Görüş Bildir
Haberler
Gizli Psikologlar Buraya: Psikolojik IQ'nun Kaç Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Gizli Psikologlar Buraya: Psikolojik IQ'nun Kaç Olduğunu Söylüyoruz!

Yung Boş Ada
02.02.2016 - 17:48 Son Güncelleme: 08.04.2020 - 09:22

Psikoloji hakkında gerçekten ne kadar şey biliyorsun? Bu test ile bunu ölçecek ve senin psikolojik IQ'nu söyleyeceğiz! İçinde gizli bir psikolog taşıyanlar hadi buraya! Testi çöz ve psikolojik IQ'nu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Şizofreni...

1. Hadi başlayalım! Şizofreni...

2. Bunlardan hangisi fiziksel etkileşim ve duygusal yakınlaşmaları en doğru şekilde tanımlar?

3. Yalan dedektörleri...

4. Beynimiz hakkında bunlardan hangisi doğrudur?

5. Hipnotize edilmiş insanlar bunlardan hangisine daha çok benziyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sinir ve öfkeden kurtulmanın en iyi yolu spor ve fiziksel aktiviteler yapmaktır. Doğru mu?

7. Mutlu bir çalışan aynı zamanda daha üretken bir çalışandır. Doğru mu?

8. Fiziksel olarak etkileyici olan insanların genellikle daha zeki ve başarılı olduğuna inanılır. Sence?

9. Rehinelerin kendilerini rehin alan kişiye karşı empati hissetmesi ve onunla bir bağ kurup pozitif duygular içine girmesine ne denir?

10. Son olarak: Karanlık bir odada iğne ucu büyüklüğünde sabit bir ışığın birden hareket ediyor gibi görülmesine ne denir?

10. Son olarak: Karanlık bir odada iğne ucu büyüklüğünde sabit bir ışığın birden hareket ediyor gibi görülmesine ne denir?
İçeriğin Devamı Aşağıda

200 üzerinden 70!

200 üzerinden 70!

Senin psikolojik IQ'un 70! Bu da senin aslında psikoloji hakkında pek de bir şey bilmediğini gösteriyor; belki de zamanında biliyordun ama uzun süre kullanmadığın için bu bilgileri hepsi unutuldu, tarihin paslı sayfalarında kayboldu... Bu test senin için oldukça zorlayıcı geçmiş olsa gerek, çünkü soruların yarısından çoğunu maalesef yanlış cevapladın. Fakat hiç üzülme, birkaç kitap karıştırıp internette araştırma yaparsan senin de psikoloji hakkında bilmediğin şey kalmaz!

200 üzerinden 100!

200 üzerinden 100!

Senin psikolojik IQ'un 100! Yani psikoloji hakkında ortalama bir insanın bilmesi gereken tüm temel bilgilere sahipsin, çünkü testte fena bir performans sergilemedin. Ama tabii bu bilgi birikiminden değil de mantığının gücünden de kaynaklanıyor olabilir. Hangisi olduğunu bilmiyoruz fakat bildiğimiz bir şey var, o da istersen kendini bu konuda çok güzel bir şekilde geliştirip adeta bir psikolog gibi bilgili olabileceğin!

200 üzerinden 120!

200 üzerinden 120!

Tebrikler! Senin psikolojik IQ'un 120! Yani psikoloji hakkında birçok insandan daha çok şey biliyorsun, hatta psikoloji üzerine tartışmalar bile yapabilirsin saatlerce. Dahası, etrafındaki insanlar da senin bu konu hakkındaki bilgeliğinin farkında ve senden tavsiye almak için sık sık yanına geliyorlar! Bizce psikoloji kariyerinde de büyük bir şansın olabilir, bir düşün deriz! Ayrıca bu testteki soruların hiç de kolay olmadığını ve senin oldukça güzel bir başarı sergilediğini de söylemeden geçemeyeceğiz!

200 üzerinden 160!

200 üzerinden 160!

Vay canına! Senin psikoloji IQ'un 160! Bu da demek oluyor ki sen gerçekten psikoloji konusunda etrafındaki insanların büyük bir çoğunluğundan daha çok şey biliyorsun. Ayrıca insan psikolojisine ve davranışlarına karşı inanılmaz bir merak ve anlama yeteneği var sende. Bizden sana bir tavsiye, bazı durumlarda iç güdülerini dinlemekten vazgeçme ve etrafındakilerin ihtiyacı olduğu zaman onlardan düşüncelerini, tavsiyelerini esirgeme. Çünkü sen gerçekten bu konu hakkında konuşabilecek bir bilgiye ve yeteneğe sahipsin!

200 üzerinden 200!

200 üzerinden 200!

İNANILMAZ! Gerçekten inanılmaz! Senin psikolojik IQ'un 200! 200! 200'ün en yüksek skor olduğunu biliyor muydun? Artık biliyorsun! Adeta sıyırmış bir psikolog kadar çok şey biliyorsun psikoloji hakkında. Bütün soruları doğru cevapladın ve inan bize hiç de kolay sorular değillerdi! Konu psikoloji olduğu zaman dahi derecesinde bir zekaya ve yeteneğe sahipsin! Yakında insanlar seni 'doktor' veya 'profesör' diye çağırmaya başlarsa şaşırma bizce!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3534
1077
585
381
242
178
78
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?