Gözyaşlarını Zor Tuttu: Devrim Özkan Babaannesinin Vefat Haberiyle Sarsıldı
Son dönemin yükselen oyuncularından Devrim Özkan, başarılı kariyerine bir yenisini daha ekleyerek Aşk Tesadüfleri Sever 3 filminin kadın başrolü olarak kamera karşısına geçti. Çekimleri tamamlanan filmin basın toplantısında rol arkadaşlarıyla birlikte objektiflerin karşısına çıkan başarılı oyuncu, burada yaptığı açıklamayla herkesi derinden üzdü. Toplantı öncesinde çok sevdiği babaannesini kaybettiğini açıklayan Özkan, yaşadığı büyük acıya rağmen film ekibini yalnız bırakmadı.
Kaynak: Birsen Altuntaş
Son yılların yükselen oyuncuları arasında gösterilen Devrim Özkan, doğal oyunculuğu ve başarılı performanslarıyla televizyon ve sinema dünyasının en dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi.
Kariyerine çeşitli dizi projeleriyle başlayan başarılı oyuncu, geniş kitleler tarafından Ramo, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Vuslat ve Çift Kişilik Oda gibi yapımlarla tanındı. Son olarak NOW ekranlarında yayınlanan Yeraltı dizisinde hayat verdiği Ceylan karakteriyle büyük beğeni toplayan Özkan, performansıyla sezonun en çok konuşulan oyuncuları arasına adını yazdırdı. Televizyondaki başarısını beyaz perdeye de taşıyan oyuncu, kariyerinin en önemli adımlarından birini ise yıllardır büyük bir hayran kitlesine sahip olan Aşk Tesadüfleri Sever serisinin üçüncü filminde kadın başrolü üstlenerek attı.
Türk sinemasının unutulmaz romantik yapımları arasında yer alan Aşk Tesadüfleri Sever, yıllar sonra üçüncü filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Serinin merakla beklenen devam filminde Devrim Özkan, Mavi karakterine hayat verirken; Mehmet Günsür ve Serkan Altunorak gibi deneyimli isimlerle kamera karşısına geçti. İstanbul'da başlayan çekimler daha sonra farklı şehirlerde devam ederken, filmin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Devrim Özkan filmin basın toplantısının yapıldığın gün babaannesinin vefatıyla sarsıldı.
Başarılı oyuncu, basın toplantısı öncesinde çok sevdiği babaannesinin vefat haberini aldı.
Yaşadığı büyük üzüntüye rağmen film ekibini ve basın mensuplarını yalnız bırakmamayı tercih eden Özkan, profesyonel duruşuyla toplantıya katıldı. Konuşma yaptığı sırada duygularına hakim olmakta zorlanan başarılı oyuncu, gözyaşlarını tutarak yaşadığı acıyı ilk kez kamuoyuyla paylaştı.
'Bugün canım babaannemi kaybettim. Ama bu film onun ruhuna gitsin... Muhteşem bir film olduğunu düşünüyorum.' sözlerini kullandı.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!




Yorum Yazın