Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş, Gökhan Gönül İle 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Beşiktaş, Gökhan Gönül İle 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Enver K.
01.07.2016 - 14:26

Beşiktaş Kulübü, milli futbolcu Gökhan Gönül'le 4 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig’de merakla beklenen transfer resmiyete döküldü… Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe’den ayrılan Gökhan Gönül’ün transferi için görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi. Siyah-beyazlılar bu açıklamadan yaklaşık 1 saat sonra ise milli futbolcunun sözleşme detaylarını açıkladı. Gökhan Gönül ilk iki sezon 1 milyon 750 bin Euro, sonraki sezon 1 milyon 700 bin Euro ve son sezon 1 milyon 650 bin Euro kazanacak.

Siyah-beyazlıların KAP’a yaptığı açıklama şöyle;

“Gökhan Gönül ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncuya;

-2016-2017 sezonunda 1.750.000 Avro,

-2017-2018 sezonunda 1.750.000 Avro,

-2018-2019 sezonunda 1.700.000 Avro,

-2019-2020 sezonunda 1.650.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Ayrıca oyuncuya görev aldığı müsabakalarda puan başı 4.000 Avro ödenecektir. “

Beşiktaş: "Büyük ailemize hoşgeldin"

Beşiktaş: "Büyük ailemize hoşgeldin"
Beşiktaş: "Büyük ailemize hoşgeldin"

'Türk futbolunun en iyi sağ beki' unvanını sonuna kadar hak eden, sahadaki özverili mücadelesi ile tüm spor otoritelerinin övgüsünü kazanan milli futbolcu Gökhan Gönül, artık bir Kartal...

Maddi beklentilerin ötesinde, sporcularını ‘evlat’ bilen, hak ettikleri saygıyı gösteren, birlikte sevgi ve huzur dolu bir aile ortamı sunan büyük Beşiktaş camiası olarak Gökhan Gönül’ün de artık ailemizin bir parçası olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. 

İnanıyoruz ki Sevgili Gökhan; imzaların kağıtlara değil kalplere atıldığı, sahaya yetenekten önce karakterle çıkıldığı bu büyük camiada kariyerine çok daha başarılı bir şekilde devam ederek, Türk Futbolu’na hem Beşiktaş hem milli takım formalarıyla uzun yıllar daha hizmet edecek.

https://twitter.com/Besiktas/status/748853094176481280

77 numarayı giyecek

77 numarayı giyecek

Siyah-beyazlıların bugün Gökhan ile ilgili resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Dün kulüp için forma ile poz veren tecrübeli oyuncu, ardından Çeşme'ye döndü. Gökhan, 10 Temmuz'da Beşiktaş ile çalışmaya başlayacak. Bu arada Beşiktaş yönetimi, Gökhan Gönül'ün 77 numaralı formayı talep ettiğini ifade ederek bu oyuncu için önemli miktarda forma bastırıldığını dile getirildi.

“Para önemli değil”

Beşiktaş'a imzayı atan milli sağ bek, 'Para değil ilkelerim doğrultusunda imza attım. Benim için paranın hiçbir önemi yok. Hayatta paradan daha önemli şeyler var. İlkeler çok önemli. Beşiktaş'a geldiğimi için çok mutluyum. İnşallah her iki taraf için de hayırlısı olur' ifadesini kullandı. Gökhan, 'Zor günlerimde bana sahip çıkan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a teşekkür ederim' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gökhan'dan Fenerbahçe'ye veda

Gökhan Gönül, Beşiktaş'a katkı sağlar mı?

Fenerbahçeli taraftarların en çok RT yaptığı tweet

Fenerbahçeli taraftarların en çok RT yaptığı tweet

Sosyal Medya;

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
112
60
55
18
10
8
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ak Gandalf

Bir Fenerbahçeli olarak Gökhan Gönül benim için (bizim için) bitmiştir. Haa, hakkıdır. İsterse Trabzon'a gider, nereye giderse gitsin. Ama ondan sonra 'benim... Devamını Gör

kimkionedio

aynen öyle bide fenerbahçeliliğimden şühpe duyuyolar yazmış hayır neyin kafası bu yaa bi hırsla gitti ama o hırsı onu zirveye taşıyamayacak.!

KOVALA NEJDET

Futbolcunun dini imanı paradır gerisi laga lugadır, "Fenerbahçeliliğime laf etmeyin kahroluyorum" falan boş bunlar , 2 milyon avroyu bana verin ben de kahrol... Devamını Gör

çok abartıyolar kardeşim adam gitmek istedi anlaşamadı demekki gitti, kendi bileceği iş dünyayı dar edecekler şimdi adama sokakta filan görmesinler.