Görüş Bildir
Haberler
GTA, BBC'de TV Programı Oluyor

GTA, BBC'de TV Programı Oluyor

Batuhan
16.03.2015 - 12:50

Oyun dünyasında her zaman uzun soluklu etki bırakan oyun serisi herhalde GTA olmuştur. Her çıktığı sene en çok satanlar arasına girerek adını uzun süre tepede tutan, bir sonraki çıkana kadar da sürekli olarak neredeyse top 10 içinde kalmayı başaran GTA serisi şimdi de TV’ye konuk olacak.

İngiltere’nin devlet televizyonu olan BBC’de Rockstar Games firması ve GTA ile ilgili bir program hazırlığı başladı. Çok satan oyunla ilgili bir anlamda yapım aşamasını da gösterecek olan program, bir nevi canlandırma niteliğinde olacak.

90 dakikalık GTA programının senaritlerinden olan eski Gamespot yazarı Guy Cocker, Twitter’dan yaptığı açıklamada GTA programının 90 dakikalık bir drama olacağını belirtti. 90 dakika normal bir film süresi olduğunu düşünürsek muhtemelen yapım aşamasını gösterecek olan bir biyografi filmi niteliğinde olacak.

BBC Two kanalından yayımlanacak olan şovun ya dvd olarak ya da internetten BBC tarafından yayımlandığında izleme imkanına sahip olacağız. Bu arada projeye Rockstar firmasının dahil olmadığını belirtelim.

Süper Karga

Kaynak: http://superkarga.com/gta-bbcde-tv-pr...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0