Görüş Bildir
Haberler
Görsel-Psikolojik Teste Göre İçindeki Karmaşıklığın Nedeni Ne?

Görsel-Psikolojik Teste Göre İçindeki Karmaşıklığın Nedeni Ne?

Hayatımızda karşımıza çıkan birçok şeye karşı ya ses çıkarırız ya da içimize atarız. İçimize attığımız her şey ise karmaşıklığa ve hayatta daha zor şeylerle mücadele etmemize neden olur. Senin içindeki karmaşıklığın nedeni ne?

Hazırsan;

Haydii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Seni mutlu hissettiren bir görsel seçer misin?

4. Bu görsel sana ne hissettirdi?

4. Bu görsel sana ne hissettirdi?

5. Sence bu kişi neyi kaybetmiş olabilir?

5. Sence bu kişi neyi kaybetmiş olabilir?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu görsel sana ne hissettiriyor?

7. Peki sence bu görsel ne tarafa doğru hareket ediyor?

7. Peki sence bu görsel ne tarafa doğru hareket ediyor?

8. Bu görsel sana ne çağrıştırıyor?

8. Bu görsel sana ne çağrıştırıyor?

9. Son olarak bunlardan birini seçer misin?

Senin içindeki karmaşıklığın nedeni çözemediğin şeylerden kaynaklanıyor.

Senin içindeki karmaşıklık, hayatında çözemediğin şeylerden kaynaklanıyor. Senin hayatında birçok problem var ve bu problemlerin hepsi havada kalmış şeyler. Bir sonuca varamamış olan şeylerin hepsi sende karmaşıklık yaratmış. Her ne kadar hayatının düzende gittiğini düşünsen de geriye dönüp baktığında aslında en kadar çok yarım kalan şey olduğunu görüyorsun. Aslında sen hayatında çoğu şeyi çözmemiş sadece halının altına süpürmüşsün. Bu şekilde bir şeylerden kurtulmaya çalışmışsın ama bunun imkansız olduğunu da yıllar geçtikçe görmüşsün. Çünkü şimdi bakınca aynı yerde aynı şekilde seni bekleyen şeyler olduğunu görüyorsun. Senin kafan ve için çok karışık ve dolu çünkü çözemediğin problemlerin senin elini kolunu bağlıyor. Ne kadar problemlerinden kaçarsan o kadar peşinde yük olduğunu görüyorsun. Sen çözüm odaklı biri değilsin. Bir şekilde kurtulmaya bakıyorsun ama nasıl kurtulduğunu önemsemiyorsun. Bir süre sonra bütün problemlerinden kurtulduğunu sansan da aslıda öyle olmuyor. Senin karmaşıklığın yarım kalan, çözülmemiş şeylere dayanıyor.

Senin içindeki karmaşıklığın nedeni harekete geçemediğinden kaynaklanıyor.

Senin içindeki karmaşıklığın nedeni harekete geçmemenden kaynakalanıyor. Sen bir şeyleri sürekli erteliyorsun. İçinde bir istek ve heves var ama bunu hayat geçirmekte zorlanıyorsun. Adım atamadığın her şey sende karışıklığa neden oluyor. Sen kendini bir şeylere hazır hissedemiyorsun çünkü emin olamıyorsun. Kafan sürekli dolu ve meşgul. Neye nerden başlayacağını bilmiyorsun. Bu bilinmezlik seni bir yerde sabit tutuyor. Ama unuttuğun en önmeli şey ise hayatın geçip gittiği. Sen orada harekete geçmek için beklerken zamanın elinden gidiyor. Bir şeylere başlamak için birini, veya bir şey beklememelisin. Ne kadar zor veya imkansız da olsa onun için bir adım atmak devamının gelmesi demektir. Hayat hep böyledir, bir şeye başlarsan onun bir şekilde devamı gelir. Ama bir kenarda bir şeyler olmasını beklersen hayatın her aynı düzende kalır. Sen karmaşık hissediyorsun çünkü elin kolun bağlı bir şekilde bekliyorsun. Sen beklemek istemiyorsun ama bu karışıklık belki de seni tutan şey oluyor. Senin içindeki karmaşıklığı dindirecek şey bir yerden başlamaktan geçiyor.

