Görüş Bildir
Haberler
GTA 6'ya Ait Görüntüleri Ortaya Çıkaran Hacker Hakkında Karar Verildi

GTA 6'ya Ait Görüntüleri Ortaya Çıkaran Hacker Hakkında Karar Verildi

Bahadır
16.07.2023 - 16:53

Oyunseverlerin heyecanla beklediği GTA 6'nın detaylarının bir bilgisayar korsanı tarafından sızdırılması, hem oyun dünyasında hem de genel olarak teknoloji dünyasında büyük bir gündem oluşturmuştu. Geçtiğimizi günlerde ise 18 yaşındaki davalının mahkemede yargılanamayacağına kanaat getirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rockstar doğrulamıştı

Rockstar doğrulamıştı

Arion Kurtaj, geçtiğimiz yıl eylül ayında Rockstar Games çalışanlarını oyunun kaynak kodunu paylaşmakla tehdit etmiş ve ardından tutuklanmıştı. GTA'nın yapımcısının konu hakkındaki açıklaması şöyleydi:

'Kısa bir süre önce ağımıza girildi ve yetkisiz biri, bir sonraki Grand Theft Auto'nun erken geliştirme görüntüleri de dahil olmak üzere sistemlerimizden gizli bilgilere yasadışı bir şekilde erişti ve indirdi. Şu anda, canlı oyun hizmetlerimizin bundan zarar görmesini veya projelerimizin uzun vadeli gelişimini etkilemesini beklemiyoruz'.

Yargılanmaya elverişsiz olduğu belirtildi

Yargılanmaya elverişsiz olduğu belirtildi

Londra'daki mahkeme, 18 yaşındaki hacker Arion Kurtaj'ın psikiyatristlerin yaptığı değerlendirmeler sonucunda yargılanamayacağına karar verdi. Doktorlar tarafından muayene edilen Kurtaj'ın sadece suçu işleme kabiliyetine sahip olup olmadığına bakılacak.

Hakkında bir çok suçlama var

Hakkında bir çok suçlama var

Kurtaj, Rockstar'ın yanı sıra Revolut, Uber, Nvidia ve BT Group gibi önde gelen global şirketlere karşı da şantaj suçlamalarıyla karşı karşıya. Kendisi, bu dev şirketlerden toplamda 4 milyar dolarlık bir fidye talep etmekle itham ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
20
19
9
7
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dragon

Ha ha ha

Bykus360

Zorttt