Görüş Bildir
Haberler
Gökhan Gönül Lokomotiv Moskova Maçı Sırasında Sakatlandı

Gökhan Gönül Lokomotiv Moskova Maçı Sırasında Sakatlandı

UEFA Avrupa Ligi’nde Lokomotiv Moskova ile karşılaşan Fenerbahçe’de Gökhan Gönül sakatlandı. Tecrübeli futbolcu 44. dakikada yerini Şener Özbayraklı’ya bıraktı. Gökhan’ın kenara gelirken yüzünde acı olduğu gözlendi

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu Gökhan Gönül, sakatlığı nedeniyle Lokomotiv Moskova maçının ilk yarısını tamamlayamadı.

Ligde oynanan Kasımpaşa maçında kaburgasında kırık tespit edilen Gönül, sakatlığına rağmen zorlu deplasmanda hocasından şans istedi.

Ancak Moskova maçının 44. dakikasına kadar dayanabilen tecrübeli savunma oyuncusu, ağrıları artınca oyundan çıkmak istedi. Gökhan Gönül’ün yerine Şener Özbayraklı oyuna dahil oldu.

Gökhan Gönül Kırık Kaburgayla Oynamış

Gökhan Gönül Kırık Kaburgayla Oynamış

Fenerbahçe'nin Lokomotiv Moskova ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında aldığı darbenin ardından oyuna devam edemeyen Gökhan Gönül, karşılaşmaya kırık kaburgayla çıktığını açıkladı.

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Gönül, 'Kasımpaşa maçında aldığım darbeyle sol kaburgam kırıldı. O günden beri oynuyorum. Tedavi edilecek bir bölge değil. Bu maçta da aynı yere darbe alınca çıkmak istedim. Şu an ağrılarım var. ‘Fedakar futbolcu’ yakıştırmasını sevmediğim için bu sakatlığımın basınla paylaşılmasını istemedim. Beşiktaş derbisi için duruma bakacağız' şeklinde konuştu.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
7
7
7
5
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın