Görüş Bildir
Haberler
Google'dan 50 Dolarlık Telefon

Google'dan 50 Dolarlık Telefon

Onedio Medya
10.08.2015 - 21:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Google, Android One model akıllı telefonlarının beklenen ilgiyi görmemesi üzerine 50 dolarlık yeni bir Android One akıllı telefonunu piyasaya çıkarma kararı aldı.

Android One model akıllı telefonlar, Google'ın yeterli özelliklerdeki akıllı telefonları makul fiyatlarla kullanıcıya sunma politikasının ürünleriydi. Ancak Google'ın bu girişimi istenilen şekilde sonuçlanmamış ve şirket yeni bir hamle yapmak zorunda kalmıştı.

50 Dolara Akıllı Telefon

Google, planlarında bir değişikliğe giderek oldukça ucuz bir Android One akıllı telefonu çıkarmayı amaçlıyor. Şirket yetkililerinden Rajan Anandan tarafından yapılan açıklayama göre Google'ın yeni akıllı telefonu sadece 50 dolarlık bir fiyatla gelecek.

Açıklamanın devamında Google'ın 50 dolarlık Android One telefonunu önümüzdeki birkaç hafta içinde duyuracağı söylendi. Ucuz fiyatının yanında yeni telefonunda bulunacak internetsiz YouTube ve yeni versiyon Google Maps gibi uygulamalarla Google, kullanıcıların beğenisini kazanmayı hedefliyor.

50 Dolarlık Android One akıllı telefonunun Android M işletim sistemi ile geleceği tahmin ediliyor. Önümüzdeki haftalarda yapılacak resmi duyuru ile bütçe dostu telefonun çıkış tarihini ve hangi ülkelerde piyasaya sürüleceğini öğrenmiş olacağız.

ShiftDelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0