Görüş Bildir
Haberler
Gökçen Gökçebağ Yazio: Aşı Üzerine 2

etiket Gökçen Gökçebağ Yazio: Aşı Üzerine 2

Gökçen Gökçebağ
15.12.2020 - 00:16 Son Güncelleme: 15.12.2020 - 16:19

Aşı konusunda yazmaya devam edeceğiz.

İngiltere aşıyı sonunda uygulamaya başladı. Biz de şimdi Çin aşısını deneyeceğiz. Bakan Koca, ‘Beğenmezsek parasını ödemeyiz.” demiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kim beğenmezse? Ben şimdiden beğenmiyorum. Türklerin bulduğu Alman aşısından istiyorum. Benimkini geri gönderin Bakanım.

Kim beğenmezse? Ben şimdiden beğenmiyorum. Türklerin bulduğu Alman aşısından istiyorum. Benimkini geri gönderin Bakanım.

Hadi ben en baştan beğenmedim, “dur bakalım, buna da bir şans verelim” deyip mağdur olanlar ne olacak? Allah korusun ölenler olursa para vermedik diye rahat edecek miyiz yani? Sonradan ölenler olursa, Allah korusun, kelle başına bir bedel almamız gerekmez mi?

Geri alınan paranın ailesini, anne babasını kaybedenlere taksim edilmesi doğru olmaz mı? Onlar da “çok şükür sevdiklerimizi kaybettik ama hiç değilse elimize para geçti” deseler devlet olarak görevimizi yerine getirmiş olmaz mıyız? Ayrıca bu aşının tanesi kaç para? 

Yani ucuz bir şeyse, insanların öldüğüne değmez diye düşünüyorum. Hem insanlar sonradan ölürse, dolayısıyla halk aşıyı beğenmez, devlet verdiği parayı geri ister, ama Çinli şirketin sahibi aldığı parayı bağlar, geri ödemeyi ha bugün ha yarın diyerekten geciktirirse de kötü olmaz mı? Ya adam “bunların şişesi açılmış” der ödeme yapmazsa? Ya fatura isterse de devletimiz yanlışlıkla onu atmış olursa? Ölümler çok geç olur da, garanti süresi dolarsa? Ya Çinliler bunu doğru saklamamışsınız der de, sorumluluğu bize atarsa? Peki ya yakınlarını kaybedenler devlet kapılarını çalınca utanır, çekinir de “beğenmedik” diyemezlerse? Peki ya bin türlü yan etki çıkar da, devletimiz “yahu seninki de dert mi” der bizi geçiştirirse? Ya Uygur Türkleri ne olacak? Çin onlara da aşı verecek mi?

Dünyanın bin bir türlü hali var. İnsan düşünmeden edemiyor.

Instagram

Twitter

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın