Görüş Bildir
Haberler
Gördükçe Yüzümüzü Ekşittiğimiz Türkiye ve Dünyadan En İtici 13 Ünlü Çift

etiket Gördükçe Yüzümüzü Ekşittiğimiz Türkiye ve Dünyadan En İtici 13 Ünlü Çift

1. Ebru Şallı - Harun Tan

1. Ebru Şallı - Harun Tan

Bir zamanlar çok aşık ve çok mutluydular. Ama her güzel şey gibi bu aşk da bitti. Ebru hanım evli oldukları süre boyunca her yerde, her zaman kocasına olan aşkını dillendirirdi. Hatta öyle aşıktı ki kocasına çocuğu olduktan sonra 'önce kocam sonra çocuğum' demiş ve tepki çekmişti. Boşandıklarına göre öncelik sıralaması farklı olmalıymış sanırız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Safiye - Faik

2. Safiye - Faik

Her yerdeler. Her zaman karşımızdalar. Televizyon programları, reklamlar, birlikte verilen konserler derken artık onları birbirlerinden ayrı düşünmek imkansız hale geldi. O kadar iticiler ki sevimli hale geldiler. Onlarınki öyle bir ilişki. Kavga da etseler ayrılamıyorlar, tüm ilişkilerini gözlerimizin önünde yaşıyorlar.

3. Demet Akalın - İbrahim Kutluay

3. Demet Akalın - İbrahim Kutluay

İbrahim Kutluay'ın iyi ve ünlü bir basketbolcu olmaya yeni başladığı günlerde yaşanmıştı bu ilişki. Demet Akalın da mankendi o günlerde, sonra şarkıcılığa geçiş yaptı. Pek birbirlerine yakıştırılmamıştı bu çift. Ama asıl ayrıldıkları günlerden sonra olan oldu ve Kutluay başka bir Demet'le birlikte olmaya başlayıp bir de onunla evlenince Akalın'da ipler kopmuş ve bu yeni Demet-İbrahim ikilisi için oldukça sert açıklamalarda bulunmuştu.

4. Brad Pitt - Jennifer Aniston

4. Brad Pitt - Jennifer Aniston

Bu aslında içgüdüsel bir iticilik tespiti. Evlendiklerinde herkes bu sarışın ve aşırı güzel çiftten çok hoşlanmıştı. Ama ilişkilerinin temeli çok sağlam olmasa gerekmiş ki Angelina Jolie devreye girince hemen dağılıverdi. Brad Pitt kısmında sıkıntı olmasa da Aniston'un hep aman elalem ne der diyen pimpirikli ve samimiyetsiz bir insan olduğunu düşünmüşümdür. Pitt'in çok daha rahat ve cool bir havası varken Aniston çok komşu kızı gibi duruyordu yanında. İyi ki Angelina gelmiş, girmiş aralarına.

5. Jennifer Lopez - Ben Affleck

5. Jennifer Lopez - Ben Affleck

Jennifer Lopez'in fırtına gibi estiği günlerde yaşanan bu ilişki çok uzun soluklu ve iz bırakıcı olamadı. Lopez'i her ne kadar beğensek de avam bir tarafı olduğunu kabul etmek lazım. Ben Affleck deseniz adam ne yapsa bize yaranamıyor. Ne görüntüsünü ne de oyunculuğunu beğendik bu güne kadar. İyi bir yönetmen ama, orası bir gerçek. İkili çok yakışmamıştı birbirine bu da gerçek.

6. Jennifer Lopez - Marc Anthony

6. Jennifer Lopez - Marc Anthony

İki Latin şarkıcı bir araya geldiler, evlendiler, çocuk sahibi oldular sonra da boşandılar. Boşanma kısmında sıkıntı yok, herkes boşanabilir. Sıkıntı basın tarafından da çok şişirilen bu tür ilişkilerin son derece ideal görüntülerinin arkasında bambaşka gerçekler olması, reklam kokan hareketler görmemiz. Madem bu kadar harikaydı her şey nasıl iki günde değişti diyor insan ister istemez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Carmen Electra-Dennis Rodman

7. Carmen Electra-Dennis Rodman

Annesini beyin tümöründen kaybettiği hassas günlerinde tanıştığı kötü çocuk Dennis Rodman'la evlenen Carmen Electra, 1 yıl süren evliliğinin ardından iyi günlerimiz de oldu ama kötüyken de dünyanın en kötü şeyiydi diye açıklama yapmış. İlişki böyle başlayınca temeli de çok sağlam olmuyor işte, üzgün olan taraf kendini toparlayıp gerçekleri görünce ilişki de bitiyor. Zaten hiç yakışmamışlar birbirlerine, herkesin yoluna gitmesi daha hayırlı olmuş.

8. Amy Winehouse - Blake Fielder Civil

8. Amy Winehouse - Blake Fielder Civil

Amy Winehouse hala içimizde yara. Ölümü hepimizi yıkan yetenekli sanatçı Blake Fielder Civil'i severek öldü. Onun için hatırasına saygısızlık etmek istemiyoruz ama ölümü, uyuşturucu bağımlılığı, kötü alışkanlıkları falan maalesef biraz da Civil'in suçuydu, bir yanım hep ona kızgın kalacak bu yüzden.

9. Mary Kate Olsen - Olivier Sarkozy

9. Mary Kate Olsen - Olivier Sarkozy

Yaşlı erkek- genç kadın ilişkileri karşı olmadığımız ama hep şüpheyle yaklaştığımız türden ilişkiler. Gönül herkesi sevebilir ama her zaman yürümüyor her ilişki. Fransa cumhurbaşkanı Sarkozy'nin üvey kardeşi olan Olivier Sarkozy ile bir zamanların küçük yıldızı Mary Kate Olsen bir süredir birlikte ve evliliğe doğru yürüyorlar ama bir arada çok iyi görünmediklerini ve evliliklerinin de uzun ömürlü olmayacağını düşünüyoruz.

10. Julia Roberts - Lyle Lovett

10. Julia Roberts - Lyle Lovett

Bu kısa süreli evlilik hepimizi şoke etmişti o günlerde. Julia Roberts Özel Bir Kadın filminin rüzgarını arkasına almış dünyanın en sevilen oyuncularından biri olma yolunda ilerlerken country şarkıcısı Lovett'la yaptığı evlilik hayranlarını şaşırtmıştı. Sorun Roberts'ın çok güzel bir kadın olup Lovett'ın da fiziksel olarak onunla uzaktan yakından alakasız olması değil çok alakasız bu iki insanın bir anda evlenmesiydi. Zaten evlilik yürümedi ve ikili kendi yollarına gitti kısa süre sonra.

11. Courtney Love - Edward Norton

11. Courtney Love - Edward Norton

Belki de biz yanılıyoruzdur ama Courtney Love hep zihnimizde Kurt Cobain'i sona bir adım daha yaklaştıran faktör olarak kaldı aklımızda. Kocasının ölümünden sonra da kızlarını büyütme şeklinden çok hoşlanmadık üstüne. Çok iyi bir sanat kariyeri olmayan Love ile oyunculuğuyla gönlümüze taht kurmuş Edward Norton hiç yakışmamış birbirlerine.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Halle Berry - Danny Wood

12. Halle Berry - Danny Wood

Bir zamanların gönlümüzde taht kurmuş boyband'i New Kids on the Block üyesi Danny Wood ve o günlerde henüz şimdiki kadar ünlü olmayan Halle Berry sevgiliymiş. İlerleyen zamanlarda birinin ününü kaybetmesi diğerininse kelimenin tam anlamıyla alıp yürümesi sinir bozucu olmuştur diye düşünüyoruz. En azından Wood için öyle olmuştur.

13. Kim Kardashian - Chris Humphries

13. Kim Kardashian - Chris Humphries

Bazı ilişkiler de yaşanırken değil bittikten sonra itici hale geliyor. Evliliklerinin son derece medyatik olup göz önünde yaşanması bir kenara Chris Humphries'in boşandıktan sonra Kardashian'ın cinsiyet değiştiren babası Bruce Jenner ile ilgili söyledikleri çok çirkin. İyi ki bunlar olmadan boşanmışım diyen Humpries'den iyi ki boşanmış Kim Kardashian.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
838
108
58
56
36
22
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ezgiliçe

Bana göre dünyanın en çok yakışan çiftlerinden biriydi JLo ve Marc Anthony. Liste fazlasıyla tırt.Beğenmedim.

cristiano

Justin - britney spears...

Instagram Kafesi

Safiye - Faik bence çok tatlı ve samimi. Brad Pitt - Jennifer Aniston'ı da abartmışsınız. Jennifer Lopez - Ben Afflek'te normal bence.