Görüş Bildir
Haberler
God Of War Gibi Aksiyon Oyununa Doyamayanlar Buraya: En İyi 10 Alternatif

God Of War Gibi Aksiyon Oyununa Doyamayanlar Buraya: En İyi 10 Alternatif

Bitmek bilmeyen öfkesi ve heyecan dolu aksiyon sahneleriyle karşımıza çıkan God of War, şüphesiz her oyuncunun sevdiği ve en az bir kere oynadığı bir seri olarak hafızalarımıza kazınmış durumda. Bu listede sizlere aksiyonu bol olan ve God of War oynamayı seviyorsanız alternatif olabilecek oyunları sıralıyoruz, keyifli okumalar!

Kaynak: https://gamerant.com/best-action-game...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Devil May Cry 5

10. Devil May Cry 5

2019 senesinde çıkan Devil May Cry 5, harika müziklere sahip bir aksiyon oyunu. Hack and Slash mekaniğinde ilerleyen yapısı sayesinde bolca düşman kesebileceğiniz ve temponun hiç düşmediği bir oyun olarak sizlere tanıtabiliriz.

9. X-Men Origins: Wolverine

9. X-Men Origins: Wolverine

Süper kahraman oyunları arasında şüphesiz en sevilen yapımlardan birisi olan X-Men Origins: Wolverine, filmin konusunu alarak bizlere bambaşka bir pencereden anlatmaya çalışıyor. Wolverine'i kontrol etmenin keyfi bir yana, heyecan dolu aksiyon sahneleri ve karakterin vahşi bakışları arasında kaybolmaya hazır olun.

8. Horizon Zero Dawn

8. Horizon Zero Dawn

Makinelerin egemenliği altına girmiş bir dünya içerisinde Aloy karakterini yönettiğimiz Horizon Zero Dawn, açık dünyası ve aksiyon sahneleri ile ön plana çıkıyor. Birçok ödülü toplamış olan bu yapım, içerisinde barındırdığı keşif ve bulmaca ögeleriyle de oldukça seviliyor.

7. The Witcher 3: Wild Hunt

7. The Witcher 3: Wild Hunt

Hakkında pek fazla söze gerek yok aslında. Tonla ödül almış The Witcher 3: Wild Hunt, açık dünyasının doluluğu, hikayesinin merak uyandırması ve bitmek bilmeyen canavar avcılığı ile karşımıza çıkıyor. Son dönemlerde yeni oyun konusu da epey bir konuşulmaya başlanmışken mutlaka deneyimlenmesi gerekiyor.

6. Assassin's Creed Odyssey

6. Assassin's Creed Odyssey

Yine bir açık dünya oyunu ama bu sefer Antik Yunanistan'a konuk oluyoruz. Valhalla'dan hemen önce çıkmış olan Assassin's Creed Odyssey, bizleri mitolojik bir dünyaya konuk ediyor. 100 saati aşan oyun süresi ve cezbedici mekanikleriyle kesinlikle tercih edilmesi gereken bir oyun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Shadow Of The Tomb Raider

5. Shadow Of The Tomb Raider

Tomb Raider serisinin şimdilik son oyunu olan Shadow Of The Tomb Raider, oyuncuları gizemli ve antik bir dünyaya ışınlıyor. İçerisinde yer yer bulmacalar, yer yer aksiyonlar ve yer yer gizemler bulunuyor. Tomb Raider ile birlikte heyecan dolu bir maceraya atılmaya var mısınız?

4. Metal Gear Rising: Revengeance

4. Metal Gear Rising: Revengeance

Kojima'nın bildiğimiz Metal Gear serisinden daha farklı bir şekilde tasarladığı Metal Gear Rising: Revengeance, oyuncularla evreni daha aksiyonlu ve hızlı tempolu bir yapıyla buluşturuyor. Hack and Slash mantığının büründüğü yapım, Steam mağaza sayfası üzerinde 'son derece olumlu' inceleme etiketiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

3. Sekiro: Shadows Die Twice

3. Sekiro: Shadows Die Twice

Yılın oyunu ödülünü almayı başarmış olan Sekiro: Shadows Die Twice, God of War sevenlerin mutlaka oynaması gereken bir oyun. Her ne kadar zorlayıcı boss dövüşleri içeriyor olsa bile muhteşem bir hikaye ve mekanikler ile ön plana çıkmayı başarıyor.

2. The Last Of Us Part 2

2. The Last Of Us Part 2

Aslında bu oyun daha çok hikaye severlerin tercih edebileceği bir yapım. The Last Of Us Part 2, çıkışından bu yana oyuncuları ikiye bölmüş olsa bile heyecan dolu aksiyon sahneleri ve gerilimli hikayesiyle bile oynanmayı hak eden bir yapım.

1. Marvel's Spider-Man

1. Marvel's Spider-Man

Listedeki bir diğer süper kahraman oyunu ise Marvel's Spider-Man oluyor. Spider-Man olmanın kitabını yazacağınız bu oyun size koca bir şehri sunuyor ve aksiyon dolu sahneleriyle ön plana çıkmayı başarıyor. Bir diğer yandan ise harika grafikleriyle sizi mest edecektir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viskici pezevenk

Hellblade unutulmuş. Kim bu oyun editörleri yeaaa.. Beni buraya işe alın.

Beyaz kedi

Darksiders 2 niye yok onun olması gerekir bu liste de