Senin içindeki karmaşıklığın nedeni farklılık yaratamamandan kaynaklanıyor.

Senin içindeki karmaşıklığın nedeni farklılık yaratamamandan kaynaklanıyor. Öncelikle senin içinde büyük bir yaratıcı güç var. Bunu eminiz sen de bizim kadar iyi biliyorsun. Sen hep farklılığında ortaya çıkıyorsun ama şu aralar bir durağanlık yaşıyor ve yaratıcılığını kaybetmen söz konusu... Senin içindeki karmaşıklık birilerini takip etmenden dolayı kaynaklanıyor. Sen birilerinin izinden gitmek isteyen biri değilsin, eğer bir öncü olması gerekiyorsa bu sen olmalısın. Bir şey arıyorsun hayatında bir farklılık, bir ışık... Bu olmadan kendini hem eksik hem de sıradan hissediyorsun. Senin içindeki karmaşıklık kendini bu şekilde kabul etmek istememden kaynaklanıyor. Sen kendini sıradan biri olarak görmek istemiyorsun ve bunun için çabalıyorsun ama bir çıkış yolu bulamamak senin kafanı daha da dolduruyor. Sen karmaşık hissediyorsun çünkü önündeki yollardan hangisine sapacağını bilmiyorsun. Hangisi seni daha yükseğe ve özgünlüğe taşır emin olamıyorsun. Sakin olmalı, bazı kararlar vermeli ve en önemlisi de verdiğin karaları baskı altında değil, kendin için vermelisin. Kendi isteklerin için harekete geçtiğinde aslında farklılığını da ortaya koymuş olacaksın.

Senin içindeki karmaşıklığın nedeni ne istediğini bilememenden kaynaklanıyor.

Senin içindeki karmaşıklığın nedeni ne istediğini bilememenden kaynaklanıyor. Sen bir yolda gidiyorsun ama bu yol senin isteklerine mi çıkıyor? Emin değilsin. Ne istediğini, ne yapmak istediğini, bu yolun sonunda nerede olmak istediğini henüz bilmiyorsun. Bu bilinmezlik de seni aslında bir yere sürüklüyor. Sen karar verirken zorlanan ve kendin için ne iyi ne kötü pek ayırt edemeyen birisin. Bu nedenle bu kararsızlık seni yolundan alıkoyuyor. İçinin karmaşıklığı aslında seni daha da zor duruma itiyor. Sen bir şeylere adım atmalı ve karar vermelisin. Kendin için neyin iyi olduğunu bilmelisin. Bu bilinmezlik senin hayatında büyük eksilere neden olabiliyor. Sen karmaşıksın nereye gideceğini bilmediğin için karmaşıksın. İyi kötü seçtiğin bir yol senin seçimlerinle güzelleşir. Korkup, kaçmak ve en iyisini beklemek yerine kendin için en iyi olan şeyi yaratmalısın. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak bir yorgunluk içindesin. Bu yorgunluğu bitirecek şey ise kendin için önemli bir adım atmaktan geçiyor. Kafandaki düşüncelerden kurtulduğunda ve nereden gideceğini bildiğinde aslında bütün karmaşıklığın da son bulacak.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
21
7
7
6
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Senin içindeki karmaşıklığın nedeni çözemediğin şeylerden kaynaklanıyor.

Melisa Varol

Senin içindeki karmaşıklık, hayatında çözemediğin şeylerden kaynaklanıyor. Senin hayatında birçok problem var ve bu problemlerin hepsi havada kalmış şeyler. ... Devamını Gör

Asya

Senin içindeki karmaşıklığın nedeni farklılık yaratamamandan kaynaklanıyor.