Görüş Bildir
Haberler
Hangi Burcu Ne Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık...

Hangi Burcu Ne Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık...

Sabah güne burç yorumlarını okuyarak başlamak isteyen astroloji meraklıları, yeni gününde yayınlanan günlük burç yorumlarını araştırıyor. Astrolog Rümeysa Ergüden, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu için günlük burç yorumlarını açıkladı. İşte aşk, sağlık, para ve kariyer için son günlük burç yorumları

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rümeysa Ergüden, “Yoğun bir başarı dürtüsü, her ne pahasına olursa olsun kazanmaya mecbur hissetmenize sebep olan rekabetçi ve mükemmeliyetçi bir yaklaşımla ilerleyişe mecbur kalabilirsiniz. Bu gergin ruh hali var olmayan sorunları görmenize ve büyütmenize sebep olabilir. Ağırdan almaya ve sakin kalmaya çalışın.” ifadelerini kullanarak tüm burçlar için uyardı bulundu. İşte 12 Kasım günlük burç yorumları…

Kaynak: HT Hayat

12 Kasım Günlük Burç Yorumları

12 Kasım Günlük Burç Yorumları

KOÇ

Destekleyici bir rol oynamak bir zayıflık işareti değildir. Gururun ilerlemenin önüne geçmesini önlemek için, bir projede arka koltukta oturmaya istekli olmanız gerekebilir. Kontrolü bırakmak, sizin ve ilgili diğer kişinin ortak bir hedefe çok daha hızlı ulaşmasını sağlayabilir. Maddiyatınızı güçlendirmek, büyük sözler vermek ve sağlığınızı iyileştirmek, olasılıklar arasındadır.

BOĞA

Özellikle şu anda herkesin değerli ve takdir edildiğini hissetmeye ihtiyacı var. İş ahlakınız takdire şayan olsa da, yakın bir arkadaşınızla aranızda bazı sürtüşmelere neden olabilir. İşiniz, hayatınızdaki insanlardan daha önemliymiş gibi davranmaya devam ederseniz, yalnız kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zamana karşı işteki zamanınızı düşünün, çalışma saatlerinizi küçültmeye başlamak isteyebilirsiniz.

İKİZLER

Üstlendiğiniz yeni sorumlulukları öğrenmek, bugün beklediğinizden biraz daha uzun sürebilir ve ilk denemede mükemmel olmak için kendinize baskı yapmak süreci sadece geciktirecektir. Beklentilerinizi dikkatli bir şekilde yönetin ve yardım istemekten çekinmeyin! Bir öğretmenin veya akıl hocasının önerisi alışılmadık görünebilir, ancak bunu denemek sürpriz şekilde iyi sonuçlara yol açabilir.

YENGEÇ

Bir başkasının beceri seviyesini kıskanmak için hiçbir neden yok, özellikle de o kişi sizden çok daha uzun süredir bu işle meşgulse. Şimdiden başlarsanız, sıkı çalışma sizi aynı yolda mükemmelliğe götürebilir! Yeni bir öğrenme sürecine başladığınızda, hedefinize ulaşana kadar pes etmeyin. Arzu ettiğiniz becerilere sahip birine karşı küskünlük hissetmek yerine, işbirliği için onlara ulaşmayı düşünün.

Aslan, Başak, Terazi ve Akrep

Aslan, Başak, Terazi ve Akrep

ASLAN

Şu anda birden fazla farklı cephede baskı hissediyor olabilirsiniz, ancak en büyük zorluk, çok yakın olduğunuz ve çocukça davrandığınızı düşünen birinden gelebilir. Sorumluluklarını yeteri kadar ciddiye aldığınızı bilerek rahat olun. Bu kişiyi ciddi bir tavır benimseyerek rahatlatmaya çalışmak yerine gülümsemeye devam edin, ruh haliniz bulaşıcı olabilir ve daha iyimser hissetmeye başlayabilirler.

BAŞAK

Herhangi bir stresli işi ertelemek, bugün işleri daha da kötüleştirebilir. Zor işlere korkuyla değil mizahla yaklaşırsanız daha kolay üstesinden gelebilirsiniz. Bir aile üyesi veya otorite figürü yöntemlerinizi onaylamayabilir ancak onlara şikayet edebilecekleri bir sonuç vermeyeceksiniz.

TERAZİ

Daha fazla para kazanma arayışında, bir partneri veya size bağımlı olan başka birini ihmal ediyor olabilirsiniz. Bolluğu istemekte yanlış bir şey yok, bununla birlikte, en iyi servet türünün genellikle sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirerek bulunabileceğini unutmayın. Finansal zenginlik geliştirmek sizin için bir olasılık olsa da, tutum değişikliği gerektirebilir.

AKREP

Şu anda yoğunluk seviyeniz, daha rahat olan aile üyeleri için endişe verici olabilir. Bu, ortada buluşmanın daha zor olduğu bir gün olabilir. Tartışmaya girmeden, farklılıkları kabul edip devam etmeyi düşünün. Ortalık sakinleşene kadar, bu ilişkileri mesafeli ama samimi tutmak isteyebilirsiniz.

Yay, Oğlak, Balık ve Kova

Yay, Oğlak, Balık ve Kova

YAY

Rehberlik veya desteğin olmadığı bir duruma düşmek sinir bozucu, ancak bugün bulunduğunuz yer tam olarak bu olabilir! İlerledikçe bir şeyleri çözmekten başka seçeneğiniz olmayabilir. Neyse ki, zekânız ve farkındalığınız bu durumu bir fırsata dahi çevirebilir. Başkaları kıskanç davransa bile, güvensizliklerinin kendi iyimser ideallerinize zarar vermesine izin vermeyin.

OĞLAK

Sosyal çevrenizdeki sürtüşmeler bugün sizi yanlış yönlendirebilir. Bazı arkadaşlarınızın para harcama şeklini onaylamayabilirsiniz, özellikle de nakit sıkıntısı olduğunda sizden borç isterlerse. Sınırlar koymakta yanlış bir şey yoktur, ancak değer verdiğiniz insanlar hakkında çok fazla yargıda bulunmamaya çalışın, hiç yaşamadığınız ve farkında olmadığınız sorunlarla uğraşıyor olabilirler.

KOVA

Profesyonel hırs, bugün yaşam zevkinizi baltalayabilir, bu nedenle tüm enerjinizi işe harcamak istemeyebilirsiniz. İşinizle ilgisi olmayan hobilere, insanlara ve amaçlara olan tutkunuzu geliştirmeyi düşünün, bu alanlardaki başarının kariyerinizde de başarıya yol açtığını keşfetmek sizi şaşırtabilir. Hâlâ güçlü bir pozisyon almaya veya prestijli bir projeyi tamamlamaya kararlıysanız, duygusal destek için neredeyse her zaman sevdiklerinize güvenebilirsiniz.

BALIK

Olayların tam olarak nasıl, ne zaman ve nerede ortaya çıkacağını hayal etmek yerine, kendinizi istenen sonuçtan zevk alırken hayal edin. İster evdeki huzuru, ister rüya gibi bir işte çalışmanın coşkusunu, isterse bir yaşam hedefini tamamlamanın memnuniyetini arzuluyor olun, ne istediğinizi hayal edin ve evrene tezahür ettirin. İnanç gibi hiçbir şey başarıya giden yolu açamaz.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
8
4
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Oğlak Sosyal çevrenizdeki sürtüşmeler bugün sizi yanlış yönlendirebilir. Bazı arkadaşlarınızın para harcama şeklini onaylamayabilirsiniz, özellikle de nakit ... Devamını Gör