Görüş Bildir
Haberler
Giderek Cesurlaşıyorlardı: +18 Sahneleriyle İzleyeni Afallatan 13 Ünlü Klip Sahnesi

etiket Giderek Cesurlaşıyorlardı: +18 Sahneleriyle İzleyeni Afallatan 13 Ünlü Klip Sahnesi

Sevdiğimiz şarkıların kliplerini seyretmek gibisi yok. Ancak öyle klipler var ki adamı ters yüz ediyor. Bu konuda oldukça cömert davranan sanatçılar sağ olsun, bize bu listeyi yapma fırsatını verdi. Yeniden hatırlatalım, aşağıda +18 görüntülerle karşılaşabilirsiniz. Her şey tamamsa böyle buyrun...

13. Mötley Crüe - Girls, Girls, Girls

Zamanın sıkı rock gruplarından olan abilerimiz, klip icabı bir striptiz klübe gidiyor ve olaylar gelişiyor. 1987 yılında yaşanan bu olaylar silsilesi, adeta alanında öncü.

12. Hess is More - Yes Boss

Şarkının adından anlaşılacağı gibi 'Yeter ki iste' temalı bu klibimiz biraz ilginç. Sahnelerde metaforlar kullanılmış. Yani çeşitli simgeler var, siz onlara bakıp 'Aaaaa hakkaten lan!' diyorsunuz. İyice bakın bakalım!

11. Lit - Miserable

Ahım şahım bir şarkı olmasa da klip, Pamela Anderson ablamızın çeşitli bölgelerinde geçiyor. 1999 yılında fırtına gibi esiyordu mübarek!

10. Benny Benassi - Satisfaction

Matkap, dübel gibi yapı malzemelerini satın alacak olanların izlemeden alış verişe gitmediği klibi herhalde bizim anlatmamıza gerek yok. Olay aldı yürüdü...

9. Eric Prydz - Call on Me

Aerobik yapan bir grup sağlıklı yaşam insanının başından geçenleri anlatan bu klip, genelde şarkıyı dinlemeden bitiyor.

8. Beyonce - Partititon

Şüphesiz ki dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Beyonce, görenleri yine ağlatan bir klip çekmiş. Seyrettikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor...

7. Rihanna - Poor it Up

Rihanna'nın hangi klibini koysak zaten çoğu +18 çıkacaktı; kura çektik bu çıktı.

6. D'angelo - Untitled (How does it feel)

D'angelo isimli kardeşimizin 'Nasıl? İyi mi böyle?' adlı şarkısının klibi baştan sona böyle. 'Acaba tamamı görünecek mi?' diye düşünüyorsanız söyleyelim: görünmüyor.

5. Sabrina - Boys Boys Boys

Sabrina hanımı sitenin havuzunda gönlünce eğlenirken görüyoruz. 1987 yılında çekilen bu klip, nice genç erkeğin rahat uyku uyuyamamasına sebep oldu.

4. Enrique Iglesias - Sad Eyes

Bizdeki 'Esrarlı Gözler'in muadili olan şarkın klibinde, günahlarından kopup gelen bir adet Enriko ve bir adet hanımı ılık bir banyo alırken görüyoruz.

3. Chris Isaak - Wicked Game

Dünyalar güzeli Helena Christensen ile melankolinin dibinde yaşayan Chris Isaak, bu klibi 1991 yılında çekti. Bu sahne klibin sadece bir kısmı, öyle söyleyelim.

2. Madonna - Justify My Love

Bu dünyaya erotizmi şarkıyla-türküyle yaymaya ant içmiş bir kadın Madonna. Çünkü onun hamurunda seksilik var. 1993 yılında çekilen bu klip sado-mazo görüntülere de sahne oluyor ayrıca, açıp bakın isterseniz.

1. Robin Thicke - Blurred Lines

Son zamanların gelmiş geçmiş en +18 klibini çeken Robin'i, bu klipten sonra karısının terk ettiğini söylesek inanır mısınız? İnanın! Çünkü belki de sebebi güzeller güzeli Emily Ratajkowski'dir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
439
137
118
81
70
70
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Samet Soylu

orospuluğun adı ne zamandır cesurluk ?

dusunen_odun

toplum kendilerini kullandığı halde dışlamasına rağmen, yaşamya devam etmelerinden beri

Miray Gürses

Robini eşi bu klipten sonra terketmedi editörcüüm...Bir hayranıyla gayet masumane gibi duran fotoda arkada ayna yansımasında robin'in hatun kişisini alenen p... Devamını Gör

Miray Gürses

Açıkçası bu başlıkla ne şekilde ufkunu iki katına çıkarmak istiyordun bilemiyorum lakin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Kinaye yapmaya çalışan yerlerine ... Devamını Gör

Uğur Ünsal

beyonce a şüphesiz dünyanın en güzel kadınlarından biri diyen çarpılır amk o nasıl iticilik ya rihanna ve beyonce dan iğrendiğim kadar hiç bir kadından iğren... Devamını Gör