Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Nisan Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Nisan Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Didem
31.03.2022 - 18:00

Estetik duygusu gelişiyor, güzellik algısı yeniden yazılıyor. Saçıyla uğraşıp modelini değiştirenlerin sayısı artıyor. Peki, bugün burcunda seni neler bekliyor? Bugün sizler için günlük burç yorumları üzerine bir içerik hazırladık. Astrolojik olayların, kişilerin ruh halini etkilediğine inananlar, günlük burç yorumlarını da yakından takip ediyor. 1 Nisan Cuma günü burçları neler bekliyor? Peki, günlük burç yorumuna göre 1 Nisan Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

1 Nisan Cuma günü sabah saatlerinde Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay Koç burcunun yeni başlangıçlara açık olma özelliğini yansıtacak. Tüm burçlar hayatında yeni bir başlangıç yapma isteği taşıyacak. Sen sevgili Koç, söylediğim gibi enerjin ve motivasyonun yüksek olacak. Hedeflerini, gelecek planlarını uygulamaya geçirmek için adım atmaya başlayacaksın. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Eğer bir ilişki içerisindeysen sevgilinle birlikte ilişkinize boyut atlatabilirsiniz. İş için eğitim alabilir, bir hobini daha da profesyonelce yapmak için kursa kaydolabilirsin. İş seyahatlerinde gündemde olabilir. Yeniay bomba gibi geldi. Yarın tekrar görüşene kadar kendine çok iyi bak.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa. Biliyorsun 1 Nisan'da Koç yeniayı gerçekleşecek. Bu dönem kendini biraz hassas hissedebilirsin. Henüz çözümleyemediğin konularla ilgili içsel sorgulamalar yapabilirsin bugün. İş hayatında ya da özel hayatında senden gizlenen konular açığa çıkabilir. Eğer sen çevrenden bir şeyler saklıyorsan bunlar da gündeme gelebilir. Dikkatli ol.  Karar alıp verirken fevri olmamaya çalış. Bu aralar ekip çalışmasından çok bireysel çalışmalarda daha verimli olacaksın. Yarın yine görüşelim, öpüyorum.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler, yeniay sana ve yükselen burcu İkizler olanlara çok yarayacak baştan belirteyim. Öncelikle sosyal çevren epey bir genişleyecek. Bugünden itibaren çevrenin iyice kalabalıklaştığını kendin de gözlemleyeceksin. Hareketli, kıpır kıpır bir döneme giriyorsun. İş yerinde ekip çalışmaları gündemde olabilir. Organizasyonlara katılabilirsin. Yeni insanlar ile tanışabilir onları etkileyebilirsin. Yarın mutlaka görüşelim, öpüyorum.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç, bugün sabah saatlerinde Koç yeniayı gerçekleşti. Kariyerin ve geleceğinle ilgili kararlar alacağın bir gün. Yeni bir iş teklifi alabilirsin ya da çalıştığın işten daha farklı bir sektöre geçebilirsin. Eğer yeni bir iş arıyorsan bulman an meselesi. Özellikle bu dönem borçlanmaman mümkünse yatırım yapmanda fayda var. İlişkilerinde fevri davranışlar göstermekten kaçın. Yarın tekrar gel, öpüyorum.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Selam sevgili Aslan. Yeniay senin burcunu çok iyi yönde etkileyecek. Şu sıralar enerjin ve motivasyonun gayet artmış durumda. Eğitiminle ilgili seni ileriye taşıyacak gelişmeler yaşayabilirsin. Partnerinle ya da çok yakın bir dostunla birlikte seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz Yurt dışı tatili de gündeminde olabilir. Yarına kadar kendine çok iyi bak, öpüyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Selam sevgili Başak. Koç yeniayı gerçekleşti. Paraya ihtiyaç duyduğun bir döneme giriyorsun. Şu sıralar daha fazla para kazanmak için yeni bir işe geçebilir ya da ek bir iş yapabilirsin. Hedeflediklerin için kredi çekmek isteyebilirsin. Bununla birlikte bir borcunu da kapatabilirsin. Kişisel konularda karar alırken de fevri davranmamanda fayda var. Yarın tekrar görüşelim, öpüldün.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Merhaba sevgili Terazi. Yeniay senin için oldukça şanslı geçecek. İş ya da aşk hayatında yeni teklifler alabilirsin. Eğer evliysen de eşinle birlikte gelecek hayatınız için fikir alışverişi yapıp yeni başlangıçlar için kararlar alabilirsiniz. Çocuk sahibiysen çocuklarının gelecekleriyle ilgili konular gündemine gelebilir. Yarın tekrar görüşene kadar kendine çok iyi bak.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Merhaba sevgili Akrep.  Yeniayın kazançlı çıkacak burçlarından birisi de Akrep. Şu sıralar bulunduğun ortamı değiştirebilir, yeni bir eve taşınabilirsin. Bu dönem sağlığına ekstra dikkat etmelisin. Özellikle baş ve göz ağrısı problemleri yaşayabilirsin. Yeni bir işe başvuru yapabilirsin ya da başvurduğun iş teklifleri olumlu sonuçlanabilir. Senin açından şanslı bir gün ve dönem olacak. Eğer evcil hayvanın varsa onun sağlığına da çok dikkat et şu sıralar. Yarın görüşüne dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Sevgili Yay, Koç yeniayı sabah saatlerinde gerçekleşti. Senin için oldukça enerjik, neşeli ve cesur adımlar atacağın bir dönem olacak. Şu sıralar kreatif yönden kendini beslemeni öneririm. Hobilerini ileriye taşımak için yeni kurslara katılabilirsin. Bir süredir ertelediğin spora başlayabilirsin. Evlilik teklifi alabilirsin. Evliysen eğer eşinle birlikte çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz. Güzellikler seninle olsun. Yarın yine görüşelim. Öpüyorum.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak, yeniay dönemindeki şanslı burçlardan birisin. Bugün ailenle bir araya gel ve onlarla daha sık vakit geçirmeye özen göster. Yeniayda yuvanın huzuruna odaklanman daha iyi olacak. Özel hayatında güzel gelişmeler yaşayacaksın. Yeni bir teklif alabilirsin. Vallahi ben de çok heyecanlıyım senin adına. Yarın mutlaka görüşelim, öpüyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Sevgili Kova, yeniayla beraber sorumlulukların artacak. Mücadele ettiğin konular olacak. Verdiğin tüm bu savaşları yenecek. Çok daha güçlü bir şekilde hayatına devam edeceksin. Şu sıralar online eğitimlere katılabilir ya da kendin eğitimler verebilirsin. Güzel kazançlar elde edeceksin. Bugünlük benden bu kadar. Yarın görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Selamlar sevgili balık. Yeniay döneminde borçlanmamaya gereksiz para harcamaktan kaçın. Bununla beraber geleceğin için yeni eğitimler alacağın bir sürece gireceksin. Hem akademik hem de meslek hayatın açısından kazançlı bir dönem seni bekliyor. İkilemde kaldığın konular hakkında sevdiklerinden destek alabilirsin. Yarın tekrar görüşelim, öpüyorum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
10
7
4
4
3
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın