Görüş Bildir
Haberler
Gökhan Töre'yi Vuran Şahıs Tutuklandı

Gökhan Töre'yi Vuran Şahıs Tutuklandı

Fatih
10.06.2015 - 23:33 Son Güncelleme: 11.06.2015 - 20:23

Gökhan Töre'yi Vuran Şahıs Tutuklandı

Gökhan Töre'yi Vuran Şahıs Tutuklandı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'nin barda silahla yaralanması olayının sanığı Korhan Bahadır, 'olası kastla öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Gayrettepe yerleşkesindeki Asayiş Şube Müdürlüğü'nden Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Korhan Bahadır, 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

Mahkeme Başkanı Canel Rüzgar, sanığa hakkındaki suçlamaları hatırlatarak, 'Yaralananlardan biri topçu olduğu için dava medyatik olmuş' dedi.

Barda çıkan tartışmada havaya ateş edildiğini, 6 kişinin yaralandığını belirten Rüzgar, olayda kullanılan silahı polise götürüp teslim ederek ateş edenin kendisi olduğunu söyleyen Hasan Kutlu hakkında da 'yalan beyanda bulunmak' suçundan dava açıldığını kaydetti.

Sanık Bahadır, savunmasında, olayın gerçekleştiği bara eğlenmeye gittiğini, yanında arkadaşının olduğunu ifade ederek, 'Bir süre sonra barda patırtı koptu. Herkes koşmaya başladı. Ben de herkesle birlikte koşarak dışarı çıktım, aracıma binerek ayrıldım. Olayın yaşandığı yerde, hiç kimseyle tartışmadım, görüşmedim' diye konuştu.

Yanında silah bulunmadığını, ateş eden kişinin kendisi olmadığını savunan Bahadır, 'zorla alıkoymak' suçundan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 2 ay hapis cezası bulunduğu için kaçtığını ve teslim olmadığını söyledi.

Ateş edeni görüp görmediği sorulan sanık Bahadır, kalabalık olduğu için ateş edeni görmediğini ifade etti. Bahadır, Hasan Kutlu'yu da kendisinin göndermediğini ve memleketinden tanıdığı birisi olduğunu belirtti.

Cumhuriyet Savcısı, sanığın 'şu ana kadar kaçmış olması ve serbest bırakılması durumunda da kaçacağı kanaati oluştuğu' için tutuklanmasını talep etti.

Korhan Bahadır'ın avukatı Ömer Yeşilyurt ise ateş edenin müvekkili olduğuna dair delil bulunmadığını, basında yer alan görüntülerde bir kişinin silahla görüldüğünü, bu kişinin müvekkili olmadığını savundu. Yeşilyurt, suçu işleyen kişi olsa bile olası kastın bulunmadığını iddia etti. Havaya ateş etmenin olası kast olarak değerlendirilemeyeceğini ileri süren Yeşilyurt, müvekkilinin başka suçtan da kesinleşmiş cezası bulunduğu için kaçma ihtimalinin bulunmadığını, bu nedenle tutuksuz yargılanmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, savcının talebi doğrultusunda, sanık Korhan Bahadır'ın tutuklanmasına karar verdi.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Besiktas/20...

Gökhan Töre'yi Vuran Kişi Yakalandı

Gökhan Töre'yi Vuran Kişi Yakalandı

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan töre ve yanındaki beş kişiyi geçtiğimiz yıl gece kulübünde yaralayan kişi Koray B. 8 ay sonra yakalandı.

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan töre, geçtiğimiz yıl Fenerbahçe maçı sonrası gittiği gece kulübünde silahlı saldırıya uğramıştı. Akşam'da yer alan habere göre takım arkadaşları Almeida, Fernandes, Motta, Dany, Kerim Frei, Veli, medya sorumlusu Can İpekçi, Fenerbahçeli futbolcular Webo ve Emenike ile birlikte gittiği gece kulübünde Töre, tartıştığı işadamı K.B. tarafından  vurulmuştu. 

Olayda 5 kişi daha yaralanmıştı. Saldırı sonrası kaçan işadamı Koray B. polisin bir yıl süren çalışması sonrasında yakalandı. İşadamı Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülerek sorguya alındı. 

soL

Kaynak: http://haber.sol.org.tr/spor/gokhan-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0