Görüş Bildir
Haberler
Ghost Recon Breakpoint Muhteşem Bir Fiyat İle Steam'de Çıkış Yaptı!

Ghost Recon Breakpoint Muhteşem Bir Fiyat İle Steam'de Çıkış Yaptı!

Ubisoft, Steam ile tekrar anlaşmasından sonra oyunlarını birer birer mağazaya getirmeye devam ediyor. Assassin's Creed Valhalla ile başlayan bu furya The Division 2, Roller Champions ve Immortals Fenyx Rising gibi oyunlarla devam etmişti. Sırada Watch Dogs Legion beklerken ilk haber ise Ghost Recon serisinin son oyunu Breakpoint'ten geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2019'da çıkan oyun 2023'te Steam'e geldi.

2019'da çıkan oyun 2023'te Steam'e geldi.

26 Temmuz 2019 tarihinde çıkış yapan Ghost Recon Breakpoint, aradan geçen 3 senenin sonunda Steam mağazalarına geldi. Yoldan çıkmış eski özel kuvvet askerlerinden oluşan bir çeteye karşı Ghost olarak savaşacağımız yapım, oldukça makul bir fiyattan satışa sunuldu.

İndirimle 53 TL!

İndirimle 53 TL!

Ubisoft'un son getirdiği oyunların 699 TL bandında olmasından sonra bu fiyat oldukça ilgi çekici duruyor. Normal fiyatı 269 TL'den satışa sunulan oyun %80 indirimle beraber 53,80 TL'ye satın alınabiliyor. Ayrıca Deluxe ve Gold paketlerinin de fiyatı oldukça makul bir seviyede.

Diğer paketlerin fiyatları şu şekilde;

Diğer paketlerin fiyatları şu şekilde;
  • Standart Paket: 53,80 TL

  • Deluxe Edition Paketi: 63,00 TL

  • Gold Edition Paketi: 89,80 TL

  • Ultimate Edition Paketi: 107,80 TL

İncelemeler ise bir hayli karışık.

İncelemeler ise bir hayli karışık.

Oyun zaten pek büyük bir çıkış başarısı yakalayamamıştı. Özellikle bir önceki oyun olan Wildlands'in satış başarısına ulaşabilmiş değil. Temel mekanikleri aynı koruyan fakat birçok yeni özellik getirilen oyunda en çok can sıkan durum oyun içerisindeki hatalar olmuş.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DeDe

ivett sabah 107 liradan ultimate yapıştırdım bi tane... ilk başta acaba sadece DLC mi diye düşündüm 2-3 kez sayfa yeniledim felan ama değil bayağı en full sü... Devamını Gör