Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 18 Ağustos Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 18 Ağustos Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
17.08.2022 - 18:06

18 Ağustos Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 18 Ağustos Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün gündeminde finansal konular yer alıyor. Hem finansal anlamda hem de aşk gündeminde şanslı ve pozitif  bir gün senin için. Gün genelinde yeni tanışmalar, karşılaşmalar, yeni ilişki başlangıçları ya da çocuk müjdesi olabilir. Bunların yanı sıra öğleden sonra ve devamında, finansal anlamda güzel etkiler var. Sürpriz paralar gelebilir, yeni yatırımlar yapabilirsin. Bugününü iyi değerlendir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün de Ay, burcunda transit etkileri söz konusuyken yeme içmeyi çok abartmamanı öneririm. Bugün, aile içi ilişkilerini, sevgi alışverişini ve paylaşımlarını düzeltebileceğin bir gün. Belki aile içinden bir kadının sağlığıyla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Ayrıca, gayrimenkul ve evle ilgili de bazı şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsin sevgili Boğa. Öğleden sonra ve devamında da beklenmedik, sürpriz, ani gelişmeler olabilir. Gece saatleri ise iş ve kariyerinle ilgili sorumluluklarının baskısını biraz hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında sağlık konuları, hastaneler ve iç dünyan var. Maneviyatının ön plana çıktığı bir gün seni bekliyor. Dostlarınla, arkadaş gruplarınla, yakın çevrenle ve kardeşlerinle ilişkilerinin yoğun olacağı, paylaşımlarının artacağı bir gün yaşanabilir. Arkadaşlarından ve sosyal çevrenden de destek görebilirsin. Öğleden sonra ve devamında ise geri plandaki bir konuya, belki sağlığınla ilgili bir konuya çözüm bulabilirsin. Ani farkındalıklar yaşayabilirsin. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise ailenden, kardeşlerinden güzel haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün gündeminde sosyal çevren ve arkadaşların var. Öğleden sonra ve devamında sosyal çevrenle alakalı birtakım sürpriz gelişmeler, ani durumlar oluşabilir. Çevrene ve dostlarına karşı biraz tepkisel ve agresif davranman da mümkün görünüyor. İş, kariyer ve kazanç anlamında ise son derece şanslı ve fırsat içeren bir gün senin için. Güzel kazançlar elde edebilirsin, yeni iş teklifleri alabilirsin. Kendini değerli hissedeceğin bir gün söz konusu. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında kariyerin ve işin var. Öğleden sonraki saatlerde ise kariyerinle ilgili bazı sürpriz fırsatlar yakalayabilirsin. Gün genelinde de Jüpiter ve Venüs’ün uyumlu açısı sana beklediğin aşkı getirebilir. Uzaklardaki birinden aşk itirafı veya bazı teklifler alabilirsin. Eğer bir partnerin varsa, ilişkinizle ilgili ileriye dönük kararlar alabilirsiniz. Bugün ayrıca estetik, güzellik ve bakım işleri için de son derece uygun bir gün, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün gündeminde yurtdışı, uluslararası ticaret, seyahat, eğitim ve hukuksal konular var. Öğleden sonraki saatlerde bu konularla alakalı ani fırsatlarla karşılaşabilirsin. Sürpriz seyahat ve tatil planları yapabilirsin. Gün genelinde ise para ve ilişkilerle alakalı gizli saklı yaşadığın, arka planda tuttuğun bazı durumları, belki kaygıları iyileştirip çözebilirsin. Bankalarla ilgili işlerini çözümleyebilir, kredi çekebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında bankalar, borçlar, miras ve finansal konuları var. Öğleden sonraki saatlerde sürpriz, hesapta olmayan paralar gelebilir. Gün genelinde ise, sosyal çevrenden aşk itirafları, evlilik teklifleri ile karşılaşabilirsin. Yalnız olanlar için ilişki başlangıçları, yeni karşılaşmalar, tanışmalar söz konusu olabilir. Gece saatleri ise, çocuğun veya partnerinle alakalı sorumluluk almanı gerektiren durumlarla karşılaşabilirsin ya da sadece bunla ilgili kaygıya düşebilirsin. Bazı endişelerinin üstesinden gelmenin vakti geldi. Gece ise rüyaların bir hayli yoğun olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında ikili ilişkiler, evliliğin ve ortaklıkların var. Öğleden sonraki saatlerde sürpriz işbirlikleri, ani gelişen ilişkiler söz konusu olabilir. Gün genelinde ise, iş ve kariyer konusunda çok şanslı etkiler altındasın. Yeni işler üzerine yoğunlaşabilir, ortaklıklar kurabilir, yeni teklifler alabilirsin. Aynı zamanda, günlük koşturmacanın arasında yeni karşılaşmalarla ve aşk fırsatlarıyla da karşılaşabilirsin. Akşam saatleri ise sosyal çevren ve arkadaşlarınla iletişimin artabilir, güzel haberler alıp işbirlikleri yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün gündeminde iş, çalışma koşulların ve sağlığın var. Öğleden sonraki saatlerde işle ilgili ani gelişen durumlar, sürprizler olabilir. Gün genelinde ise aşk ve çocuklar konusunda son derece şanslı etkiler altındasın. Yeni karşılaşmalar olabilir, yeni aşklar başlayabilir. Uzaklardaki kişilerden aşk itirafları alabilirsin. Gece saatlerinde de bazı yakın dostlarımla veya kardeşlerinle iletişim engelleri, mesafeli konuşmalar, uzaklaşmalar olabilir ve bunu kafana takabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün gündeminde aşk ve çocuklar yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde çocuklarınla alakalı sürpriz durumlar gelişebilir ya da bir anda, yeni bir aşk hikayesine başlayabilirsin. Gün genelinde ise, eşinin parası, nafaka, ailenin parası veya miras konularından yana şanslı etkiler altındasın. Ayrıca gayrimenkul yatırımı düşünüyorsan da bugün şans senden yana, bilgin olsun. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün gündeminde aile, ev ve gayrimenkul konuları yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde ailenle ilgili sürpriz gelişmeler, ani gelişen güzel durumlar olabilir. Gün genelinde ise evlilik, ilişkiler ve işbirlikleri konusunda şanslı etkiler altında olacaksın. Eşinle, partnerinle iletişiminin yoğun ve güzel olabilir. Aynı zamanda yeni ortaklıklar da kurabilirsin. Sözleşmeler ve imzalardan da fayda sağlayabileceğin bir gün seni bekliyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün gündeminde sözleşmeler, anlaşmalar, ticaret, seyahat, yakın çevren, dostların ve eğitim konuları var. Öğleden sonraki saatlerde sürpriz anlaşmalar, beklenmedik iletişim kontakları ve ani seyahat planları gerçekleşebilir. Gün genelinde ise iş ve parasal konularla alakalı çok şanslı etkiler var, değerlendirmelisin. Bugün iş bağlantıların sayesinde gelirini arttırabilirsin. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
5
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın