Görüş Bildir
Haberler
Gördüğün Rüyalara Göre Bilinçaltında Yatan En Büyük Gelecek Korkunun Ne Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Gördüğün Rüyalara Göre Bilinçaltında Yatan En Büyük Gelecek Korkunun Ne Olduğunu Söylüyoruz!

Rüyalar bilinçaltımızın gizli dilidir. Bilinçaltı ise benliğimizin...

Rüyalarımız, baktığımızda bize bölük pörçük görüntüler gibi gelse de aslında kendimiz ve yaşamla ilgili çok önemli konuları düşündüğümüz, tartıp biçtiğimiz ve bilinçaltımızdaki her şeyi yansıtan habercilerdir.

Peki bu haberciler, içimizdeki gizli korkular hakkında neler söylüyor gelin birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak klasik bir soruyla başlayalım. Genelde rüyalarında ne görüyorsun?

2. Korkulu Rüyamız: Karabasan

2. Korkulu Rüyamız: Karabasan

Karabasan yani diğer adıyla uyku felci dediğimiz şey özetle, içinde korkunç olayların yer aldığı, insana boğulma duygusu ve  yüreğe çarpıntı veren hatta ölüyormuş gibi hissettiren, çok karışık düşlerdir.

Peki ya sen bu sıkıntılı ruh durumunu rüyalarında ne sıklıkla yaşıyorsun?

3. Aynı rüyayı farklı zamanlarda sürekli gördüğün oluyor mu?

4. Peki ya rüyalarında doğaüstü şeyler ne sıklıkta oluyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Bu doğa temalarından hangisi rüyalarında daha çok yer alıyor ya da hangisinin yer almasını isterdin?

6. En son ne zaman kabus gördün?

7. Peki ya bu kabus ya da rüyaları gördükten sonra uyandığında ilk olarak ne yapıyorsun?

8. Son olarak rüyalarında genellikle hangi rengi görüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Değişim!

Değişim!

Sen aslında geleceğin ta kendisinden korkuyorsun! Planlı programlı hareket eden, kendince kuralları olan birisin. Aynı şeyleri yapmaktan, bir rutin bağlı olmaktan hoşlanıyorsun. Etrafındaki her şey senin kontrolünde olsun istiyorsun bu sebeple de ne kadar ileriye dönük sağlam adımlar atarak yaşadığın zamandan ötesini kontrol altına almaya çalışsan da, hayatın ne getireceğinin belli olmadığının bilincindesin. İşte bu yüzden karşılaşacağın süprizlerden, yaşaman gereken ve çevrende oluşan değişimlerden korkuyorsun!

Başarızlık!

Başarızlık!

Senin en büyük korkun hayata karşı yenilmek yani başarısız olmak! Çevren tarafından saygı duyulan biri olmak senin için oldukça önemli. Hırslı, her zaman ne istediğini bilen birisin ve bu istediklerini elde etmek için sonuna kadar çabalıyorsun. Bu zamana kadar irili ufaklı pek çok başarı elde ettiğine şüphemiz yok ancak öylesine mükemelliyetçisin ki kendi kendine hep ket vuruyor, gerçekten başarılı olduğunu hissedemiyorsun. İleriye yönelik pek çok planın var ve bunları gerçekleştirememe korkusu seni yiyip bitiriyor.

Sevdiklerini kaybetme!

Sevdiklerini kaybetme!

Sen daima maddi şeylerden çok manevi şeylere önem veren birisin ve bu hayattaki en değerli varlıklarınsa sevdiklerin. Onları mutlu etmek, her şeyden korumak için elinden geleni yapabilirsin. Sadece insanlara karşı değil etrafındaki her canlıya karşı sevgi ve şefkat dolusun. Böylesine duygusal biri olduğun içinse sevdiklerine bir şey olacağı, bir gün onları kaybedebileceğin ihtimali adeta seni kahrediyor ve bunun düşüncesine bile katlanamıyorsun.

Ölüm!

Ölüm!

Sen hayatı dolu dolu yaşamayı seven, anın tadını çıkarabilen nadir insanlardansın. Her şeye ve herkese karşı hep pozitifsin çünkü ne yaşarsan yaşa bir şekilde ona iyi tarafından bakabilmeyi becerebiliyorsun. İçten içe seni kemiren en büyük şeyse; bir gün hayatının sona ereceği düşüncesi. Yaşam kadar ölümünde hayata dair olduğunun farkındasın ancak bunu bir türlü kabullenemiyor ve ölümden gerçekten korkuyorsun!

Yalnızlık!

Yalnızlık!

Sen içinde fırtınalar kopsa da duyguları dışarıya yansıtmakta zorlanan birisin. Çevrendeki herkesi çok seviyorsun ancak kimseye kolay kolay güvenemiyorsun. Her şeyi çok farklı ve detaylı bir penceren görüyor kimsenin aklına gelemeyecek şeyleri düşünebiliyorsun. Belki de çoğu zaman bu yüzden kimse seni anlamıyor gibi hissediyor, kendi kabuğuna çekiliyorsun. Dışarıdan bu kendi başınalıktan zevk alıyormuşsun gibi görünsende aslında içten içe sürekli böyle olacağını düşünmek seni korkutuyor. Duygularını biraz daha açmalı ve içindeki seni herkese göstermelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1519
370
270
195
118
70
64
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kerem Biber

onedio yeter artık, şu reklamları kaldırın ya da yerini ayarlayın. Kaçtır yazıyı kapatıyor.!!!

Elena Claire Carter

Bilinçaltım bana rüya diye beş sezonluk pembe dizi kakalamış amk, iki yıl geçti hâlâ şu ana karakterleri birbirine kavuşturamadım

Zülal Bayoğlu

hiç başarısızlık gibi bi korkum yok olursa olur havasındayım