Görüş Bildir
Haberler
Güldür Güldür Show Yeni Sezon İçin Gün Sayıyor: Masterchef Skeci Geliyor

Güldür Güldür Show Yeni Sezon İçin Gün Sayıyor: Masterchef Skeci Geliyor

Show TV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi bulunan Güldür Güldür Show, yeni sezon bölümleriyle cumartesi günü ekranda olacak. Fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show’da, ayrılan isimler olmuştu. Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu programa veda ederken, Toygan Avanoğlu ile Ayça Damgacı yeni sezonda kadroya dahil edilmişti. Güldür Güldür Show’da yeni sezon ilk bölümde ekranlara gelecek Masterchef skeci şimdiden büyük merakla bekleniyor. İşte Güldür Güldür Show ile ilgili bazı detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını BKM’nin yaptığı ve kadrosunda Ali Sunal, Onur Buldu, Alper Kul, Doğa Rutkay gibi önemli isimlerin bulunduğu Güldür Güldür Show, ekranların en çok izlenen yapımlarından biri. Tekrar bölümleri bile reyting sıralamasına giriyor. Yeni sezonu cumartesi başlayacak Güldür Güldür Show’da Masterchef skici büyük merakla bekleniyor.

Güldür Güldür Show Mastechef Skeci

Güldür Güldür Show Mastechef Skeci

Güldür Güldür'ün yeni sezon ilk bölümüne MasterChef skeci damga vuracak. Seyirciyle buluşmak için gün sayan Güldür Güldür ekibinin neşeli pozlarıyla göz doldurduğu renkli afiş de seyircinin beğenisine sunuldu.

Güldür Güldür Show Yeni Sezon Kadrosu

Güldür Güldür Show Yeni Sezon Kadrosu

Fenomen eğlence programının bu seneki kadrosunda şu isimler yer alacak;

Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Asiye Dinçsoy, Ayça Damgacı, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Deniz Hiracan, Doğa Rutkay, Giray Altınok, İrem Helvacıoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Ozan Varol, Özgün Aydın, Toygan Ayvanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın