Görüş Bildir
Haberler
Gökçen Gökçebağ Yazio: Berat Albayrak Üzerine…

etiket Gökçen Gökçebağ Yazio: Berat Albayrak Üzerine…

Gökçen Gökçebağ
18.11.2020 - 20:59

Berat Albayrak sosyal medya üzerinden istifa ettiğini açıkladı. Şimdi nerededir acaba? Ne düşünüyor kim bilir! Bir yıkkınlık içinde olabilir. Ya da rahatlamıştır belki. Kendisini bir daha ne zaman göreceğiz, bilmiyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya üzerinden istifa edişi devlet ciddiyetini biraz sarstı, orası kesin.

Sosyal medya üzerinden istifa edişi devlet ciddiyetini biraz sarstı, orası kesin.

Çoğunluk medyası bu istifayı doğrulamak için epeyce beklediler. Ya hesabın hack’lendiğini düşündüler ya da şoku üzerlerinden atamadılar. Haberi girmeye elleri gitmedi. Kolay değil; kaç senelik bakan söz konusu. Hatıralarda kendinden emin duruşu, dolar alanları alaya alan tavırları kaldı. Neredesin? Ne yer ne içersin şimdi? Katar Emiri’ne ekonomik danışman oldu diyenler vardı ama haber doğrulanmadı. Sağlık sorunları varmış. Bu sağlık da hepimizin başına bela zaten. İnsanın başına öyle işler açıyor ki… 

Bir de hayatta en öncelikli şey. Kral yani. Önce sağlık. Sağlık söz konusu olunca para hükmünü yitiriyor mesela. O yüzden ikinci sırada. En azından benim için. Onur, şeref, haysiyet falan diyen var. Onlar da kendilerince haklılar. Ha para sağlıktan daha değerli diyen de var. Onları da anlamıyor değilim. Şimdi diyeceksiniz ki sevdiklerimizin sağlığı kaçıncı sırada? Onu da düşündüm: sağlık başlığı altına koydum. 

Peki sevdiklerimin parası kaçıncı sırada? Bu da önemli. Onlar da para kazansın ki hesabı sürekli biz ödemek zorunda kalmayalım. Burada havuzlu bir ev de var tabii. Ama öyle süs havuzu falan değil; bildiğin yüzme havuzu olmalı ki sabah kahvaltıdan önce yüzüp formumuzu koruyalım. Sonra geceleri havuz başında parti de veririz. Hafta sonları eş dost toplanır gireriz, kenarda da mangal yaparız. Mangalda pişen et çok lezzetli oluyor. Herhalde atalarımız da öyle pişirdiği içindir. Beynimiz ondan aldığı zevki unutmamışsa demek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın