Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 13 Ağustos Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 13 Ağustos Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
12.08.2022 - 18:03

13 Ağustos Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 13 Ağustos Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün ruhsallığının ve maneviyatının ön plana çıktığı bir gün olabilir. Biraz kendi kabuğuna çekilmek, iç dünyana dönmek isteyebilirsin. Sağlıkla ilgili bir takım gündemlerin var ise onlarla da ilgilenebilirsin. Akşam saatleri biraz zihinsel yorgunluğuna veya sindirim sistemi hassasiyetlerine dikkat etmeni öneririm. Venüs’ün Aslan'a geçmesiyle aşk hayatın, eğlence hayatın hareketleniyor. Motivasyonun, enerjin artıyor ve hayattan daha çok keyif alacağın günler başlıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün gündeminde arkadaşların, sosyal çevren ve dostların var. Sevdiklerinle ve dostlarınla yardımlaşmaların, desteklerin, görüşmelerin ön plana çıkacağı bir gün seni bekliyor. Akşam saatleri partnerinle veya çocuklarınla iletişiminde pazı pürüzler olabilir. Ayrıca yine akşam saatleri, solunum yolu ve sindirim sistemine biraz dikkat edersen iyi olur. Venüs’ün Aslan'a geçmesi ile aile ilişkilerin, ev, yuva ve gayrimenkul ile ilgili konular gündemine taşınıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin gündeminde iş ve kariyer konuların yer alıyor. Akşamüstü, parasal konularınla alakalı finansal kaynak bulmakta bir destek görebilirsin. Akşam saatlerinde ise aile içi iletişime dikkat edersen iyi olur. Bazı anlaşmazlıklar olabilir. Venüs’ün Aslan'a geçmesi ile yakın çevrenle iletişimin, sosyalliğin, kardeşlerin ve yakın dostların ön plana çıkıyor. Önümüzdeki haftalar seyahatlerin artabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin gündeminde yurtdışı ve yabancılar, eğitim, akademik ve hukuksal konular yer alıyor. Akşam saatleri, yakın çevrenden birileriyle iletişim sorunları yaşaman mümkün. Ayrıca solunum yolları ve boğaz hassasiyetleri de yaşayabilirsin, dikkatli olmanda fayda var. Venüs’ün Aslan'a geçmesi ile finansal gündemlerin ön plana çıkıyor. Bu önümüzdeki günlerde parasal sorunlarına çözüm bulabilir, gelirini arttırabilirsin. Kendini daha değerli hissedebileceğin de bir dönem olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin gündeminde sağlık, bankalar, krediler, eşin, ailenin parası, finansal ve alacak verecek  konuları var. Bunlarla ilgili bazı düzenlemeler, hesap kitap yapabilirsin. Akşam saatleri ise para ile ilgili ya da sağlık ile ilgili ufak tefek pürüzler yaşaman mümkün görünüyor. Venüs’ün Aslan'a geçmesiyle birlikte ilişkilerle alakalı belirsizliklerin, kafa karışıklıklarının son bulduğu bir döneme giriyorsun. Şimdi sahne senin sevgili Aslan. Sevgiyle Kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün gündeminde ikili ilişkilerin, diğer insanlar ve evliliğin yer alıyor. Öğleden sonra, sosyal çevrenden bir kadından fikir ve destek alabilirsin ya da yeni biriyle tanışabilirsin. Akşam saatleri ise ikili ilişkilerinde iletişim sorunları, fikir ayrılıkları yaşanabilir. Biraz daha uzlaşmacı olmaya çalışırsan iyi olur. Venüs’ün Aslan'a geçmesiyle sosyal ilişkilerin ve aşk ilişkilerinde bir takım belirsizlikler, yanılgılar ve kafa karışıklığı yaşaman mümkün diyebilirim. Bu süreci ne istediğini belirlemek ve ilişkilerdeki blokajlarını bulup şifalandırmak için değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin gündeminde iş ve sağlık konuları yer alıyor. Günlük koşturmacan ya da iş yoğunlukların olabilir. Sağlık problemin varsa onunla da ilgilenmen gerekebilir. Öğleden sonra, iş yerindeki bir kadından destek görmen mümkün diyebilirim. Akşam saatleri ise kendini psikolojik olarak biraz kaygılı hissedebilirsin. Sağlıkla ilgili de hassas saatler, o sebeple biraz dikkat etmende fayda var. Venüs’ün Aslan'a geçmesiyle sosyal hayatın oldukça hareketlenmeye başlıyor. Grup aktiviteleri, arkadaşlar, yeni insanlarla tanışma, önümüzdeki sürecin gündemleri olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün gündeminde aşk, çocukların ve hobilerin yer alıyor. Partnerine karşı yardımsever ve fedakar olabileceğin bir gün seni bekliyor. Öğleden sonra, uzaklardaki bir kadından haber alabilirsin ya da destek görebilirsin. Akşam saatleri ise partnerinle ya da bir arkadaşınla fikir ayrılıkları, iletişim problemleri yaşaman mümkün görünüyor. Gereksiz alınganlıklardan ya da hassasiyetlerden uzak durmakta fayda var. Venüs’ün Aslan'a geçmesiyle kariyer ve iş hayatın ön plana çıkıyor. İş ilişkilerinden fayda görebileceğin bir dönem başlıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün gündeminde ailen, evin ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Akşam saatlerinde aile içi bazı fikir ayrılıkları, sürtüşmeler yaşanabilir, canını sıkmamaya çalış. Ayrıca bu gece rüyaların yoğun olabilir. Venüs’ün Aslan'a geçmesiyle yurtdışı/yurtiçi seyahatlerin ve uzaktaki dostlarınla iletişimin artabilir. Hukuksal konuların ve akademik konuların gündemine taşınabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün gündeminde kardeşlerin, yakın dostların ve akrabaların yer alıyor. İletişiminin yoğun olabileceği bir gün seni bekliyor. Akşam saatleri psikolojik etkenlerden dolayı biraz kaygı seviyen yükselebilir. İnsanlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin fakat kısa süreli bir etki olduğunu söyleyebilirim. Venüs’ün Aslan'a geçmesiyle eşin parası, yatırımlar, bankalar, krediler, miras ve nafaka konuları gündemine taşınıyor. Önümüzdeki süreçte ortaklı, paylaşımlı paralardan yana bazı fırsatların olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün gündeminde ve odağında finansal konular yer alıyor. Öğleden sonra iş yerinden bir kadından parasal veya işinle alakalı destek görebilirsin. Akşam saatleri ise bazı endişelerin, kaygıların açığa çıkabilir. Finansal konularla ilgili ufak çaplı krizler yaşaman mümkün görünüyor. Venüs’ün Aslan'a geçmesi, önümüzdeki süreçte ikili ilişkilerini, evliliğini, ortaklıkların gündemine taşıyor. İlişkilerle alakalı hareketli bir dönemin başlıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün kendinle, dış görünüşüne, ihtiyaçlarınla ilgilenmen için uygun bir gün gibi görünüyor. Öğleden sonra ise aşk hayatınla ilgili bazı gelişmeler olabilir. Akşam saatlerinde de ikili ilişkilerinde veya evliliğinde bazı sürtüşmeler, fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Venüs’ün Aslan'a geçişi, işinle ilgili konuları, birlikte çalıştığın kişileri ve iş vasıtasıyla kurduğun bağlantıları odağına taşıyor. İlerleyen günlerde bunlarla ilgili faydalar görebilirsin. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın