Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 12 Mart Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 12 Mart Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
11.03.2023 - 18:01

12 Mart Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 12 Mart Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde gergin bir şekilde güne başlayabilirsin. Sağlığınla ya da finansal konularınla ilgili beklenmedik gelişmelere de açık etkilerin var. Öğle saatlerinde de kardeşlerinle, finansal konularla ilgili konuları konuşabilirsin. Gün genelinde ise sağlığın, ilişkilerin ve cesaretinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Akşam ve gece saatlerinde de sezgilerin, yaratıcılığın ve hayallerin aktif olacaktır. Duyguların ve mantığın arasındaki dengeyi kurabileceğin ve kendini iyi hissedebileceğin bir zaman dilimi seni bekliyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde, eşinle ya da diğer insanlarla ilişkilerinde agresif ve gergin olabilirsin. Beklenmedik, sürpriz gelişmelere de açık bir zaman dilimi olacaktır. Aynı zamanda kardeşlerinle ya da sosyal çevrendeki kişilerle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Gün genelinde de sağlığınla ya da geri planda yürüttüğün işlerinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın aktif olabilir. Arkadaş gruplarınla bir araya gelebilirsin. Arkadaşlarından ve çevrendeki kişilerden yardım görebilirsin. Senin için sosyal bir gün olacak gibi görünüyor. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde hızlı bir şekilde güne başlayabilirsin. Sağlığınla ya da işinle ilgili de bazı gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Kardeşlerinle, yakın dostlarınla ya da çocuklarınla bir araya gelebilirsin. Sosyal çevrenden bazı kişilerin sağlık durumlarıyla ilgili de haberler alabilirsin. Akşam saatlerinde ise işin, kariyerin ve sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Önem verdiğin kişilerle görüşebilir, manevi destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde partnerinle ya da sosyal çevrendeki kişilerle iletişiminde agresif ve gergin olabilirsin. Aynı zamanda yayıncılıkla, turizmle ya da uzakta yaşayan dostlarınla haberleşebilir, görüşmeler yapabilirsin. Çocuğunun eğitimiyle alakalı da bazı görüşmeler yapman mümkün. Gün genelinde ise sağlığınla ya da kariyerinle ilgili bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde de seyahat, yayıncılık, uzakta yaşayan tanıdıklar ve eğitimle ilgili bazı gündemlerin olabilir. Senin için iyi hissedeceğin, verimli görüşmeler yapabileceğin, güzel bir zaman dilimi olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde sürpriz gelişmelerle ve hızlı bir şekilde güne başlayabilirsin. Aile bireylerine karşı agresif yaklaşımların da olabilir. Aynı zamanda bir yakınının sağlığıyla ya da miras, nafaka, vergi gibi konularla ilgili de bazı görüşmelerin, haberleşmelerin olabilir. Gün genelinde de eğitimle, seyahatle ya da tanıdıklarının sağlıklarıyla alakalı bazı streslerin ve gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise aile ilişkilerin, ailenle arandaki finansal ilişkiler, aile bireylerinin sağlığı gibi konularda destekleyici etkiler altında olacaksın. Gayrimenkulle ilgili konularda da görüşmeler yapıp çözüme kavuşturabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde yakın çevrenden ya da uzak şehirlerden sürpriz haberlerle güne başlayabilirsin. İletişimde agresif yaklaşımların ve ani çıkışların da olabilir. Öğle saatlerinde yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, akrabalarınla bir araya gelebilir, haberleşebilir ve görüşebilirsin. Partnerinle seyahat planları yapman da mümkün. Gün genelinde ise sağlığınla veyahut yakınlarının sağlığıyla ya da finansal konularınla ilgili bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde de iletişimin, sosyal hayatın, ticari görüşmelerin, anlaşmaların, sözleşmelerinle ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde finansal konularla ilgili birtakım sürprizler, para giriş veyahut çıkışları yaşayabilirsin. Duygusal olarak gerginliklerin de olabilir. Öğle saatlerinde de yakınlarının sağlığı veyahut işin ve kazançlarınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde ise ikili ilişkilerinle alakalı bazı streslerin olabilir. Aynı zamanda partnerinin sağlığıyla ilgili bazı gündemlerinin olması da mümkün. Akşam saatlerinde de sağlığın, işin, kazançların, maddi konularınla ilgili destekleyici etkileri altında olacaksın. Bu gece rüyaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde, ikili ilişkilerinde beklenmedik çıkışlar ve agresif yaklaşımlar olabilir. Sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi. Öğle saatlerinde de partnerinle ya da çocuğunla bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilir ve kararlar alabilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Gün genelinde ise işinle ya da sağlık konularınla ilgili bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde de partnerinle ya da çocuğunla eğlenceli ve sahneyle ilgili sanatsal aktivitelerde bulunabilirsin. Yaratıcılığının yüksek olacağı bir zaman dilimi olacağını da söyleyim. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatleri boyunca işinle ya da sağlığınla ilgili beklenmedik gelişmelere açık etkiler altında olacaksın. Duygusal olarak gerginliklerin de olabilir. Öğle saatlerinde, kardeşlerinle ve akrabalarımla görüşebilir, haberleşebilirsin. Aynı zamanda gayrimenkul konularıyla ilgili de birtakım görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde ise aşk hayatın ya da çocuklarınla ilgili bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde de aile bireyleriyle görüşmelerin ya da emlak konularıyla ilgili kararların gündeminde olabilir. Gün genelinde ise aile bireylerinin sağlığı açısından destekleyici etkiler altında olabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde çocuğunla ya da partnerinle ilgili sürpriz gelişmelerle güne başlayabilirsin. Çocuğunla, partnerinle iletişiminde gerginlikler yaşaman mümkün. Öğle saatlerinde de kardeşlerinle, yakın çevrendeki kişilerle, akrabalarınla görüşmelerin ve iletişimin yoğun olabilir. Sosyal hayatının aktif olabileceği bir zaman dilimi. Aynı zamanda çocuğunun eğitimiyle alakalı da birtakım görüşmeler yapman mümkün. Gün genelinde ise aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde de yakın çevrendeki kişilerle, akrabalarınla bir araya gelebilir ve haberleşebilirsin. Yakın çevre ilişkilerini onarabileceğin, iyileştirebileceğin bir gün olacaktır senin için. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde gergin bir şekilde güne başlayabilirsin. Sürpriz gelişmelere de açık bir zaman dilimi. Öğle saatlerinde ise ticari görüşmeler yapabilir veyahut kardeşlerinle bir araya gelebilirsin. Maddi konularla ilgili de bazı kararların, düşüncelerin ve görüşmelerin olabilir. Gün genelinde ise yakın çevrendeki kişilerin, kardeşlerinin, akrabalarının sağlıklarıyla ilgili haberler alabilirsin. Akşam saatlerinde de senin ya da tanıdıklarının sağlıklarıyla ya da maddi konularınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde sürpriz haberlerle güne başlayabilirsin. İletişim ya da ulaşımla ilgili bazı aksaklıklar yaşaman da mümkün. Öğle saatlerinde, uzaklardaki tanıdıklarınla ya da yurt dışı bağlantılı görüşmeler yapabilirsin. Çocuğunun eğitimiyle ilgili de bazı kararların ve görüşmelerin olabilir. Gün genelinde ise senin veya tanıdıklarının sağlık konularıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Parayla ilgili de birtakım stresler yaşamam mümkün. Akşam saatlerinde de görüşmelerin, iletişimin ve sosyal hayatın yoğun olacaktır. Bu gece rüyaların aktif olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın