Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 2 Aralık Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 2 Aralık Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
01.12.2022 - 18:56

2 Aralık Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 2 Aralık Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, Ay bugün burcunda ilerlerken enerjin ve motivasyonun yüksek olacaktır. Gece yoğun rüyalar görmüş ve sabah rüyalarının etkisinde uyanmış olabilirsin. Gün genelinde kafa karışıklıkların, bazı belirsizliklerin, kararsızlıkların olabilir. Seyahat planların varsa dalgınlıklara karşı tedbirli olmanı öneririm. Aynı zamanda ikili ve sosyal ilişkilerin açısından destekleyici etkiler de var. Sosyalleşebilir, arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında sağlığın, iç dünyan ve maneviyatın yer alıyor. Yardımlaşma ve ruhsal konular bugün senin için önem kazanabilir. Doktor kontrollerini yaptırabilir, hastane ve kurumlarda işlerini halledebilirsin. Aynı zamanda sağlığın ve maddi konularla ilgili biraz kafa karışıklıkların ve belirsizlikler yaşayabilirsin. Fakat önümüzdeki günlerde artık yavaş yavaş netleşmeye başlıyorsun. Gün genelinde ise kariyerin ve finansal konularla ilgili destekleyici etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında sosyal çevren, sosyal hayatın ve arkadaşların yer alıyor. Gün içinde ikili ilişkilerin, iş ilişkilerin ve ortaklıkların açısından kafa karışıklığı yaşaman mümkün. İş görüşmelerinde ve evliliğinde, partnerinle ilişkinde karmaşık etkiler ve belirsizlikler olabilir, netleşemeyebilirsin. Aynı zamanda gün genelinde uzaklarda yaşayan, yaşça büyük tanıdıklarınla bazı görüşmeler de yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında işin, kariyerin ve toplumsal statün yer alıyor. Gün içinde senin veya bir yakınının sağlığıyla ilgili veya işinle alakalı birtakım kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Günlük işlerinde dalgınlıklar, unutkanlıklar da yaşaman mümkün. Özellikle seyahat, eğitim ve hukuksal konularda unutkanlıklar için tedbir almanı öneririm. Gün genelinde bankalar, ödemeler ve alacaklar açısından destekleyici etkilerin var. İşinden beklediğin, alacağın varsa alabilir ya da kredi başvurusu yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında seyahat, eğitim, yayıncılık ve hukuksal konular yer alıyor. Gün içinde çocuğunun sağlığı, çocuğunun masrafları veya maddi konularla ilgili kafa karışıklıkların, kafanda netleştiremediğin durumlar olabilir. Aynı zamanda partnerinin sağlığı ile ilgili de kaygıların açığa çıkabilir. Aranızda bazı iletişim problemleri olması da mümkün. Gün genelinde ise partnerinle sosyalleşebileceğin, sosyal gruplarla bir araya gelebileceğin etkiler var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında sağlık konuları, maddi konular, bankalar, vergiler, miras, nafaka konuları, ödemeler, alacaklar yer alıyor. Gün içinde aile bireyleriyle ilişkilerinde, iletişiminde veyahut ev, gayrimenkul konularında kafa karışıklıkları ve belirsizlikler yaşayabilirsin. Çocuğunla veya eşinle ilişkinde de kafanı bulandıran konular olabilir. Gün genelinde ise evle ilgili sorumluluklarını halledebilir, aile bireyleriyle maddi konularla ilgili görüşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların ve partnerinle ilişkin yer alıyor. Gün içinde işlerine odaklanmakta, kafanı toparlamakta güçlük çekebilirsin. Aynı zamanda senin veya bir yakınının sağlığıyla ilgili netleşmeyen bazı durumlar kafanı meşgul edebilir. Solunum yolları rahatsızlıklarına dikkat etmen gereken günlerden geçiyoruz, tedbirli olmakta fayda var. Gün genelinde ise yakın dostlarınla veya partnerinle sosyalleşebilir, eğlenceli aktivitelere katılabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında işin, sorumlulukların, günlük işlerin ve sağlığın yer alıyor. Gün içinde aşk hayatın, çocuğun ve maddi konularınla ilgili bazı kafa karışıklıkları, kararsızlıklar, belirsizlikler yaşayabilirsin. Yanılgılara açık bir gün olduğu için keskin kararlar vermemeni öneririm. Aynı zamanda gayrimenkulle, evle ilgili kazançlı etkiler söz konusu. Ailenden maddi destek görmen de mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında aşk hayatın, partnerin, çocukların ve eğlence hayatın yer alıyor. Gün içinde ailenle ilgili, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili veya gayrimenkul konularıyla ilgili birtakım belirsizlikler, kafa karışıklıkları yaşaman mümkün. Gün genelinde dalgın ve unutkan olabilir, odaklanmakta zorluk çekebilirsin. Aynı zamanda yakın çevre ilişkilerin, iletişimin ve sosyal hayatın açısından destekleyici etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında evin, yuvan, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Gün içinde uyku hali, odaklanma sorunları, dalgınlık ve unutkanlık yaşaman mümkün. Yakın çevre ilişkilerinde yanılgılar, hayal kırıklıkları ve kafa karışıklıkları da yaşayabilirsin. Yakın çevrenden birilerinin sağlığı ile ilgili de belirsizlikler, netleşmeyen durumlar olabilir. Aynı zamanda gün genelinde finansal konularla ilgili geri planda bazı hesaplar yapabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında yakın çevre, kardeşler, dostlar, iletişim, ticaret, eğitim ve seyahat konuları yer alıyor. Gün içinde maddi konularla ilgili veya sosyal çevrenle, arkadaşlarınla ilgili bazı kafa karışıklıkların olabilir. Sosyal ilişkilerinde öz değerini sorgulatacak durumlar veya hayal kırıklığı yaşaman mümkün. Sosyal hayatın için fazla para harcama eğilimi veya plan program yapmakta güçlük, planlarda aksaklık olarak da çalışabilir. Aynı zamanda ilişkilerini sağlamlaştırma ve yeni insanlar tanıma açısından da destekleyici etkilerin var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında kazançların, gelirlerin, maddi konuların ve öz değer algın yer alıyor. Gün içinde dalgınlıklar, unutkanlıklar, kafa karışıklıkları ve belirsizlikler yaşayabilirsin. Hayal alemine çok dalmadan, gerçeklerden kopmadan günü geçirmeye çalışırsan iyi olur. İş ve kariyerin konusunda da kafanı karıştıran, netleşmeyen, kararsızlık yaşadığın durumlar olabilir. Aynı zamanda para ve ilişkilerle alakalı, geri plandaki bazı kaygı ve endişelerinle alakalı destekleyici etkilerin var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
13
4
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kızılay

balığım hepsi doğru mutsuzluk zor