Görüş Bildir
Haberler
'Darp Edildim' Demişti, Görüntüler Ortaya Çıktı: O Doktor Hakkında Soruşturma Başlatıldı!

etiket 'Darp Edildim' Demişti, Görüntüler Ortaya Çıktı: O Doktor Hakkında Soruşturma Başlatıldı!

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı'nda Uzman Çavuş Ali Aladağlı tarafından saldırıya uğradığını iddia edip şikayetçi olan Dr. Tahir Tarımer ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Dr. Tarımer'in Aladağlı'nın peşinden gidip, ittiğinin belirlenmesi üzerine hakkında idari soruşturma başlatıldı ve suç duyurusunda bulunuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Yatağan Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Aladağlı, 14 Mart günü saat 23.00 sıralarında rahatsızlanınca ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aladağlı, burada yapılan müdahalesinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Aladağlı, kendisini muayene etmek isteyen acil serviste görevli Dr. Tahir Tarımer ile tartıştı. 

Olaya hastanenin güvenlik görevlileri müdahale etti. Tarımer, tartışma sırasında Aladağlı, tarafından darp edildiğini ileri sürdü. 

Vücudunda kızarıklık oluştuğunu ve gözlüğünün kırıldığını söyleyen Tarımer, darp raporu alıp, Aladağlı'dan şikayetçi oldu. Aladağlı da darp raporu aldı. 

Apandisit teşhisi koyulan Aladağlı, ameliyat edildi.

İfadesinde "İtip boğazımı sıktı" dedi

İfadesinde "İtip boğazımı sıktı" dedi

Dr. Tarımer, polisteki ifadesinde olay anını anlatırken, 'Hasta, apandisit şüphesi ile Yatağan Devlet Hastanesi'nden sevk edildi. Ultrason çektirmek istediğini söyledi. Kendisine kan tahlili ve diğer tetkiklerin yapılmadan mümkün olmadığını anlattım. Evrakını alarak acil servisten ayrılmak istedi. Arkasından gidip, çıkış yapmasına izin vermedim. Sinirlenerek beni itip, boğazımı sıktı' dedi.

Uzman Çavuş, protesto eşliğinde taburcu olmuş ve gözaltına alınmıştı 📹

👇

"Haksız bir şekilde linç edildim ve iftiraya uğradım"

"Haksız bir şekilde linç edildim ve iftiraya uğradım"

Ekip aracına bindirilen Aladağlı, ifadesi için Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi'ne götürüldü.

Gözaltına alınan Uzman Çavuş, polis merkezinde yeniden rahatsızlandı. 

İfadesi alınamayan Aladağlı, apandisit operasyonu olduğu bölgede şiddetli ağrı şikayetiyle polis ekiplerince Menteşe İlçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanedeki tedavisinin ardından tekrar taburcu edilen Aladağlı, polis ekiplerince tekrar Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi'ne götürüldü. Aladağlı, burada asıl mağdurun kendisi olduğunu belirtip, ifadesinde, 'Sağlık çalışanına hakaret etmedim, fiziki müdahalede bulunmadım. Kamuoyunda haksız bir şekilde linç edildim ve iftiraya uğradım. Bu nedenle doktordan şikayetçiyim' dedi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Aladağlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, tarafından olayın ardından yapılan açıklamada, 'Kamu görevlisine hakaret, kasten yaralama ve mala zarar verme suçlarını işlediği iddiasıyla yürütülen soruşturma sırasında, olay mahallinin güvenlik kamerası kayıtları getirtilerek ayrıntılı şekilde incelendi. Dosyadaki tüm delillerle birlikte değerlendirildiğinde, şüpheliye isnat olunan suçların vasıf ve mahiyeti ile mevcut delil durumu, özellikle güvenlik kamerası kayıtları dikkate alınarak şüpheliye adli kontrol hükümlerinin uygulanması uygun görülmüştür. Söz konusu soruşturma titizlikle yürütülmektedir' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peşinden gidip ittiği ortaya çıktı! 📹

Aralarında bazı TSK mensuplarının da olduğu Twitter kullanıcıları, Uzman Çavuş Aladağlı'nın iftiraya uğramasına #VatanBizeEmanetCanımızKime etiketiyle tepki göstermeye başladı. Eski Teğmen Mehmet Ali Çelebi de bu konuda bir paylaşım yaptı. 👇

Dr. Tahir Tarımer'in başka hastalara yönelik tavırları da sosyal medyada eleştiri konusu oldu. Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici, Tarımer'in bir kadın hastayla tartıştığı bu görüntüleri Twitter'dan paylaştı. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
191
72
19
18
9
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hedefsizkitle

Şimdi alkışlayarak protesto eden doktorlar utanır mı sanmam!

son zamanlarda artan doktorlara karsi siddet ele alirsan ve cercevede yaptiklarini dusunursen onlarin da sucu yok. onlar da yaniltildi.

beyaz duman

Hiç bi meslek grubunu zan altında bırakmak istemem ama doktorlar da dahil her meslekte çürük elma var. Özellikle sağlık çalışanlarının büyük bir bölümü sinir... Devamını Gör

Orçun

Kesinlikle öyle. Bir bankaya girdiğinde ''öff, pöff'' diye söylenen bir memur/memure görmekten gına geldi artık! Ben de sevmediğim iş yaptım. Ancak sevmediği... Devamını Gör

Ali uzak

birisini de şımartmaya gelmiyor ya ulan millet deli gibi sizi savundu ve yazık ya