Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 16 Ağustos Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 16 Ağustos Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
15.08.2022 - 18:11

16 Ağustos Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 16 Ağustos Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün içerisinde öğle saatlerinde sosyal ilişkilerinden, arkadaşlarından destek görebilir, kıymete binebilirsin. Bugün tanışacağın insanlarla ise sağlam, kalıcı dostluklar ve işbirlikleri kurabilirsin. Akşamüstü ise partnerinle uyumlu olabilir, yaratıcılığını kolaylıkla ortaya koyabilirsin. Eğer yalnızsan yeni biriyle de tanışabilirsin. Gün genelinde ise iş ve kazançlarınla alakalı sürpriz, beklenmedik, güzel gelişmeler olabilir. Hızlı kararlar alabilirsin parayla ilgili. Gece saatleri ise üzerinde biraz baskı hissedebilirsin, zihnindeki düşüncelerle baş başa kalabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün gündeminde yardımlaşma, fedakarlık, hastaneler ve sağlık konuları var. Biraz içe dönük olabileceğin bir gün geçirebilirsin. Öğle saatlerinde ise, işle ilgili destekleyici etkiler var. Akşamüstü civarında da ailedeki bir otorite figürüyle, eşin veya babanla alakalı, sağlık açısından güzel gelişmeler olabilir. Aileden destek görebileceğin ve uyumu sağlayabileceğin bir zaman dilimi yaşayacaksın. Gün genelinde ise aşk, ilişkilerin ve çocuklarınla alakalı hızlı kararlar verebilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Gece saatleri biraz sıkışık hissedebilirsin, uyumakta zorlanabilir veya güçlü rüyalar görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında sosyal çevren ve arkadaşların var. Öğle saatleri, yurtdışı, eğitim, akademik konular ve hukuksal konularla ilgili bazı kalıcı adımlar atmak için uygun ve verimli bir zaman dilimi. Akşamüstü ise arkadaşlar, kardeşler, yakınların ile uyumlu etkiler var, iletişimin artabilir. Anlaşmalar, ticaret ve seyahat ile ilgili de gündem verebilir. Gün genelinde ise ailevi veya evle, gayrimenkulle ilgili, geri plandaki bazı konularla ilgili hızlı kararlar verebilir, sürpriz çözümler bulabilirsin. Aileden birinin veya kardeşinin sağlığıyla alakalı güzel haberler alabilirsin. Gece saatlerinde, finansal konularla ilgili bazı konuları kafana takıp baskı hissedebilirsin üzerinde. Kısa süreli bir etki, üzerinde durmamaya çalış. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında iş ve kariyer konuları var. Finansal anlamda verimli ve fırsatı bir gün. Öğle saatlerinde, kredi, bankalar, borçlarla ilgili yapılandırıcı, destekleyici etkiler var. Akşamüstü ise kazançların ile ilgili şanslı etkiler var. İşten beklediğin parayı alabilir ya da yeni bir iş veya kazanç fırsatı ile karşılaşabilirsin. Gün genelinde ise, sosyal çevre, yakınların, arkadaşlarınla ilgili sürpriz haberler, güzel, ani gelişmeler yaşanabilir. Bir dostundan sürpriz görebilirsin. Gece saatleri eşin veya partnerine karşı veya ondan sana karşı baskıcı tutumlar, kıskançlıklar olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün iş yerinden veya patronundan beklemediğin sürpriz paralar gelebilir. Ani kazançlar elde edebilirsin. Özellikle ortaklı işler ve sözleşmeler için de verimli bir gün geçirebilirsin. Akşamüstü ise hukuksal konular, yurtdışı bağlantılı işler ve seyahat planları için destekleyici etkiler var. Gün genelinde ise aniden bir iş kurma, girişimde bulunma ve yeni bir kazanç kapısı oluşturma kararı alabilirsin. Gece saatleri fazla düşünmemeye dikkat edersen iyi olur. Bu gece rüyaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün gündeminde bankalar, krediler, yatırım, borçlar ve sağlık ve finansal konuları var. Bugün yurtdışı bağlantılı işlerden, hukuksal konulardan veya eğitim konularından sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsin. Anlaşmalar, sözleşmeler