Görüş Bildir
Haberler
GTA V'e FPS Modu Duyuruldu, Yeni Bilgiler ve Video Paylaşıldı

GTA V'e FPS Modu Duyuruldu, Yeni Bilgiler ve Video Paylaşıldı

ATKN
04.11.2014 - 19:47

Geçtiğimiz sene itibariyle piyasaya çıkan Grand Theft Auto V, bu ay içerisinde PS4 ve Xbox One'a da gelecek. Daha önce sözü verildiği üzere gün itibariyle GTA V'in yeni nesil sürümü kendini gösterdi. Bununla beraber oyunla ilgili yeni bilgiler de ortaya çıkmış oldu.

Sitelerden gelen detaylara göre geçtiğimiz günlerde Rockstar Games, oyun basınını toplayıp GTA V'in PS4 sürümü üzerinden bir sunum gerçekleştirdi. CVG'nin makalesine göre oyunun PS4 sürümü 1080p çözünürlükte ve 30 FPS akıcılığında çalışıyor. Oyunun Xbox One sürümü için bir bilgi verilmese de, GTA V'in PC'de 4K çözünürlüğe kadar destek sağlayacağı belirtiliyor.

Görsel açıdan iyileştirmelerin haricinde GTA V, içerik açısından da yeniliklerle PC, PS4 ve Xbox One çıkışını yapacak. Vahşi hayat düzenlemeleri ya da yeni eklenen şarkılar bir yana, GTA V'e eklenen FPS modu oldukça dikkat çekici duruyor. Oyunun yayınlanan videosu da bahsi geçen FPS modu üzerine kurulu. Durum böyle olunca oynanış açısından FPS moduna nişan yardımcıları da eklenmiş. Belirtilenlere göre nişan alma seçenekleri Assisted Aim, Semi-Assisted Aim ve Free Aim olarak üçe ayrılmış durumda.

GTA V'in FPS moduyla ilgili oyunculara bol bol kombinasyon seçenekleri sunulmuş. İsterseniz birinci bakış açısından nişan alabilirken, siper almayı klasik üçüncü bakış açısından yapabilirsiniz . Ya da isterseniz nişan almayı üçüncü kişi bakış açısından yaparken, araba sürüşünü FPS moduna alabilirsiniz. Bu tip kombinasyonlar oyuncunun isteğine göre şekillendirilebilir durumda.

Oyunun FPS modu GTA Online'da denge sorunlarına yol açacağından bu konuda filtrelemeye gidileceği belirtiliyor. Yani GTA Online oyunları yeri geldiğinde TPS moduna özel, yeri geldiğinde de FPS moduna özel olacak. Hâl böyle olunca Rockstar Games, FPS moduyla ilgili çok daha fazla online içerik sunacağını belirtiyor.

Rockstar Games'in bugüne özel beklenen duyurusu bu şekilde. Oyunun FPS modundan direkt olarak alınmış oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bölüm Sonu Canavarı

Kaynak: http://www.bolumsonucanavari.com/Habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0