Görüş Bildir
Haberler
Gördüğünüz An Tüylerinizi Diken Diken Edip Gece Rüyalarınıza Girecek Birbirinden Gizemli 20 Fotoğraf

etiket Gördüğünüz An Tüylerinizi Diken Diken Edip Gece Rüyalarınıza Girecek Birbirinden Gizemli 20 Fotoğraf

Sheida
26.05.2019 - 09:58

Hayaletlere inanır mısınız? Tarihte birçok kez görüldüğü söylenen hayaletler ya da silüetler her zaman kafa karıştırıcı olmuştur. Bazen de fotoğraflara bile yansıyan garip silüetler tüylerinizi diken diken edebilir. Sizin için List25'ten derlediğimiz bu içerik de birbirinden gizemli fotoğraflara bakınca hayaletlerin varlığını sorgulayabilirsiniz!

Kaynak: https://list25.com/25-creepy-photos-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Raynham Hall hayaleti

1. Raynham Hall hayaleti

19 Eylül 1936 yılında Kaptan Hubert C. Provand tarafından çekilen bu fotoğrafta Raynham Hall hayaleti olarak bilinen Brown Lady görülüyor. Britanya'nın en ünlü hayaleti olan Brown Lady'nin sürekli olarak oralarda dolaştığı söyleniyor.

2. Hayalet büyükbaba

2. Hayalet büyükbaba

Denise Russel 1997 yılında sadece büyükannesinin sıradan bir fotoğrafını çekmek istemişti. Fotoğraf çekildikten birkaç yıl sonra ise Denise arkadaki silüetin 12 yıl önce ölmüş olan büyükbabasına benzediğini fark etti.

3. Lord Combermere hayaleti

3. Lord Combermere hayaleti

Combermere Manastırı kütüphanesinde Sybell Corbet tarafından 1891 yılında çekilen bu fotoğrafta sandalyede oturan bir adam silüeti görülüyor. Görülen hayaletin Lord Combermere olduğu biliniyor ancak şöyle bir problem var: Lord'un mezarı bu kütüphanenin kilometrelerce uzağında bulunuyor.

4. Newby Kilisesi keşişi

4. Newby Kilisesi keşişi

Newby kilisesi keşişi olarak da bilinen bu hayaletin fotoğrafı 1963 yılında çekildi. Söylentilere göre bu hayalet 16. yüzyıldan bir keşişin hayaletiymiş.

5. John Defeo

5. John Defeo

Bu fotoğraf 1976 yılında Newyork'un Amityville kasabasında bir evde çekildi. En ünlü paranormal fotoğraflardan biri olan bu fotoğrafta, merdivenlerde oturan beyaz gözlü genç bir çocuk silüeti gözüküyor. Bu hayaletin o evde öldürülen 9 yaşındaki John Defeo olduğu düşünülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Decebal oteli hayaleti

6. Decebal oteli hayaleti

Romanya'nın Bacău şehrinde bulunan Decebal otelinin altında değerli bir hazine olduğuna dair birçok söylenti vardı. Aynı zamanda bu hazineyi koruyan bir rahibe olduğu da söyleniyordu. 2008 yılında çekilen bu fotoğrafta ise rahibe olduğu söylenen kişiyi görebilirsiniz.

7. Mezar başındaki çocuk

7. Mezar başındaki çocuk

1946 yılında Avustralya'da bebeğini kaybeden acılı bir anne çocuğunun mezarının başına gitmişti. Bebeğinin mezarının fotoğrafını çeken anne daha sonra fark etti ki fotoğrafta mezarın başında bir çocuk duruyor. Kadın bu çocuğun kim olduğunu bilmediğini söyledi ancak orada birçok çocuk mezarı olduğunu da belirtti.

8. Yanan belediye binasında dikilen genç kız

8. Yanan belediye binasında dikilen genç kız

1995 yılında İngilitere'de bulunan Wem belediye binasında çıkan yangında çekilen bu fotoğrafta bir genç kızın silüeti görülüyor. Fotoğrafın negatifleri gelene kadar fotoğrafı çeken kişi herhangi anormal bir durumla karşılaşmamıştı ancak fotoğrafın negatifine baktığında yanan binanın içinde bir genç kızın dikildiğini fark etti.

9. Waverly Hills Hastanesi hayaleti

9. Waverly Hills Hastanesi hayaleti

Waverly Hills Hastanesi'nde çekilen bu fotoğrafta görülen silüetin 502 numaralı odada intihar eden hemşire olduğu söylentileri dolaşıyordu. Efsaneye göre hemşire, hastanenin sahibiyle evlilik dışı bir çocuk yapmış ve daha sonra tüberküloz hastalığına yakalanmış bu yüzden de kendisini elektrik kablosuyla asmıştı. Şu an kapalı olan hastanenin Amerika'nın en ünlü hayaletli hastanelerinden biri olduğu biliniyor.

10. Beyaz elbiseli çocuk

10. Beyaz elbiseli çocuk

Neil Sandbach fotoğraf projesinin bir parçası olarak İngiltere'de bulunan Tewin Bury çiftliği'nde çektiği bu fotoğrafta bir silüete rastladı. Neil daha sonra çiftlik çalışanlarıyla konuşarak bu durumdan bahsetti, çalışanlar beyaz elbiseli bu çocuğun daha önce birçok kez görüldüğünü söylediler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. San Antonia yol ayrımı hayaletleri

11. San Antonia yol ayrımı hayaletleri

Texas'ın San Antonia şehrinde çekilen bu fotoğrafta görülen garip figürler, 1940'larda trajik bir trafik kazasında ölen çocuklar olduğu söyleniyordu. O zamandan beri orada duran araçların güvenlikleri için hayalet çocuklar tarafından itildiğine inanılmaya başlandı.

12. Arka koltuktaki silüet

12. Arka koltuktaki silüet

Leydi Chinnery, 1959 yılında bir gün annesinin mezarını ziyarete gitmişti. Mezar başında birkaç fotoğraf çektikten sonra arabada bekleyen kocasının fotoğrafını da çekti. Fotoğrafları bastırdıktan sonra çift fark etti ki arabada arka koltukta oturan bir silüet gözüküyordu. Chinnery görür görmez bunun, mezarını ziyaret ettiği annesi olduğunu anladı.

13. Merdivendeki silüet

13. Merdivendeki silüet

Britanya Kolombiyası'nda bulunan White Rock şehrinden emekli rahip Ralph Hardy tarafından 1966 yılında çekilen bu fotoğraf oldukça tüyler ürpertici. Ralph aslında sadece İngiltere'de bulunan Ulusal Denizcilik Müzesi'ndeki merdivenlerin fotoğrafını çekmek istemişti. Daha sonra  fotoğrafta merdivenleri çıkan bir silüet bulunduğunu fark etti.

14. 2. Dünya Savaşı'nda ölen Walter

14. 2. Dünya Savaşı'nda ölen Walter

Bu fotoğraf 16 Kasım 1968 yılında Robert A. Ferguson'un spiritualizm hakkındaki bir toplantıda konuşma yaptığı sırada çekildi. Daha sonra Robert, fotoğrafta tam yanında görülen silüetin 2. Dünya Savaşı'nda ölen kardeşi Walter olduğunu söyledi.

15. Filipinler hayaleti

15. Filipinler hayaleti

Bu fotoğraf ise 2000 yılında Filipinler'in başkenti Manila'da çekildi. Kızlar gece eğlenmeye dışarı çıkmışlar daha sonra da yoldan geçen bir yabancıdan fotoğraflarını çekmelerini rica etmişlerdi. Fotoğrafta kızlardan birinin kolunu tutan bir silüet olduğu görülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Yan koltuktaki hayalet

16. Yan koltuktaki hayalet

1987 yılında Sayer ve arkadaşları İngiltere'de bulunan Fleet Air Arm istasyonunu ziyaret ediyorlardı. Arkadaşlarından birisi Sayer'in orada bulunan arabalardan birinde fotoğrafını çekti. Sayer o arabaya yalnız binmişti ancak tam yanında oturan parlak silüeti görebilirsiniz.

17. Avustralya'nın Kuzey Bölgesi

17. Avustralya'nın Kuzey Bölgesi

Bu fotoğraf din adamı R.S. Blance tarafından 1959 yılında Avustralya'nın Kuzey Bölgesi'nde bulunan koruma alanı Corroboree Rock'ta çekildi. Dikkatlice bakılınca fotoğrafta elleriyle gözünü koruyarak uzaklara bakan bir kadın silüeti görülüyor.

18. Barın güvenlik kameralarına yansıyan garip silüet

18. Barın güvenlik kameralarına yansıyan garip silüet

Bu beyaz silüet, İngilitere'nin Cumbria kontuluğunda bulunan Wolfe barının güvenlik kameralarına yansıyor. Yuvarlak şeklindeki silüet 35 saniye boyunca tavanda görülüyor ve daha sonra kaybolan önce silüette bir yüz beliriyor. Yerliler barın daha önceden cenaze evi olarak kullanıldığını belirtiyorlar.

19. Worstead Kilisesi hayaleti

19. Worstead Kilisesi hayaleti

1975 yılında, Diane ve Peter Berthelot çifti İngiltere'in Kuzey Norfolk bölgesindeki Worstead Kilisesi'ni ziyarete gidiyorlar. Peter, karısının oturup dua ederken bir fotoğrafını çekiyor. Tam o sırada garip bir silüetin Diane'in tam arkasında oturduğunu görüyorlar. Kilisenin papazı çifte o silüetin kilisede dolaşan White Leydi isimli bir hayalet olduğunu söylüyor.

20. Kocası tarafından köprüden atılan kadının hayaleti

20. Kocası tarafından köprüden atılan kadının hayaleti

Fotoğrafta görülen hayaletin, 1960'larda asker kocası tarafından Amerika'nın Kentucky eyaletinde bulunan Oak Grove şehrindeki köprüden suya itilerek öldürülen kadına ait olduğu söyleniyor. Bir başka söylentiye göre ise kadının çürümüş bedeninin köprünün altında ve üstüne sürekli olarak dolaştığı belirtiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
388
241
102
43
27
22
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Armağan Gündüz

aman ne kadar inandırıcı ne kadar korkutucu. sene olmuş 2019. seksen yıl öncenin süperpoze tekniği ile çekilen sözde ''hayalet'' fotoğrafları ile ciddi ciddi... Devamını Gör

sinan

bunlar çok eskidi artı çoğununda fake olduğu tespit edildi. yabancı yerli sitelerde hep dolaşan fotolar

Onur Savaş

uzaylı dense hiç değilse Allah yaratmıştır derimde neden ruhlar ortalıkta dolaşsın o mantıksız sonuçta akıl var mantık var ölünce öteki dünyaya gidiyoruz ruh... Devamını Gör