imzalaman veya uzaktaki birilerinden sürpriz haberler gelmesi mümkün. Ani tatil planları da yapabilirsin. İşle ilgili destekleyici etkiler altındasın bugün. Gece saatleri çocuğunla veya sevgilinle ilgili bir şeyleri kafana takabilirsin, kuruntu yapabilirsin veya partnerinin baskısını üstünde hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün gündeminde ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların var. Öğle saatleri kalıcı ilişkiler kurmak için destekleyici etkiler altında olacaksın. Öğleden sonra ise sosyal çevrenden, arkadaş grupların vasıtasıyla birileri ile tanışabilirsin. Genel olarak uyumlu ve destekleyici etkiler altındasın. Gün genelinde sezgilerin çok kuvvetli olacak. Bir anda aklına gelecek fikirlere ve etrafındaki mesajlara dikkat etmende fayda var. Aceleci davranma. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün gündeminde sağlığın ve kariyerin var. Öğle saatlerinde bir aile büyüğün ile ilgili veya gayrimenkul alım satımıyla ilgili destekleyici, olumlu etkiler var. Aileden birinin sağlıyla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Akşamüstü ise iş ve kariyer anlamında destekleyici ve verimli etkiler altındasın, değerlendirebilirsin. Bugün sosyal çevrenden biriyle aniden, hızlı bir kararla bir ortaklık kararı alabilirsin. Ya da yeni bir ilişkiye başlayabilir, evlilik teklifi alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün gündeminde aşk, ilişkiler ve çocukların var. Öğle saatleri, sosyal medya aracılığıyla aşk hikayeni yazabilirsin. Partnerinle iletişiminin de güçlü olacağı bir zaman dilimi geçireceksin. Akşamüstü ise yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili destekleyici bir görünüm var. Partnerinle tatil organize edebilirsin veya uzaklardaki biriyle yakınlaşıp ilgi duymaya başlayabilirsin. Gün genelinde işle ilgili, ani, sürpriz, beklenmedik güzel gelişmeler, haberler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün gündeminde ev, yuva, aile ve gayrimenkul konuları var. Öğle saatleri işinle ve paranla, kazançlarınla ilgili destekleyici etkiler altındasın. Akşamüstü ise yatırım, gayrimenkul alım satımı, bankalar, krediler, aileden gelecek miras, eşinin parası ve nafaka konularında destekleyici etkiler var. Bugün finansal anlamda şanslı bir gündesin sevgili Oğlak. Bugün, gün genelinde çocuğunun eğitimi ile ilgili ani ve sürpriz kararlar alabilir ya da uzaklardaki biriyle ya da yabancı biriyle ani bir aşka yelken açabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün iletişim, ticaret, kardeşlerin ve yakın çevren ile ilgili güçlü, destekleyici etkiler altındasın. Akşamüstü saatlerinde eşinle veya partnerinle uzlaşmacı, iyi iletişim halinde ve uyumlu olabilirsin. Eşinden destek görebilirsin. Aynı zamanda gün genelinde aileden ani haberler gelebilir. Miras, eşinin parası, bankalarla ilgili ani, beklenmedik gelişmeler olabilir. Ya da aileden birinin sağlık durumuyla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Gayrimenkul yatırımı ile ilgili ani ve hızlı kararlar verebilirsin. Gece saatleri, geri plandaki bazı kaygılarını kafana takabilirsin. Zihnini yatıştıracak çözümler bulup uykunu almaya bak. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında kazançların ve finansal konular var. Öğle saatlerinde parasal konularla ilgili, geri planda yaşadığın bazı endişelerini giderecek gelişmeler olabilir. Aynı şekilde akşamüstü saatleri de iş ve kazançlarla alakalı destekleyici etkiler altındasın. Gün genelinde ise ilişkiler veya evliliğinde ilgili, ani, hızlı kararlar verebilirsin. Ani bir ilişki kararı veya partnerinle ani bir tatil planı yapabilirsin. Ya da sürpriz, ani bir sözleşme, anlaşma, imza ve ortaklıkta bulunabilirsin. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
4
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın