Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Şubat Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Şubat Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
31.01.2023 - 21:12

1 Şubat Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 1 Şubat Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için yakın çevren ve dostların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında dalgınlık, unutkanlık ve kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Aynı zamanda yakın çevrenden birinin sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Senin için de solunum yollarıyla ilgili hassasiyetler söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde ise sosyal hayatın hareketlenebilir. Sosyal çevrenden olgun biriyle görüşebilir, desteğini alabilirsin. Yakın çevrenden biri ile ilgili de sorumluluk alman mümkün. Öğleden sonrasında da rutinde kalmanı ve yarım kalan işlerini tamamlamanı öneririm. Yeniliklere ve başlangıçlara uygun bir zaman dilimi değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için maddi konular ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında gelirlerin, kazançların ve maddi konularınla ilgili birtakım karışıklıklar yaşayabilirsin. Karmaşa, belirsizlik, kafa karışıklıkları ve dalgınlıklara karşı tedbirli olmanda fayda var. Aynı zamanda, sosyal çevrenden bir arkadaşınla ilgili de hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Öğle saatlerinde işin, kariyerin ve kazançların ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin yoğun olabilir. Ayrıca aile büyüklerinden de maddi yardım görebilirsin. Öğleden sonrasında ise rutinde kalmanı ve yarım kalan işlerini tamamlamanı öneririm. Yeniliklere ve başlangıçlara uygun bir zaman dilimi değil. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için işin, iletişimin ve dış görünüşün ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında işinle ve kariyerinle ilgili bazı belirsizlikler, kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Aynı zamanda enerjin biraz düşebilir ve sağlığınla ilgili hassasiyetlerin olabilir. Öğleden saatlerinde, uzaklarda yaşayan bir aile büyüğünle görüşebilir, haberleşebilirsin. Yayıncılıkla, hukuki konularla ya da eğitimle ilgili birtakım görüşmeler de yapabilirsin. Öğleden sonrasında ise rutinde kalmanı ve yarım kalan işlerini tamamlamanı öneririm. Yeniliklere ve başlangıçlara uygun bir zaman dilimi değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için sağlığın ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili birtakım belirsizlikler, kafa karışıklıkları ve hassasiyetlerin olabilir. Alerjilere ve gıda kaynaklı sıkıntılara da dikkat etmeni öneririm. Öğle saatlerinde, sağlığınla ilgili kontrollerini yaptırabilir veyahut finansal konularla ilgili görüşmeler yapabilirsin ve güzel sonuçlar alabilirsin. Öğle sonrasında ise rutinde kalmanı ve yarım kalan işlerini tamamlamanı öneririm. Yeniliklere ve başlangıçlara uygun bir zaman dilimi değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için sosyal hayatın ve sosyal çevren ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında, sosyal çevrenden bazı kişilerle ilgili kafa karışıklıkların ve hayal kırıklıkların olabilir. Bir arkadaşının sağlığı ile ilgili de gündemin olabilir. Aynı zamanda, maddi konularla ya da sağlığınla ilgili de netleşmeyen durumlar söz konusu olabilir. Sosyal hayatınla ilgili yapacağın planlarda birtakım belirsizlikler olabilir. Günün ikinci yarısında ise senden yaşça olgun, fikrine güvendiğin ve danışabileceğin insanlarla bir araya gelebilirsin. Bir aile büyüğünle görüşmen de mümkün. Öğleden sonrasında ise rutinde kalmanı ve yarım kalan işlerini tamamlamanı öneririm. Yeniliklere ve başlangıçlara uygun bir zaman dilimi değil. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için kariyerin ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında, partnerinle ya da ortaklık yaptığın kişilerle ilgili kafa karışıklıkların olabilir. Sözleşme, danışmanlık, işbirliği gibi konularda birtakım belirsizliklerin ve netleşmeyen durumların olması da mümkün. Günün ikinci yarısında işinle ve kariyerinle ilgili senin için otorite figürü olan kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Sorumluluklarını, yapman gerekenleri kolaylıkla yapabileceğin bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Senin için angarya olan işleri bu zaman dilimine denk getirmen de iyi olabilir. Öğleden sonrası ise rutinde kalmanı ve yarım kalan işlerini tamamlamanı öneririm. Yeniliklere ve başlangıçlara uygun bir zaman dilimi değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için yayıncılık, seyahat ve senden uzak yaşayan tanıdıkların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında, sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerin, kafa karışıklıkların ve belirsizliklerin olabilir. Aynı zamanda günlük işlerini organize etmekte de zorlanabileceğin bir zaman dilimi. Günün ikinci yarısında ise çocuklarınla ve aşk hayatınla ilgili sorumlulukların artabilir. Fikrine güvendiğin ve önem verdiğin kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Öğleden sonrasında ise rutinde kalmanı ve yarım kalan işlerini tamamlamanı öneririm. Yeniliklere ve başlangıçlara uygun bir zaman dilimi değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için finansal konular ve sağlığın öne çıkıyor. Günün ilk yarısında aşk hayatınla, partnerinle ilgili kafa karışıklıkların, belirsizliklerin ve hayal kırıklıkların söz konusu olabilir. Aynı zamanda çocuğunun sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise ailenle ilgili sorumluluk alman ya da evle ilgili bazı sorumluluklarını yerine getirmen gerekebilir. Gayrimenkul yatırımı, miras, nafaka konuları ile ilgili de bazı gelişmelerin olabilir. Aile içinden, otorite saydığın biriyle görüşmeler yapabilirsin. Öğleden sonrasında ise rutinde kalmanı ve yarım kalan işlerini tamamlamanı öneririm. Yeniliklere ve başlangıçlara uygun bir zaman dilimi değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için ikili ilişkiler, evliliğin ve diğer insanlarla olan iş birliklerin ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında, aile bireyleriyle ilişkilerinde birtakım kafa karışıklıkların, huzursuzlukların ve hayal kırıklıkların olabilir. Evin ve gayrimenkulle ilgili konularda netleşmeyen durumlar ve belirsizlikler yaşaman da mümkün. Öğle saatlerinde yakın çevrenden kişilerle, akrabalarla, eski dostlarınla iletişim kurabilir görüşebilirsin. Bir yakınının sorumluluğunu da alman gerekebilir. Fikirlerine önem verdiğin, senden yaşça olgun kişilerle iletişim kurabilir, onlara danışabilirsin. Öğleden sonrasında ise rutinde kalmanı ve yarım kalan işlerini tamamlamanı öneririm. Yeniliklere ve başlangıçlara uygun bir zaman dilimi değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için sağlığın, günlük işlerin ve sorumlulukların öne çıkıyor. Günün ilk yarısında odaklanmakta zorluk çekmen, unutkanlık yaşaman mümkün. Aynı zamanda günlük işlerini organize etmekte de zorlanabilirsin. Solunum yolları hassasiyetlerine dikkat etmen gerektiğini de hatırlatırım. Öğle saatlerinde, işin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin olabilir. Ayrıca işinle ilgili otorite saydığın kişilerle görüşmeler de yapabilirsin. Öğleden sonrasında ise rutinde kalmanı ve yarım kalan işlerini tamamlamanı öneririm. Yeniliklere ve başlangıçlara uygun bir zaman dilimi değil. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için aşk hayatın ve çocukların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında, partnerinle ilişkinde birtakım kafa karışıklıkların olabilir. İlişkinde, kendi değerini sorgulayabilirsin. Aynı zamanda çocuğunun sağlığı ya da masrafları ile ilgili bazı kafa karışıklıkların olabilir fakat uzun sürmeyecektir. Öğle saatlerinde, ilişkinle ya da çocuğunun eğitimi ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin, Güvendiğin kişilere danışıp onlardan destek alabilirsin. Sorumluluklarının artabileceği bir zaman dilimi. Öğleden sonra ise rutinde kalmanı ve yarım kalan işlerini tamamlamanı öneririm. Yeniliklere ve başlangıçlara uygun bir zaman dilimi değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için evin, ailen ve gayrimenkul konuların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında evinle ya da aile bireyleriyle ilgili birtakım belirsizlikler ve kafa karışıklıkların olabilir. Senin veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili hassasiyetler de söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde, aile bireylerinin sağlığı ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin ve sorumluluk alabilirsin. Doktor görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda gayrimenkul ile ilgili de geri planda birtakım görüşmeler yapman da mümkün. Öğleden sonrasında ise rutinde kalmanı ve yarım kalan işlerini tamamlamanı öneririm. Yeniliklere ve başlangıçlara uygun bir zaman dilimi değil. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın