Görüş Bildir
Haberler
Trafikte Anne ve Çocuğuna Saldırmıştı: O Maganda Gözaltına Alındı

Trafikte Anne ve Çocuğuna Saldırmıştı: O Maganda Gözaltına Alındı

Görüntüleri dün akşam sosyal medyada gündem olan trafik magandasının gözaltına alındığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ajanslar, dün akşam İstanbul Maltepe'de  Ş.A. adlı bir kadın sürücüye hakaret ederek aracının aynasını kıran şehir eşkıyasının gözaltına alındığını bildirdi.

Adının Utku Karataş olduğu öğrenilen ve  Üsküdar'da yakalanarak gözaltına alınan maganda, polisteki ifadesinde yolda öne geçmek için izin istediğini belirterek, 'Araçtaki kadın sürücü 'Şerefsizim inat ettim, yol vermeyeceğim, geçemeyeceksin' dedi. Ben de bu lafına kızdım, aracımla önüne geçtim. Bunun üzerine kendisi aracıyla benim aracımın sol yan kısımlarına çarptı ve durdu. Ben de bunun üzerine aynasını kırdım' dedi. 

Ajanslara göre Utku Karataş da aracına saldırdığı sürücü Ş.A.'dan şikayetçi olurken hakkındaki tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Silahlı ve drift yaparken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı 📹

👇

👇
👇

Olayın görüntüleri için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
34
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Invisible Ink

Bu yontulmamış tipler ne zaman bitecek. Ortalama 70-80 yıl yaşayacağız diyelim, biz bu teke zortlatmalarıyla aynı trafikte, aynı şehirde yaşamak zorunda mıyız

Trabzonnn

İddia ediyorum kesin cinayet işlemiştir bu genel ev çocuğu

Ercan Gündoğdu

ulan şu son 15 yıldır nerden türediyse böyle pezevenk tipli bir nesil çıktı ortaya . tırtlar vadisiydi , çukurdu şimdi de 3 kuruş derken böyle pezevenk tiple... Devamını Gör