Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 19 Ağustos Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 19 Ağustos Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
18.08.2022 - 18:04 Son Güncelleme: 22.08.2022 - 16:57

19 Ağustos Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 19 Ağustos Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, güne odağında finansal konularla başlıyorsun. Sabahın erken saatleri finansal konular ve çocuklarla ilgili konular açısından biraz belirsizlikler yaşaman mümkün. Partnerinle de bazı uyumsuzluklar da söz konusu olabilir. Bir taraftan da kariyerin vasıtasıyla, güçlü kişilerden finansal destekler de alman mümkün. Öğleden sonraki saatlerde ise fevri çıkışlara, ani tepkilere ve öfkeli yaklaşımlara dikkat etmen gerekebilir. 14.00-15.00 civarı yüklü sayılabilecek para giriş veya çıkışı olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah erken saatleri aile içi uyumsuzluklar ve otorite figürleriyle çatışmalar yaşanması mümkün. Alttan alıp büyütmezsen iyi olur. Öğle sonrası saatlerde ise enerjin yükseliyor fakat fevri davranışlara, sakarlıklara, telaşa ve öfkeye dikkat etmen gerekiyor. Migren ve baş ağrılarına da dikkat etmeni öneririm. Akşam üstü ve günün devamında ise odağın finansal konulara kayıyor. Para giriş çıkışları, ödemeler kafanı kurcalayabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, güne canlı ve güçlü rüyalarla başlayabilirsin. Sabahın erken saatlerinde, kardeşlerinle veya yakın çevrenle iletişimde uyumsuzluklar yaşanabilir. Ya da bir yakınının, kardeşinin sağlığıyla ilgili bir haber alabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise bazı içsel kızgınlıkların seni zorlayabilir ve duygularını dışarı vurabilirsin. Bu nedenle kısa süreli gerginlikler ve baş ağrısı yaşaman da mümkün görünüyor. Kalp kırmamaya özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle Kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, güne odağında sosyal çevren ve arkadaşlarınla başlangıç yapıyorsun. Sabahın erken saatleri diğer insanlarla, parasal konularla ilgili çatışmalar yaşayabilirsin. Ancak kısa süreli bir etki olduğunu unutmamalısın, çabuk toparlıyorsun. Öğleden sonraki saatlerde ise bir arkadaşınla ilgili kızgınlıkların, çatışmaların artabilir. Öfkeye ve sakarlıklara dikkat edersen iyi olur. Akşam saatleri ise biraz yalnız kalmak ve içe dönmek isteyebilirsin. Sevgiyle Kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabahın erken saatlerinde işinle ilgili bazı belirsizlikleri ve engelleri çözmeye çalışarak başlayabilirsin güne fakat bir yandan da birlikte çalıştığın güçlü kişilerin desteğini alabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde iş yerinde ve kariyerinle alakalı bazı gerginlikler olabilir, stres ve kaygı kapını çalabilir. Hem öfkeli çıkışlara hem de sakarlıklara dikkat edersen iyi olur. Kızgınlıkların uzun sürmeyecek ve akşamüstü itibariyle odağın değişiyor, sosyalleşiyorsun. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, güne odağında uluslararası ticaret, seyahat, yurtdışı ve eğitim konularıyla başlıyorsun. Sabahın erken saatlerinde, parasal konularla alakalı kendi içinde sıkıntı yaşayabilirsin. Öğleden sonra ise, eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı konular veya uzaktaki bazı kişilerle ilgili birtakım kaygıların, gerilimlerin olabilir. Akşamüstü ise odağın değişiyor ve işin, kariyerin gündemine taşınıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, güne odağında sağlığın ve finansal konularla başlıyorsun. Sabahın erken saatlerinde arkadaş çevrenden birilerini kafana takabilirsin ama uzun sürmüyor. Öğleden sonraki saatlerde, parasal konularla ilgili veya sağlığınla ilgili bazı stresler oluşabilir. Kas ağrılarına, baş ağrılarına ve sakarlıklara ekstra dikkat edersen iyi olur. Akşamüstü ve devamında ise odağın, eğitim konularına ve medya organlarına kayacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin ve işbirlikleri var. Sabahın erken saatlerinde işle ilgili bazı konuları kafana takabilirsin veya hayatındaki otorite figürleriyle çatışmalar yaşayabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise eşinle veya partnerinle ilişkinde bazı anlaşmazlıklar, gerilimler yaşanabilir. Temkinli olmakta fayda var, geri dönülemez hatalarda bulunmak istemezsin. Akşamüstü itibariyle ise odağın finansal konulara kayıyor, günün devamında biraz hesap kitap yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, güne odağında sağlık ve iş konuları ile başlıyorsun. Öğleden sonraki saatlerde sağlığın veya işinle alakalı biraz stres yapman mümkün görünüyor. Birlikte çalıştığın insanlara karşı davranışlarında gereksiz agresiflikten kaçınman gerekebilir. Ayrıca sağlık açısından da baş ve kas ağrılarına, migrene dikkat edersen iyi olur. Akşamüstü ve devamında ise odağın değişiyor ve gündemine ikili ilişkiler, evliliğin yerleşiyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, güne odağında çocukların ve aşk hayatında başlıyorsun. Sabahın erken saatleri, çocuğunun masrafları biraz kafanı kurcalayabilir. Öğleden sonra ise çocuğuna veya partnerine karşı biraz daha anlayışlı olmanı öneririm. Biraz fevri çıkışların, ani öfkelerin, dürtüsel davranışların olabilir. Akşam saatleri ise gündemin değişiyor ve sağlığınla, işinle, günlük işlerinle ilgilenip düzenlemeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün gündeminde ailen, evin ve gayrimenkulle ilgili konular yer alıyor. Öğleden sonra biraz stres seviyende artış görülebilir, fevri davranışlarda bulunabilir ve ani tepkiler verebilirsin. Biraz stresini yönetmen, başa çıkabilmen senin için iyi olacaktır. Akşam saatleri ise rahatlıyorsun ve odağın daha çok aşk, çocukların ve hayatın keyifli yanları oluyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında iletişim, ticaret, eğitim, sözleşmeler, yakın çevren, ve kardeşlerin var. Öğleden sonra bir hareketlilik yaşanabilir, bu konularda yaşanacak gelişmeler hız kazanabilir. Yakın çevrene ve iletişimde olduğun insanlara karşı bu saatlerde fevri ve agresif olmamaya özen gösterirsen iyi olur. Biraz stresli olsan da ticaretle ilgili bir konuyu olumlu yönde sonuçlandırabilirsin. Akşam saatlerinden itibaren ise gündemin değişiyor ve evinle, ailenle ilgilenmeye başlıyorsun. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın