Görüş Bildir
Haberler
Gökçen Gökçebağ Yazio: Merry Christmas!!!

etiket Gökçen Gökçebağ Yazio: Merry Christmas!!!

Gökçen Gökçebağ
20.12.2020 - 18:37

Güzel bir yıl daha geride kaldı. Hani tadına doyamadık, aşı olana kadar uzattık. Ne ara geçti koskoca yıl hiç anlamadık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi diyeceksiniz bunun 2020’nin bütün bu felaketlerde ne kabahati var? Ben de diyorum ki: o da olmasa biz kimi muhatap alacağız? Suçu kimde bulacağız? Tüm hayallerimizi, planlarımızı dondurduk diyoruz sanki hayalimiz kalmış, bir plan yapmamıza müsaade edilmiş gibi.

Ben yine de iyi tarafından bakmak taraftarıyım. Bir de Galatasaray taraftarıyım. 21 yıl sonra Fenerbahçe’yi Kadıköy’de yendik. Şimdi ben bu yıl kötü geçti dersem haksızlık etmiş olmaz mıyım? Ekonomi için pek tercih edilmese de tüketim azaldı. Demek ki atıklarımız da azaldı diyebilir miyiz?

Demek ki karbon salınımı da düşmüş olabilir. Belki de doğa bir nefes aldı. Bu sene zeytin ağaçlarında hiç olmadığı kadar çiçek varmış. Bu yıl zeytinyağının maliyeti düşük olacak gibi görünüyor. Bir sürü çocuk dünyaya geldi. İsteseniz sayamazsınız. Sayamayacağınız kadar insan anne baba olmanın tadına vardı.

Farklı farklı yerlerde arkadaşlar görüntülü konuşma furyasında birbirlerini gördüler, ortak bir konuları oldu, konuştular. Hayata küsmüş, evinde oturanlar, topluluğa karışmaktan imtina edenler kitlelerle aynı yaşam şeklini paylaşıp bir nebze olsun rahat ettiler. İşin en güzel yanı ise artık sona gelmiş olmamız. Önümüzdeki yıl güzel şeylere gebe. Belki de ekonomik kriz bıçak gibi kesilir. İşsizlik biter, insanlar hayal ettikleri işlere kavuşur ve biz küllerimizden tekrar doğarız. Belki de…

Instagram

Twitter

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın