Görüş Bildir
Haberler
Grinin Elli Tonu Filmi Alternatif Bir Evrende Gerçekleşse Yaşanması Mümkün 13 Şey

etiket Grinin Elli Tonu Filmi Alternatif Bir Evrende Gerçekleşse Yaşanması Mümkün 13 Şey

Dale Cooper
16.03.2017 - 18:48

Son yılların en akıl alan çiftlerinden Grinin Elli Tonu serisinin Bay Grey ve Anastasia'sı alternatif bir evrende yaşasa başlarına ne gelirdi? Her zaman bu kadar cool ve kusursuz olurlar mıydı? 

İşte, cevabı bu içerikte! 👇🏻 😉

1. "Ağzınla, insan gibi iç be; kaç yaşına geldin!!11"

Öncelikle Anastasia hanfendi gece dışarı çıkıp içip içip Bay Grey'i aradığında durum pek de filmdeki gibi olmaz. Bay Grey gitti Anastasia'yı aldı diyelim, kusmukları gördüğü an 'Ağzınla, insan gibi iç be; kaç yaşına geldin!!11' diye söylenmeye başlanır.

2. "Kızııaam Grey var ya ip aldı ya ip, sapık mıdır nedir bu adam..."

Bay Grey, Anastasia'nın çalıştığı yere, nalbur mudur her ne zıkkımsa artık, gidip de İP aldığında Anastasia yalnızca saçma sapan espriler yapmakla kalmaz. Bay Grey'in ardından hemen kankasını arayıp 'Kızııaam Grey var ya ip aldı ya ip, sapık mıdır nedir bu adam...' gibisinden bir muhabbete başlar.

3. "Ya kızım bi dur, hiç böyle olmazdı valla..."

Bay Grey de alternatif evrende Anastasia karşısında her zaman tam performans gösteremeyebilir ne yazık ki. Kendisinden en çok duyduğumuz cümlelerden biri 'Ya kızım bi dur, hiç böyle olmazdı valla...' Ama Anastasia hiç oralı olmuyor, 'Yha Grey tmm çekil yha, uzatma' deyip kendi çekiliyor yarışmadan. Çünkü Grey zaten çoktan diskalifiye oldu.

4. "Biz şimdi neyiz??????"

Anastasia kendini akıbeti belli olmayan bir âşkın kucağına bırakmışken erotizmin doruğa çıktığı her an Bay Grey'i durdurup 'Yha biz şimdi neyiz Grey, bunu bana söyler misin???1!!?' deyip Grey'e küçük çaplı sinir krizleri geçirttirirdi.

5. "Ben sana göre değilim kızım, üzerim seni ben!!1!!11"

Bay Grey ve Anastasia'nın yakınlaşması sürerken Bay Grey'in defalarca 'Yoo yoo, sana bunu yapamam' triplerine girdiği malum. Alternatif evrenimizde bu durum böyle gerçekleşmez. Bay Grey Anastasia'nın alnına alnını tokuşturup Özcan Deniz ve imkânsız âşklarının alın tokuşturma sahnesini gerçekleştirir ve 'Ben sana göre değilim kızım, üzerim seni ben!!1!!11' gibi dev triplere girer.

6. "Yha Greyyy sen bunu uçurabileceğine emin misin aşkaaam, bak ben bi kötü oluyorum, kusucam galiba :S"

Her konuda fazlasıyla uçma sevdalısı olan Bay Grey'in pilotluğuna yeteri kadar itibar edemeyen Anastasia'nın söyleyeceği ilk cümlelerden biri şüphesiz 'Yha Greyyy sen bunu uçurabileceğine emin misin aşkaaam, bak ben bi kötü oluyorum, kusucam galiba :S' olurdu.

7. "Aşkım saçımmm :SSSSS"

At yelesi gibi saç var Anastasia hanımda! Bu cümleyi duymamak olur mu????

