Görüş Bildir
Haberler
Görselden Sonra Sıra Videoda: Dijital Videolar Oluşturan 10 Yapay Zeka Uygulaması

etiket Görselden Sonra Sıra Videoda: Dijital Videolar Oluşturan 10 Yapay Zeka Uygulaması

Lisa Campton
23.09.2023 - 14:02

Dijital videolar oluşturan yapay zeka uygulamaları, videoları oluşturmak veya düzenlemek için yapay zeka teknolojilerini kullanan yazılımlar olarak geçiyor. Bakalım bundan sonra neler göreceğiz? İşte dijital videolar oluşturabilen yapay zeka uygulamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Animoto

1. Animoto

Animoto, kullanıcılara metin, fotoğraf ve video içerikleri yükleyerek bunları temel alarak videolar oluşturma imkanı sunuyor. Muadillerine göre basit bir arayüze sahip olduğunu söyleyebiliriz.

2. Wibbitz

2. Wibbitz

Metin tabanlı içerikleri otomatik olarak videolara dönüştürebilen bir uygulama olan Wibbitz özellikle haber siteleri ve medya kuruluşları için tercih edilebilir bir durumda.

3. Synthesia

3. Synthesia

Synthesia, ileri düzey doğal dil işleme (NLP) ve makine öğrenme algoritmalarını kullanan bir yapay zeka video oluşturucusu. Sadece metinden yüksek kaliteli videolar oluşturabiliyor ve 120 farklı dil desteği bulunuyor. Tek yapmanız gereken kaydolmak, büyük bir seçenek yelpazesinden özelleştirilebilir bir video şablonu seçmek ve tercih ettiğiniz videoyu oluşturmak.

4. Clipchamp

4. Clipchamp

Kullanıcılara kolay bir arayüz üzerinden video oluşturma ve düzenleme imkanı sunan Clipchamp, yapay zeka, otomatik düzenleme ve efekt önerileri konusunda yardımcı oluyor.

5. Lumen5

5. Lumen5

Lumen5 için içeriği pazarlama ve marka farkındalığı için büyüleyici görsel hikayelere dönüştürmenize yardımcı olan bir video yapma aracı diyebiliriz. Vereceğiniz mesajı daha da güçlendirecek müzikal görseller bulmak için yapay zekayı kullanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vidnami

6. Vidnami

Vidnami, metin tabanlı içerikleri alarak bunları videolara dönüştürebilen bir uygulama. Eğitim, pazarlama ve bilgilendirme videoları oluşturmak için özellikle tercih edilebilir.

7. Magisto

7. Magisto

Magisto ile diğer uygulamalarda olduğu gibi istediğiniz tarzda videolar oluşturabilirsiniz. Hem fazla dil desteği hem de kullanışlı toollarıyla istediğiniz tarzda videolar oluşturmanıza olanak tanıyor.

8. GliaCloud

8. GliaCloud

GliaCloud’u kullanarak mevcut metin içeriklerinden dakikalar içinde profesyonel görünümlü videolar oluşturabilirsiniz. Özel ekipmana veya video düzenleme yazılımıyla ilgili önceden bilgiye ihtiyaç duyulmuyor bile.

9. InVideo

9. InVideo

InVideo uygulaması zaten profesyonel olarak tasarlanmış ve animasyonlu olan şablonları kullanarak birkaç dakika içinde kaliteli videolar oluşturmayı başarıyor. Yapmanız gereken tek şey metin eklemek diyebiliriz.

10. DeepBrain AI

10. DeepBrain AI

DeepBrain, gerçeğe yakın avatar videoları oluşturabiliyor. Basit bir metin komut dosyası ile dakikalar içinde profesyonelce tasarlanmış açıklayıcı pazarlama videoları ve eğitim içeriği oluşturabilirsiniz. 80 farklı dili destekliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın