Görüş Bildir
Haberler
GSB Kura Sonuçları Açıklandı mı? GSB Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? GSB Kura Sonuçları 2021 Sorgulama...

GSB Kura Sonuçları Açıklandı mı? GSB Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? GSB Kura Sonuçları 2021 Sorgulama...

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından İŞKUR üzerinden 4 bin 346 kişi alımı geçtiğimiz gün kura çekimi sonrasında belirlendi. GSB sürekli işçi alımları sözlü sınav için asıl yedek listesi için geri sayım başladı. Peki, 2021 GSB işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB asıl ve yedek aday listesi ne zaman yayınlanacak? İşte GSB kura sonuçları sorgulama ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İŞKUR üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı 4 bin 346 işçi alımı yapılacağını duyurmuştu. Belirtilen tarihlerde başvurular gerçekleşti ve adaylar kura çekimi ile belirlendi. Güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi kadroları için GSB sürekli işçi alımı kuraları, 15 Eylül'de noter huzurunda gerçekleşti. Adaylar GSB kura sonuçları sorgulama sonuçlarına odaklandı.  Kuranın ardından binlerce aday istihdam edilebilmek için sözlü sınava girmeye hak kazanacak.

2021 GSB İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI

Gençlik Spor Bakanlığı’nın alımına ilişkin Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gerçekleştirilen GSB kura çekimi 15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 10.00’da Keçiören Taha Akgül Spor Salonu’nda (Esertepe Mahallesi, Şehit Mustafa Ercigez Cad. Keçiören/ANKARA) gerçekleşti. İŞKUR'un ortaklığıyla gerçekleştirilen GSB kura çekimi sonuçları Bakanlığın (www.gsb.gov.tr) internet sitesinde ilan edilecek. Her ilde kurulan komisyon ile belirlenen kura sonuçları, asıl ve yedek liste olarak sisteme yüklenecek.

Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar daha sonra ilan edilecek tarihlerde başvurmuş oldukları meslek kolu için aranan şartları taşıdıklarını belgeleyen evraklarını başvuru yapmış oldukları kadronun bulunduğu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne şahsen teslim edeceklerdir. Kura çekimi sonrası sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar Bakanlığımızca belirlenecek tarihlerde sözlü sınava alınacaktır.

GSB KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI GSB.GOV.TR

Kura çekimi sonuçları beklenirken birçok aday sözlü mülakat tarihlerini merak ediyor. Konuyla ilgili olarak işte Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan açıklama kura sonuçları açıklaması;

2021 Yılı Sürekli İşçi Alımı kura çekimi neticesinde asıl ve yedek olarak belirlenen adaylara ait listeler yasal süreçlerin tamamlanmasına müteakip Bakanlığımız internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından yayımlanacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın