Görüş Bildir
Haberler
Guardians of the Galaxy 2’nin İsmi Belli Oldu

Guardians of the Galaxy 2’nin İsmi Belli Oldu

Chucky balboa
10.07.2015 - 16:42 Son Güncelleme: 10.07.2015 - 19:56

Marvel’ın geçtiğimiz yıl en sevilen filmi olan Guardians of the Galaxy’nin devam filmi için kollar sıvandı. Filmin ismi belli oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz yıl yaz aylarında vizyona giren ve herkesin şüpheyle yaklaşmasına rağmen en sevilen Marvel filmlerinden biri olmayı başaran Guardians of the Galaxy’nin devamından ilk haber geldi.

Filmi yönetmeni olan, aynı zamanda da senarist ekibinde bulunan James Gunn, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile ikinci filmin adını duyurdu. Tabii böylesi bir filmden çok farklı bir isim beklemek yanlış olurdu. Zira yeni filmin adı; “Guardians of the Galaxy Vol. 2″ oldu.

Bir nevi ilk filmin kilit rolü oynayan, aynı zamanda da soundtrack albümünün adı olan Awesome Mix Vol. 1 ismine de göndermede bulunan Guardians of the Galaxy Vol. 2, önümüzdeki yılın başlarında sete girecek. Yaza kadar çekimleri tamamlanması beklenen filmin 5 Mayıs 2017’de vizyona gireceğini belirtelim.

Film sonrası anında üne kavuşan Chris Pratt ise ikinci filmle birlikte geri dönecek. Tabii Zoe Saldana, Dave Bautista gibi isimleri de unutmamak gerek.

Kaynak: http://superkarga.com/guardians-of-th...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın