Görüş Bildir
Haberler
13 Kasım Günlük Burç Yorumları: Bugün Hangi Burcu, Neler Bekliyor?

13 Kasım Günlük Burç Yorumları: Bugün Hangi Burcu, Neler Bekliyor?

Hafta sonunun ilk saatlerinde günlük burçlar internetin gündeminde. Astrolojiye meraklı vatandaşlar, 13 Kasım günlük burç yorumlarını araştırıyor. Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol, yeni günde günlük burç yorumlarını paylaştı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu için günlük burç yorumları neler? İşte aşk, sağlık, para ve kariyer için son günlük burç yorumları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günlük burç yorumları vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri. Gökyüzündeki astrolojik olayların, insan yaşamına etki ettiğine inan merak astroloji meraklıları, aşk, sağlık, para ve kariyer gibi konulardaki burç yorumlarını araştırıyor. İşte 13 Kasım günlük burç yorumları

13 Kasım Günlük Burç Yorumları

13 Kasım Günlük Burç Yorumları

KOÇ: Güçlü kararlar verebilecek bir gündesiniz. Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz. Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası. Bir süredir sizden haber bekliyor.

BOĞA: Enerjiniz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Sizi takip etmekte zorlanıyorlar. Bugün hareketli olacaksınız. İşte aksayan durumlar sizi çok ilgilendirmemeli. Sorumluluklarınızı yerine getirin.

İKİZLER: Duygularınızda samimi olsanız bile, onu ikna etmeniz mümkün değil. O, her zaman kendi duyguları ile yaşıyor. Sakin bir yapınız olmasına rağmen olayları içinizde biriktirip sonradan patlıyorsunuz. Zararı size dokunuyor.

YENGEÇ: Değişken yapınıza rağmen mantıklısınız. Çevrenizdeki kişiler sizi anlamıyorlar. Duygularınızı frenlemekte üzerinize yok. Onun davranışlarındaki farklılığı hissediyor ama anlamak istemiyorsunuz.

ASLAN: Kızdığınız anda duygularınızı içinize kilitliyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz. Bugün farklı bir gün. Onunla yaşadığınız olaylara çekimser bir bakış açısı getirmeniz ilişkinizin sınırlarını zorluyor.

BAŞAK: Yapacağınız anlaşmalarda şartlar sizden yana. Fırsatları doğru kullanın. İlişkinizi güçlü kılmak için bazı fedakarlıklar yapmalısınız. Onun sizi tanımasına fazla fırsat vermiyorsunuz. Dramatik olmamalısınız.

TERAZİ: İdealist yapınızı çok zorlamayın. Olaylar yön değiştiriyor ve sizi aşmaya başladı. Her türlü ayrıntıyı hesaplıyorsunuz. Çevrenize yorulduğunuzu anlatmalısınız. Bugün çok daha detaycısınız.

AKREP: Onu yargılamadan dinlemelisiniz. Sorunlarını sizinle paylaşmaya cesareti yok. Haklı olduğunu duymak istiyor. Yanlış anlaşılmalar yüzünden kırılgansınız. Çevrenizi sorgulamaktan vazgeçmelisiniz. Kilonuza dikkat edin.

YAY: Yaşam dengelerinizde aksaklıklar çıktığı zaman sıkıntınız artıyor. Bugün birçok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi bu yüzden kapris yapıyor. Korkularınızı bir an önce yenmelisiniz.

OĞLAK: Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz iş başarınızı olumlu etkiliyor. Kıskançlık sizin zayıf noktanız. Sevdiğiniz kişi bu özelliğinizi iyi bildiği için sizinle oynuyor. Fedakarlık size göre değil.

KOVA: Arzularınıza gem vuramazsınız. Farklı şeyler yapmak için isteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Onu huyunu bildiğiniz halde isteklerine karşı gelerek çileden çıkarıyorsunuz. İştahınızı dengelemelisiniz.

BALIK: Siz derin duyguların insanısınız. Kendinizi sessizce savunan birisiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler bile sizi çözemiyor. Aşk yaşantınız karışık. Sizi güçlü gördükleri için duygusal olmanızı hiç kimse istemiyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın