinde ise seyahat, eğitim, trafik, yakın çevre ve iletişim konularında kaotik bir etki var. Uzaklardaki yakınlarından sağlık durumlarıyla ilgili haber alabilirsin. Aynı zamanda gereksiz diyaloglara girmemen ve yalan yanlış bilgilere dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, güne odağında aşk, evlilik ve varsa çocuklarınla başlıyorsun.  Sabah saatlerinde partnerinle veya çocuklarınla ilişkilerini sağlamlaştırman için güzel etkiler altında olacaksın. Gün genelinde ise sağlıkla ilgili gündemlerin olabilir. Senin veya partnerinin bir sağlık problemi varsa bugün biraz temkinli olmanızda fayda var. Ayrıca finansal konularla ilgili de kayıp ve dolandırılma gibi durumlar söz konusu olabilir. Bugün, para ve sağlığa dikkat diyorum. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuları var. Sabah saatlerinde kaygı yaptığın bazı sosyal ilişkileri düzeltmek için desteklerin olacak. Ayrıca ailenden birinin de bir konuda sorumluluğunu üstlenebilirsin gibi görünüyor. Gün genelinde ise evlilik, ortaklık ve ikili ilişkilerde yanılgıya, belirsizliklere, hayal kırıklıkları da açık bir etki söz konusu diyebilirim. Bugün, ilişkilerle ilgili herhangi bir karar almanı önermiyorum. Ayrıca konuştuklarına, verdiğin sözlere de dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Günlük Çin Burcu Yorumunuzu Okumayı Unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
4
4
3
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalikli

Sağlığıma dikkat ederim her konuda vede hiç bi şeyide imzalamam👍🤝