8. "Seda Sayan - Evleneceksen Gel.mp3"

8. "Seda Sayan - Evleneceksen Gel.mp3"

Zaman ilerledikçe Anastasia ilişkinin gidişatına dair sıkıntılarını dile getirmeye çalışır. Ama nasıl getireceğini bilmez, ne zaman konuşmaya çalışsa Bay Grey konuşmasını engeller ve oynaşmaya başlar. Hal böyle olunca Anastasia çareyi sosyal medya giderinde bulur ve Bay Grey'in kendisine aldığı Macbook'tan Facebook'a girmek suretiyle gönderinin üzerine 'Canıma tak dedi âşk acısı, denedim dinmedi fırtınası...' yazarak Seda Sayan'ın ölümsüz eseri Evleneceksen Gel'i paylaşır. Bu Facebook gönderisini yalnızca bir kişi beğenir, o da Anastasia'nın Bay Grey'le tanışmasına vesile olan keriz kankusudur.

9. "Yhaa aşkm yapmasana anangiller burada, utnyrm!"

Anastasia hanfendi ve Bay Grey'in ilişkisi sanki seyrini değiştirecekmiş gibi bir hava yaratıp aile yemeği sahnesi ortaya çıkınca Anastasia kayınpederi ve kaynanasının gözüne girmek için elinden geleni yapar. Ama Bay Grey'i artık hepimiz yakından tanıyoruz, o öyle aile falan dinleyecek bir insan değil. Eli işte gözü oynaşta masa altından takılırken utançtan kızarmış yanaklarıyla Anastasia'dan 'Yhaa aşkm yapmasana anangiller burada, utnyrm!' nidası yükselir.

10. "Araba dedin almadım mı??? Bak bu evi de üzerine yapacam valla Anastasia!!11!!"

Bay Grey ve Anastasia'nın kıymeti kendinden menkul ilişkisi kırılma noktaları yaşamaya başladığı an Bay Grey'in sarılacağı ilk şey tabii ki maddiyattır. Ve akabinde bu cümle gelir: 'Araba dedin almadım mı??? Bak bu evi de üzerine yapacam valla Anastasia!!11!!'

11. "Kanasın kanasın bırakın yaram kanasın, kaderimse böyle sevmeeeek bırakın ANAAAAM AĞLASSSINNNN, buna dayanmayaaa gücümmm yok!"

Bay Grey ve Anastasia'nın fantastik ilişkisi tüm hızıyla sürerken Anastasia EN KÖTÜSÜNÜ, BETERİNİ GÖRMEK istediğinde o meşhur kırbaç sahnesiyle karşılarız. Bay Grey kendinden geçerken kendi kaşınan Anastasia'nın gözünden birkaç damla keriz gözyaşısı süzülür ve kamera yakan markajda Anastasia'nın gözyaşlarını çekerken arkaplanda Sibel Can'dan Kanasın çalmaya başlar! 

🎵 Kanasın kanasın bırakın yaram kanasın, kaderimse böyle sevmeeeek bırakın ANAAAAM AĞLASINNNN, buna dayanmayaaa gücümmm yok!🎵 

Hangi şarkı bu sahneye daha uygun olabilir ki?

12. "Eee mezun da oldun evlenirsin artık ;)"

Zavallı Anastasiacığın hayattaki yükü sanki azmış gibi mezun olduğu dakikadan itibaren eş dosttan duymaya başlayacağı cümle 'Eee mezun da oldun evlenirsin artık ;)' olurdu. Bilmiyorlar ki Grey hiç evlenilecek erkek değil...

13. "Yha ben de blok flütte Samanyolu çalabiliyordum küçükken..."

Zengin, yakışıklı, fantastik Bay Grey'in diğer bir çarpıcı özelliği de piyano çalma kabiliyeti. Bunu gören Anastasia'nın etkilenmesi geçtikten sonraki muhtemel ilk cümlesi 'Yha ben de blok flütte Samanyolu çalabiliyordum küçükken...' olurdu. 

Senden bunları bekliyoruz Anastasia, alternatif bir evrende bunları kesinlikle yapardın. Çünkü öyle birisin.

Başka bir alternatif evren film incelemesinde görüşmek üzere, hoşçakalın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
316
104
56
21
19
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

Yok lan bu alternatif evren filan değil, bildiğin Türk işi ilişki :D

Beyza

yani türkiyede yaşasalardı böyle olacaktı

Pasif Kullanıcı

Bize hergun alternatıf evren o zaman :D