Görüş Bildir
Haberler
Gördüğün Rüyalardan Yola Çıkarak Bir Önceki Yaşamın Hakkında Bilgi Veriyoruz!

etiket Gördüğün Rüyalardan Yola Çıkarak Bir Önceki Yaşamın Hakkında Bilgi Veriyoruz!

Reenkarnasyona inanır mısınız? İnanmasanız bile mühim değil, zira testimiz öyle eğlenceli ki, çözdükten sonra zaten inanmak isteyeceksiniz! 🌟

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım bakalım... Öncelikle, uykuyla aran nasıl?

2. Peki rüyalarla aran nasıl?

3. Peki kötü rüyalarının teması genelde hangisi? Kabuslarda ne genelde ne görürsün?

4. Peki rüyalarının en sık geçtiği mekan desek?

5. Peki rüyalarının tekrarlaması söz konusu olur mu hiç?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki şimdiye kadar rüyalarında bunlardan hangisini gördün ya da yakın temasta bulundun?

7. Rüyanda daha önce hiç ama hiç görmediğin, tanımadığın bir insanı; dostun-yakının olarak gördün mü?

8. Sana bir rüya hakkı versek... Ne istersen görebileceksin desek... Hangisini seçerdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bir önceki hayatında gerçek bir emekçiymişsin!

Bir önceki hayatında ekmeğini elleriyle çalışarak kazanan bir emekçiymişsin. Bu tarla da olabilir, bir inşaat da... Çok çalışmış, çok yorulmuşsun ama bunlardan da önemlisi: Çok sevmişsin! Bunca emeği azimle dökmene değecek kadar çok sevdiklerin varmış. Bu hayatına ise hem hakkın, emeğin ve adaletin değerini fazlasıyla bilerek; kalbindeki o büyük sevgiyi de taşıyarak gelmişsin. O sevgi, farklı bedenlerde de olsa yine aynı ruhları bulmuş ya da bulacak! Senin kişisel misyonun ise her türlü haksızlığa ve adaletsizliğe karşı durmak! Yoksa rüyaların sana hatırlatıp durucaklar zaten! Geçmiş yaşamının sana sunduğu bilgelik bu...

Bir önceki hayatında gerçek bir insan sarrafıymışsın!

Bir önceki hayatında bir psikolog ya da falcı olma ihtimalini bulduk! Bir şekilde insanların zihinlerinin içine girebiliyormuşsun. Bu sana insanların özü, kimliği konusunda fazlaca bilgi vermiş. Bu hayatında ise o bilgileri, 'sezgi' kisvesinde taşıyorsun. Yüzlerce tecrübeyi bilinçaltında depolamışsın, herkesin ciğerini biliyorsun ciğerini!!! Ama misyonun burada bitmiyor tabi; bu hayatında, taşıdığın bu bilgilerle artık şifacı olma vaktin. İnsanlara bir ayna misali gerçekleri göstermeli ve onlara yardımcı olmalısın. Yoksa rüyaların sana hatırlatıp durucaklar zaten!

Bir önceki hayatında bilge bir gezginmişsin!

Evet, sen içindeki vahşinin sesini dinleyen eski ve bilge bir ruhla dünyaya gelmişsin. Bir önceki hayatında sadece gezmekle kalmamış; göçebeliği bir hayat tarzı haline getirmişsin. Çok insan tanımış, çok kültür görmüş, vizyonunu inanılmaz genişletmişsin. Her yolu öğrenmiş, yaşayarak görmüşsün. Ama artık şimdiki hayatında kök salma vaktin gelmiş. Artık öğrenme değil; öğretme vakti. Elinden geldiğince ruhundaki bilgeliği yaymalısın! Yoksa rüyaların sana hatırlatıp durucaklar zaten!

Bir önceki hayatında otorite sahibi biriymişsin!

Sen insanları yönetmeyi de, dünyanın işleyişini de çok iyi biliyorsun. Zira bir önceki hayatında bunun için gerekli altyapıyı sağlayacak bilgileri bizzat yaşayarak ve deneyimleyerek öğrenmişsin. Otoritenin ve gücün nasıl bir sorumluluk olduğunun fazlasıyla farkındasın ve yanlış ellere geçmesinin getirebileceği felaketlerin... Bu yüzden liderlik etmekten hem çekiniyorsun, hem de bu sorumluluğu başkalarına bırakmama gerekliliğini hissediyorsun. Hayattaki testin bu olacak! Rüyalar sana bunu sık sık hatırlatacak. Sen bu hayatında gerek insan ilişkilerinde, gerek iş yerinde bir yönetici pozisyonuna gelene kadar rahat etmeyeceksin!

Sen taptaze, yepyeni bir ruhsun! Önceki hayatın yok!

Önceki hayatın yok... Sen daha yeni doğmuşsun adeta! Bu hayata bazen tecrübesiz ve fazla saf bir şekilde geldiğini düşünebilirsin ama enerjin ve şansın o kadar yüksek ki! Adeta yolun başındasın. Kendi hikayeni kendin yazacak, yolunu kendin çizeceksin! Taşıdığın hiçbir yükün yok, hafifçeciksin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
289
128
75
53
47
25
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Önceki hayatım yokmuş. Taptaze bir ruhmuşum vay be onedionun dahiydin felan demesini bekliyodum

Peyman Boyer

Önceki yaşam diye bir yaşam yoktur. İnsan bir kere yerküreye gelir, yaşar-ölür ahirette, ayırma gününde kazanıp-kaybettiklerinin karşılığını Yüce Allah'tan ... Devamını Gör

ay aman,sanki bunu bilmiyoruz,altı üstü eğlencesine bir test çözüyoruz şurda yahu,yani en azından ben eğlencesine çözüyorum,ama boşver.

yeşilzytn

şimdi de bi hayatım yok ki doğru düzgün önceden olsun